DRAFT ÉRTÉKELŐ 2014-2017

Moderator: ano92

Post Reply
MekiTK
x 438

Re: DRAFT ÉRTÉKELŐ 2014-2017

Post by MekiTK »

2014

1/17 Zack Martin - OG - Notre Dame IRL 1/16 Dallas 3-szoros all-pro gyenge pick volt :(
el lett passzolva:
-->2016/1 STL, amiből jött 2015 1/4, amiből jött Amari Cooper WR
-->2017 1/1 Myles Garrett OLB (ez a trade még szarabb volt mint maga a pick)

2/16 - Morgan Moses - OT - Virginia IRL 3/2 Washington
stabil kezdő Guard volt, utána tackle, majd hosszabbítás előtt el lett passzolva
-->2/24, amiből jött Isaiah Crowell RB , fos pick vót ezis :D

3/22 Will Sutton - DT - Arizona State IRL 3/82 Bears backup NT , nem túl jó pick, de azóta is rosteren

3/35 Trevor Reilly - OLB - Utah IRL 7/233 Jets rostertölteléknek is fos, ordas nagy kapufa

4/34 Devonta Freeman - RB - Florida State IRL 4/103 Falcons második évében kezdő lett--> rögtön ALL-PRO, gyenge pick :D
el lett passzolva: -->1/24, jött belőle Leonard Floyd OLB

4/38 Bryan Stork - C - Florida State
IRL 4/105 Pats
rögtön kezdő, és SB győztes lett, aztán egy szörnyű sérülés miatt visszavonult, de elmegy

5/9 Ed Reynolds - FS - Stanford IRL 5/162 Eagles
hozzánk jött, azóta is csere, de azóta is rosteren!

5/35 Ahmad Dixon - SS - Baylor IRL 7/248 Cowboys
fos pick, fos csapatba ment, totalis csőd

6/18 Jeff Janis - WR - Saginaw Valley State IRL 7/236 Packers
legkomolyabb egyetemről jött, szituációs játékos, de azóta is rosteren

7/9 Howard Jones, OLB (Shepherd) IRL UDFA Pittsburgh
UDFA lett, pár évig csere volt itt is, ott is, azóta repült.

Összességében 2 all-pro, és egy stabil kezdő egyik sincs itt, de kiváló ellenérték fejében távoztak
+3 értelmes backup, soha rosszabbat.

2015

1/4 Ravens Amari Cooper WR Alabama IRL 1/4 Raiders
szokásos fos top pick :D elsőszámú WR a kezdetektől, 2-szeres Pro bowler, 2 év két 1000 yardos szezon, sok a drop, kevés a TD de lesz

1/11 Ravens Danny Shelton DT Washington
IRL 1/12 Browns
Stabil kezdő, első éve nem túl erős, másodikban csapata védelmének húzóembere, és csak jobb lesz ennél, szokásos első körös fos pick

2/10 Ravens Benardrick McKinney ILB Mississippi State

IRL 2/9 Texans kezdetektől kezdő, tacklegyár, ALL-PRO

3/33 Ravens Javorius Allen RB Southern California
IRL 4/125 Ravens fos pick, lehetősége volt nem élt vele, gyenge csere vót mindigis, idén kibasztam

5/7 Ravens Ben Koyack TE Notre Dame
IRL 7/229 Jax, cserének hoztam, IRL is az volt, viszont a tavalyi éve jól sikerült, van lehetőség benne , nem írnám le!

