2015 draft class:
2/21: Danielle Hunter, DE, LSU
FHoF egyértelmű. - 32 tackle, 6 sack, 1 FF. Csereként, jövőre kezdő. MÉG JOBB LESZ.!!!!!!!!!!!!
5/20: Cameron Artis-Payne, RB, Auburn
Egy nagy büdös szar. Még eddig. Bár valószínűleg az is fog maradni. Egy nagy fostaliga.
6/19: Clayton Geathers, SS, UCF
Egy másik nagy kupac kula. Bár még 1 évet adnék neki, nemtudom coltsban mennyit fog szerepelni IRL. Se coverageban nem jö, run defensben meg kifejezetten szar.
7/1: Lorenzo Doss, CB, Tulane
Sokat nem mutatott azért, de néha legalább pálya közelébe került. Még a jövő eldönti használható lesz e.
7/17: Austin Hill, WR, Arizona
A ligában van egyáltalán ez a kupac szar még?
Értékelés:
Tehát 5 pickből húztam egy playert aki VALÓSZÍNŰLEG stabil és kurvajó kezdő lesz. Húztam 1 futót aki inkább szórja a fumblekat ha lehetőséget kap, mintsem alkosson valamit. Van 2 kupac szarom ezenkívül. Meg egy cornerem akit valószínűleg azért nem játszatnak mert ő is egy kupac szar. Tehát 1 jó 4 szar. Egész jó arány. Idén húzok 8 FHoF ot, majd meglátja mindenki (ugyanarra a posztra természetesen).
2014 draft class:
2/5 - Miami Dolphins - Odell Beckham Jr. - WR - LSU
ORoY éve után hozott 1405 yardot, meg 13 TD-t ami nem sok de fejlődés. Nyílván elitről következő szintre nehéz lépni

4/16 - Miami Dolphins - Tom Savage - QB - Pittsburgh
LESÉRÜLT. A LEGNAGYOBB QB MATERIAL!!! Ezért nem volt kezdő, meg azért mert egy nagy rakat szargombóc. Most, hogy van Oszvejler aszem mindenféleképpen kilehet jelenteni, hogy marad lószar backup talán!
5/15 - Miami Dolphins - Michael Sam - DE - Missouri
Kanadában kúratta magát, aztán otthagyta a szar cfl-t. Most jön vissza, megpróbál mégegyszer lockerroom közelébe kerülne a kis homár

6/1 - Miami Dolphins - Devon Kennard - OLB - Southern California
Istencsászár bazdmeg. 6/1 en húztam egy átlagos kezdő LB-t. EGY ÁTLAGOS KURVAJÓ FASZA KEZDŐ LB-T!!! HÁ MIEZHA NEM TEHETSÉG!
6/14 - Miami Dolphins - Casey Pachall - QB - TCU
hát sajna nem folytatódott nfl pályafutása előző szezonban

6/15 - Miami Dolphins - Marcus Heit - LS - Kansas State
Ligában sincs a faszi xD szerintem valamelyik mekiben dolgozik. De azért nálam jól adogatja fel a labdákat. csillagos ötös.
7/6 - Miami Dolphins - Jake Murphy - TE - Utah
A legnagyobb steal sajna labdát sem látott a draft óta

7/15 - Miami Dolphins - Jay Prosch - FB
Hozott egy nem kifejezetten szar szezont. Bár azért szarabb volt mint jobb. De legalább kezdő FB az nyflben. PFF rangsorban 16. legjobb Fullback volt a ligában. Ahhoz képest hogy a csapatok fele nem is használ FB-t elég fasza helyezés xD
Értékelés:
Tehát idén erősödött, hogy egy elite wr. egy fasza lb-t és egy kevésbé szar FB-t húztam 2 éve. A többi meg kb mintha/rosteren sincs