mivel mindig bajos olyan chatet találni a draftra, ami elbírja a 30 közeli embert, átlátható is, nem is dobál ki, és el is tudja érni mindenki, erre príma megoldás lenne a Skype-on keresztüli draft. Mellesleg ha valakinek úgy kényelmes, mobilról is űzhetné.
Tehát szeretném ha senki nem lenne merev mint meki pénisze ha meglát egy szexi faszit, és hajlandók lennétek arra, hogy akinek nincs, az feltegyen egy skype-ot akár csak erre az 1 napra, hogy beléphessen a grupiszexbe pár órára, majd ha szeretné, törölheti is a picsájába.
You fuck with the master you fuck with disaster... Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
ja jó, azt hittem van ilyen fix, hogy mittudomén hétközben koli vagy ilyenek.
Jelen állás szerint sokkal valószínűbb az áprilisi draft, de hát majd meglátjuk Én örülnék ennek a húsvét hétvégi sz/v-nak, az nincs is nagyon messze, de van is idő felkészülni és nem kell 0 aggyal nyomulnom
You fuck with the master you fuck with disaster... Regular Season Champion 2020-2021
fetomy wrote:ja jó, azt hittem van ilyen fix, hogy mittudomén hétközben koli vagy ilyenek.
Jelen állás szerint sokkal valószínűbb az áprilisi draft, de hát majd meglátjuk Én örülnék ennek a húsvét hétvégi sz/v-nak, az nincs is nagyon messze, de van is idő felkészülni és nem kell 0 aggyal nyomulnom
azt a kemény egy pickemet be tudom írni telefonról is, csak skípe-olni nem. egy 2. körösöm van, utána 6. kör
add nekem a 2. kört és levan a gond