5/26 Ravens Kevin White CB TCU
IRL UDFA, nem maradt meg sehol, fos, fos, FOS!!! :(

7/11 Ravens Laurence Gibson OT Virginia Tech
IRL 7/243 Cowboys
Homer pick volt, fos Cowboysba ment, fos volt, kivágva mindenhonnan

összegezve: 2 ALL-Pro, és egy nagyon erős, top 5 NT, 1 megbízható cserével, nem rossz, de lehetne jobb is, top 2 körben, folytatva a 2014-es évet: továbbra is HIBÁTLAN

2016

1 4 Baltimore Ravens Myles Jack OLB UCLA
IRL 2/36 Jax 1 körös reach , nem sérült meg aminek örülünk, de nem váltotta meg a világot, ha idén is fos lesz egyértelmű Bust, egyelőre csak csalódás

1 24 Baltimore Ravens Leonard Floyd OLB Georgia
IRL 1/9 Bears Stabil kezdő, bíztató első év 7 sack-kel

2 3 Baltimore Ravens Jason Spriggs OT Indiana
IRL 2/48 Packers csere, amikor játszik nem túl meggyőző, mivel kezdőnek hoztam: csalódás , de még van ideje és Guardként idén kezdhet

4 17 Baltimore Ravens Connor McGovern OG Missouri
IRL 5/144 Denver, csere guard, azért is hoztam, elmegy

4 19 Baltimore Ravens Nick Vannett TE Ohio State
IRL 3/94 Seahawks, 2 meccsen játszott, egyelőre édeskevés, sokkal többet vártam tőle hozadéka: SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM HÚZOK TÖBB TE-T

6 4 Baltimore Ravens Roger Lewis WR Bowling Green
IRL UDFA Giants egyetlen tavalyi udfám, Giantsben rosterre került, 5 elkapás abból 2 TD, az egyik sajna ellenünk, kiraly lesz a gyerek!

6 19 Baltimore Ravens Tyler Ervin RB San Jose State
IRL 4/119 Texans, 2 körös steal elvileg, de egyelőre csak returner, annak is fos

7 3 Baltimore Ravens Kelvin Taylor RB Florida
IRL 6/211 Frisco, egy deka meccsen nem játszott, reméltem hogy az apjára üt, de egyelőre kurvakevés

7 39 Baltimore Ravens Alex Lewis OT Nebraska
IRL 4/130 Ravens, 3 körös steal, ő is a ravenshez ment IRL és azóta kezd, idén kezdő RT lesz, fos pick ez is, több mint elégséges :D

egyelőre 2 átlag feletti + 1 átlagos kezdő, és 3 megbízható backup, eddigi legszarabb draftom

2017

1 1 Ravens Myles Garrett OLB Texas A&M IRL 1/1 Browns
Sokat várok tőle, plán hogy thmas lesz mellette, a túloldalon meg a fürgeléptű leonard floyd, a nyugger suggs- dumervil duót asszem sikerült pótolni

1 6 Ravens Solomon Thomas DE StanfordIRL 1/3 Frisco
Nem vót más, BPA alapon jött, 1/6--on stealnek érzem, de majd kiderül potenciál van benne

2 13 Ravens Jabrill Peppers SS MichiganIRL 1/25 Browns
Nálam, és IRL is a kezdetektől kezdő SS lesz, (Lassan a fél browns defense nálam lesz)

4 18 Ravens Danny Isidora OG Miami (Fla.)
IRL 5/180 Vikes
1 körös reach IRLhez képest, backupnak hoztam,ha IRL is fent marad a rosteren akkor win

5 17 Ravens Zach Banner OG Southern California
IRL 4/137 Colts
depthbe hoztam, de ide a bökőt ha nem fog kezdeni abban a fos coltsban, egyelőre tetszik

6 16 Ravens Donnel Pumphrey RB San Diego State
IRL 4/132 Eagles top 3 pickemtől,
2 körös steal, bár mustaine-ék szidják mint a bokrot, IRL sasmadár, jolly jokernek jó lesz ha fent marad az 53on

7 15 Ravens Stacy Coley WR Miami (Fla.)
IRL 7/229 Vikings
meglepne ha keretben maradna de itt már az is jó hogy draftolták

Összesítve, a pickek értékét tekintve is nagyon sokat várok a top 3 pickemtől, + ha valamelyik guard kezdő lesz és keretben marad valamelyik skill playa akkor már win
draft utáni megérzésem alapján, az eddigi legjobb draftom
Stez
Bears GM
x 202

