Mexikóba költöznek a következő emberek:
1/19 Greg Newsome II, CB, Northwestern
Bíztam benne, hogy lecsúszik valamelyik top15ös prospect, akár kúbét is vittem volna. Nagyjából az történt, amire számítottam, nem maradt senki, így BPA-zni kellett. Teven Jenkins és Newsome között vacilláltam, végül a poszt fontossága (és hogy van egy allpro RT-m) döntött Newsome mellett. B-
2/19 Tylan Wallace, WR, Oklahoma State
Legendásan nem tudok jól WR-t húzni, ha fel kéne sorolnom az előző 8 évben milyen embereket hoztam erre a posztra, a sírás kerülgetne. Bár nem elit atléta, Wallace mindent tud, amit egy NFL elkapónak tudni kell, remélhetőleg egészséges is tud maradni.
B
3/28 Alim McNeill, DT, NC State
Itt nagyon homály voltam, 3/19-ről lecseréltem, mert nem tetszett a bent lévő játékosok közül senki. A viszonylag nagy upside miatt esett a választásom McNeillre, de szívesen kicseréltem volna erről a helyről egy jövő évi pickért.
C-
4/24 Demetric Felton, RB/WR, UCLA
Szerettem volna egy RB-t hozni, mert nem voltunk meg darabra sem, Felton futóként, slot WR-ként és returnerként is használható depth faszi, semmi extra.
B-
5/11 Josh Ball, T, Marshall
Valószínűleg később is bent lett volna, de nagy sleeper lieblingem volt, nem szerettem volna, ha valaki lenyúlja. Florida Stateről kivágták freshmanként asszonyverésért, utána ment át a Marshallra, ahol megbízható játékot mutatott, méretei jók, ha tud viselkedni egyből 6th lineman lehet, később LT upside-dal.
A
5/19 Ihmir Smith-Marsette, WR, Iowa
Zavarosban halászás, jó a neve.
A+
5/29 Drew Dalman, C, Stanford
Az új Jason Kelce
A+
5/33 Malcolm Koonce, DE, Buffalo
Tweener, futás ellen kuka, passz ellen jó. Egyeseknél második körös ez a faszi, máshol 7-UDFA, 5/33-ra egy lövést megért, hátha lesz belőle valami.
B
6/24 K.J. Stepherson, WR, Jacksonville State
Notre Dame-n kezdte, fegyver és kábó miatt elzavarták, a másodosztályban kötött ki, ilyenekre hatodik körben le kell csapni. Kár, hogy túl öreg, de akár belőle is lehet valami.
B-
6/27 Reed Blankenship, DB, Middle Tennessee State
Másik nagy sleeperem, itt egy cikk róla:
https://www.hogshaven.com/2021/3/27/223 ... ling-freak
A
6/28 Jaylon Moore, T/G, Western Michigan
Ez nem egy túl szexi pick, de több helyen 3-4. körre írták, hatodik végén így ajándék.
B+
6/33 Tommy Doyle, Miami (Ohio)
Backup támadófalember.
C
6/39 Zach Davidson, TE/P, Central Missouri
900 elkapott yard tight endként 2019-ben, Pittsnek 770 volt a legjobb szezonjában, csak mondom. Plusz feature, hogy punterként is nyomta egyetemen.
A-
7/28 Darren Hall, CB, San Diego State
Athleticen 5-6. körre írták, nfl.comon ötödikre, hetedik végén így ajándék.
B+
Közben egy idei ötödik és egy jövő évi negyedik körért elpasszoltam Foye Oluokunt, majd a 7/35-ért elhoztam Christian Kirkseyt. A legfontosabb pickemmel jó játékost hoztam, a többinek majd kiderül mennyi értelme volt.