2016os draft végeredménye

Moderator: ano92

Post Reply
Sixo
x 23

2016os draft végeredménye

Post by Sixo »

A 49ers stábja ismét egy szenzációs draftot zárhatott, nem hiába ünnepli mindenki a 49ers GM-jét. Köszönöm minden más GM-nek a gratulációt PM-ben a remek draft-ért. Az eddig is bajnok esélyes csapat egy hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé. De nézzük meg közelebbről a kiválasztott játékosokat.

1/12 Ronnie Stanley OT Notre Dame : OT nem volt need , Stanley-t amúgy sem bírtam és a ND se áll túl közel hozzá, fingom sincs miért pont őt draftoltam.

2/11 Noah Spence DE/OLB Eastern Kentucky : Állítólag training camp-re mindenkinek hoz majd ecstazy-t, Aldon Smith-el nagy haverok lesznek.

4/16 DeAndre Houston-Carson FS William & Mary : Akár 53ba is kerülhet.

4/26 Jerell Adams TE South Carolina : Szolid homerkedés. Ha olyan szar lesz , mint egyetemen akkor ő nem.

4/34 KeiVarae Russell CB Notre Dame : Mint 1/12re, itt is behúztam egy nem need posztra, egy nem szeretett egyetemről egy nem sokra tartott playát, nagyszerű.

5/15 Kenyan Drake RB Alabama : Hát ha már az egyetemen nem tudott kezdeni, majd az nfl-ben fog , úgy szokott az lenni.

5/34 Dadi Lhomme Nicolas OLB Virginia Tech : Az egész draft legjobb húzása, ha nem válik be OLB-nek megy CB-be, azt úgy is tud minden Virginia Tech-es játszani.

5/39 Jares Norris ILB Utah : Halvány lila gőzös sincs, hogy őt miért draftoltam.

6/14 Avery Young OT Auburn : Amíg le nem draftoltam ,nem is tudtam, hogy létezik ilyen játékos, remélem tud OG-t játszani.

6/28 Brandon Doughty QB Western Kentucky : Nem hinném, hogy akármelyik nfl csapat 53as rosterét megérné ,de azért én majd villoghatok az impozáns egyetemi statjaival miközben kitörlöm vele a seggem a retyón ülve.

7/28 Aaron Green RB TCU : Minden TCU-s RB-ben egy Tomlinson rejlik állítólag.

7/42 Austin Blythe C Iowa : Ha az az Auburn-i buzi nem tudna a fal belsejében játszani akkor ez a tag lesz a depth.
Sixo
x 23

Re: 2016os draft végeredménye

Post by Sixo »

Jah és tegyük hozzá , hogy ezen impozáns nevek mellé sikerült megszerezni az Cincy jövő évi 4. 5. és 6. körös pickjét is !
Post Reply