Re: DRAFT ÉRTÉKELŐ 2014-2017

Post by Stez »

eaglesmcnabb wrote:2014

1/17 Zack Martin - OG - Notre Dame IRL 1/16 Dallas 3-szoros all-pro gyenge pick volt :(
el lett passzolva:
-->2016/1 STL, amiből jött 2015 1/4, amiből jött Amari Cooper WR
-->2017 1/1 Myles Garrett OLB (ez a trade még szarabb volt mint maga a pick)

2/16 - Morgan Moses - OT - Virginia IRL 3/2 Washington
stabil kezdő Guard volt, utána tackle, majd hosszabbítás előtt el lett passzolva
-->2/24, amiből jött Isaiah Crowell RB , fos pick vót ezis :D

3/22 Will Sutton - DT - Arizona State IRL 3/82 Bears backup NT , nem túl jó pick, de azóta is rosteren

3/35 Trevor Reilly - OLB - Utah IRL 7/233 Jets rostertölteléknek is fos, ordas nagy kapufa

4/34 Devonta Freeman - RB - Florida State IRL 4/103 Falcons második évében kezdő lett--> rögtön ALL-PRO, gyenge pick :D
el lett passzolva: -->1/24, jött belőle Leonard Floyd OLB

4/38 Bryan Stork - C - Florida State
IRL 4/105 Pats
rögtön kezdő, és SB győztes lett, aztán egy szörnyű sérülés miatt visszavonult, de elmegy

5/9 Ed Reynolds - FS - Stanford IRL 5/162 Eagles
hozzánk jött, azóta is csere, de azóta is rosteren!

5/35 Ahmad Dixon - SS - Baylor IRL 7/248 Cowboys
fos pick, fos csapatba ment, totalis csőd

6/18 Jeff Janis - WR - Saginaw Valley State IRL 7/236 Packers
legkomolyabb egyetemről jött, szituációs játékos, de azóta is rosteren

7/9 Howard Jones, OLB (Shepherd) IRL UDFA Pittsburgh
UDFA lett, pár évig csere volt itt is, ott is, azóta repült.

Összességében 2 all-pro, és egy stabil kezdő egyik sincs itt, de kiváló ellenérték fejében távoztak
+3 értelmes backup, soha rosszabbat.

2015

1/4 Ravens Amari Cooper WR Alabama IRL 1/4 Raiders
szokásos fos top pick :D elsőszámú WR a kezdetektől, 2-szeres Pro bowler, 2 év két 1000 yardos szezon, sok a drop, kevés a TD de lesz

1/11 Ravens Danny Shelton DT Washington
IRL 1/12 Browns
Stabil kezdő, első éve nem túl erős, másodikban csapata védelmének húzóembere, és csak jobb lesz ennél, szokásos első körös fos pick

2/10 Ravens Benardrick McKinney ILB Mississippi State

IRL 2/9 Texans kezdetektől kezdő, tacklegyár, ALL-PRO

3/33 Ravens Javorius Allen RB Southern California
IRL 4/125 Ravens fos pick, lehetősége volt nem élt vele, gyenge csere vót mindigis, idén kibasztam

5/7 Ravens Ben Koyack TE Notre Dame
IRL 7/229 Jax, cserének hoztam, IRL is az volt, viszont a tavalyi éve jól sikerült, van lehetőség benne , nem írnám le!

5/26 Ravens Kevin White CB TCU
IRL UDFA, nem maradt meg sehol, fos, fos, FOS!!! :(

7/11 Ravens Laurence Gibson OT Virginia Tech
IRL 7/243 Cowboys
Homer pick volt, fos Cowboysba ment, fos volt, kivágva mindenhonnan

összegezve: 2 ALL-Pro, és egy nagyon erős, top 5 NT, 1 megbízható cserével, nem rossz, de lehetne jobb is, top 2 körben, folytatva a 2014-es évet: továbbra is HIBÁTLAN

