A draft másnapján, elsőre egy gyors értékelés.
1/20: Eric Kenricks ILB UCLA
Kicsit reachnek tűnhet a pickelése, de tartottam tőle, hogy később nem lesz bent, az elsőszámú target meg kettővel ezelőtt kicsúszott...

Igazi tackle gép, legalább olyan jó lesz, mint a bratyó.
2/1: Jaelen Strong WR Arizona State
Nem hiszem el még mindig, hogy ide csúszott a srác. Innen nézve pedig az első két pick szerintem világbajnok, mert Strong megéri az 1/20-at Kendricks meg a 2/1-et. Nem kérdés, hogy óriási steal ez gyerek.
2/32: Xavier Cooper DT Washington State
Pár pickkel korábban kiment Eddie Goldman, így egy kicsit pánikpick volt, de azért remélem így is rendben lesz.
3/5: Justin Hardy WR East Carolina
A kedvenc pickem. Sok videót láttam a gyerekről, elég biztos kezűnek tűnt, ha IRL is jó helyre kerül, akkor igencsak megerősödött WR corpsszal megyek tovább.
3/16: Jeremy Langford RB Michigan State
Ha valaki Le'veon Bell után ilyen számokat tud produkálni, akkor rossz nem lehet. Tre Masonnel kiegészülve elég ütős kis mag jött itt is össze.
4/23: Blake Bell TE Oklahoma (trade: CLE adja 4/29 + 7/8 ATL adja: 4/23)
Atletikus játékos, jó keze van, még jól is sikerülhet ez a feltrade.
4/36: Corey Robinson OT South Carolina
Az O-lineban soha nem elég a depth, így ő is hatalmas upsidedal rendelkezik az én meglátásom szerint.
6/16: Sean Mannion QB Oregon State
Be kellett fenyíteni Jay Cutlert. És ugyan nem ő volt az elsőszámú target, de ilyen hátul már nincs bust.
7/9: Terry Poole OT San Diego State
Hajnali 1 körül örültem, hogy láttam. Gondolkodtam Mariotán, de inkább majd UDFA-ként elhozom