Draft 2015

Moderator: ano92

Post Reply
ano92
x 114

Draft 2015

Post by ano92 »

2/21: Danielle Hunter, DE, LSU
- Volt pár játékos akit tudtam volna húzni itt, de mivel sikerült elbalfaszkodnom Waket, muszáj voltam gondoskodni egy újabb FHoF DE ről.

5/20: Cameron Artis-Payne, RB, Auburn
- Egyértelmű, hogy nincs futóm. Knowshon Morenonak sem jósolok már sokat. Jackson meg lassan visszavonul. Úgyhogy kellett valaki. Artis-Payne 5/20 ra vállalható szerintem.

6/19: Clayton Geathers, SS, UCF
- Idénre még van egy Dawan Landrym SS posztra, eltanulgat mogotte Geathers. Remélem beválik. IRL szerintem hamarabb kifog menni. ÉS AZTÁN BRUTÁLIS PLAYA LESZ!

7/1: Lorenzo Doss, CB, Tulane
- Vészmegoldás volt. Remélem beválik. Sajnos kiment a targetem 2 húzással előbb... Valami alkoholista sixoszalag húzta be.

7/17: Austin Hill, WR, Arizona
- Próba cseresznye. Nem ő volt a boardom első helyén 7/17 nél de kellett mélyítenem a WR corpot. Ha Reggie Wayne visszavonul csak egy épkézláb WR em marad.

Értékelés:
- Idén felkészültebb voltam, mint tavaly. Kevés volt a pickem sajnos, így kevesebb volt a lehetőségem. 7/1 et leszámítva mindenhol kapásból tudtam választani. 2/21 nél volt 2 játékos. Remélem a jobbikat húztam. Egy kicker elfért volna még. Sajnos azt idén sem sikerült pótolnom. Sikerült olyan játékosokat behúznom akik a saját boardomon már 1-2. korrel hamarabbra volt írva.
Image
ano92
x 114

Re: Draft 2015

Post by ano92 »

Post season draft értékelő.

2/21: Danielle Hunter, DE, LSU
FHoF egyértelmű. - 32 tackle, 6 sack, 1 FF. Csereként, jövőre kezdő. MÉG JOBB LESZ.!!!!!!!!!!!!

5/20: Cameron Artis-Payne, RB, Auburn
Egy nagy büdös szar. Még eddig. Bár valószínűleg az is fog maradni. Egy nagy fostaliga.

6/19: Clayton Geathers, SS, UCF
Egy másik nagy kupac kula. Bár még 1 évet adnék neki, nemtudom coltsban mennyit fog szerepelni IRL. Se coverageban nem jö, run defensben meg kifejezetten szar.

7/1: Lorenzo Doss, CB, Tulane
Sokat nem mutatott azért, de néha legalább pálya közelébe került. Még a jövő eldönti használható lesz e.

7/17: Austin Hill, WR, Arizona
A ligában van egyáltalán ez a kupac szar még?

Értékelés:
Tehát 5 pickből húztam egy playert aki VALÓSZÍNŰLEG stabil és kurvajó kezdő lesz. Húztam 1 futót aki inkább szórja a fumblekat ha lehetőséget kap, mintsem alkosson valamit. Van 2 kupac szarom ezenkívül. Meg egy cornerem akit valószínűleg azért nem játszatnak mert ő is egy kupac szar. Tehát 1 jó 4 szar. Egész jó arány. Idén húzok 8 FHoF ot, majd meglátja mindenki (ugyanarra a posztra természetesen).
Image
Post Reply