2016

1 4 Baltimore Ravens Myles Jack OLB UCLA
IRL 2/36 Jax 1 körös reach , nem sérült meg aminek örülünk, de nem váltotta meg a világot, ha idén is fos lesz egyértelmű Bust, egyelőre csak csalódás

1 24 Baltimore Ravens Leonard Floyd OLB Georgia
IRL 1/9 Bears Stabil kezdő, bíztató első év 7 sack-kel

2 3 Baltimore Ravens Jason Spriggs OT Indiana
IRL 2/48 Packers csere, amikor játszik nem túl meggyőző, mivel kezdőnek hoztam: csalódás , de még van ideje és Guardként idén kezdhet

4 17 Baltimore Ravens Connor McGovern OG Missouri
IRL 5/144 Denver, csere guard, azért is hoztam, elmegy

4 19 Baltimore Ravens Nick Vannett TE Ohio State
IRL 3/94 Seahawks, 2 meccsen játszott, egyelőre édeskevés, sokkal többet vártam tőle hozadéka: SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM HÚZOK TÖBB TE-T

6 4 Baltimore Ravens Roger Lewis WR Bowling Green
IRL UDFA Giants egyetlen tavalyi udfám, Giantsben rosterre került, 5 elkapás abból 2 TD, az egyik sajna ellenünk, kiraly lesz a gyerek!

6 19 Baltimore Ravens Tyler Ervin RB San Jose State
IRL 4/119 Texans, 2 körös steal elvileg, de egyelőre csak returner, annak is fos

7 3 Baltimore Ravens Kelvin Taylor RB Florida
IRL 6/211 Frisco, egy deka meccsen nem játszott, reméltem hogy az apjára üt, de egyelőre kurvakevés

7 39 Baltimore Ravens Alex Lewis OT Nebraska
IRL 4/130 Ravens, 3 körös steal, ő is a ravenshez ment IRL és azóta kezd, idén kezdő RT lesz, fos pick ez is, több mint elégséges :D

egyelőre 2 átlag feletti + 1 átlagos kezdő, és 3 megbízható backup, eddigi legszarabb draftom

2017

1 1 Ravens Myles Garrett OLB Texas A&M IRL 1/1 Browns
Sokat várok tőle, plán hogy thmas lesz mellette, a túloldalon meg a fürgeléptű leonard floyd, a nyugger suggs- dumervil duót asszem sikerült pótolni

1 6 Ravens Solomon Thomas DE StanfordIRL 1/3 Frisco
Nem vót más, BPA alapon jött, 1/6--on stealnek érzem, de majd kiderül potenciál van benne

2 13 Ravens Jabrill Peppers SS MichiganIRL 1/25 Browns
Nálam, és IRL is a kezdetektől kezdő SS lesz, (Lassan a fél browns defense nálam lesz)

4 18 Ravens Danny Isidora OG Miami (Fla.)
IRL 5/180 Vikes
1 körös reach IRLhez képest, backupnak hoztam,ha IRL is fent marad a rosteren akkor win

5 17 Ravens Zach Banner OG Southern California
IRL 4/137 Colts
depthbe hoztam, de ide a bökőt ha nem fog kezdeni abban a fos coltsban, egyelőre tetszik

6 16 Ravens Donnel Pumphrey RB San Diego State
IRL 4/132 Eagles top 3 pickemtől,
2 körös steal, bár mustaine-ék szidják mint a bokrot, IRL sasmadár, jolly jokernek jó lesz ha fent marad az 53on

7 15 Ravens Stacy Coley WR Miami (Fla.)
IRL 7/229 Vikings
meglepne ha keretben maradna de itt már az is jó hogy draftolták

Összesítve, a pickek értékét tekintve is nagyon sokat várok a top 3 pickemtől, + ha valamelyik guard kezdő lesz és keretben marad valamelyik skill playa akkor már win
draft utáni megérzésem alapján, az eddigi legjobb draftom
Chicagóból most jött a galambposta egy képeslapot mellékelve:

Image
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
Post Reply