2018 JAFL DRAFT

Moderator: ano92

Post Reply
Klaci79
x 287

2018 JAFL DRAFT

Post by Klaci79 »

Lezajlott a 2018-as draft és az eddigiektől eltérően igencsak jó szórakozásnak bizonyult. Egyrészt megismertem sok embert személyesen is, másrészt igazi "draft gurukkal" élvezhettem az eseményt. Már amennyire ezt élvezni lehetett, de minél távolabb van a munka része, annál kellemesebb emlékek jönnek elő.
Viszont pont a tracker vezetése miatt ez a cikk nem lesz kimerítő:
Az első körben igazából csak egy célom volt: Mike McGlinchey. Tartottam tőle, hogy az 1/24 kevés lesz, ezért már az 1/18-ért odaadtam a Green érkezése miatt feleslegessé váló Doctson-t, viszont végül az üzlet ezen rész kútba esett. Mivel azonban 1/10 és 1/20 között olyan csapatok választottak, akiknél nem volt need az LT, szerencsére csúszott tovább Mike. Itt viszont már BPA alapon is komoly érték volt úgyhogy nem vártam tovább. Bár a 4 helyes feltrade egy 3/4-ért cserébe igencsak soknak tűnik, nem akartam alkudozni és rögtön megegyeztünk a Raidersel.
1/20-Mike McGlinchey, OT, Notre Dame
A második körre már kevés energia jutott, a boardomon meg amennyit láttam belőle, előkelő helyen szerepelt az edge rusher/off ball LB Lorenzo Carter. Nem is gondolkodtam sokáig, pedig az LB részleg így is elég parádésnak tűnik.
2/12 Lorenzo Carter, EDGE, Georgia
A 3.körbe végül a Doctson trade kapcsán érkezett egy kompenzációs pick. Szerettem volna BPA-zni és bár az OL-be jobban elfért volna ember, végül egy 3. körbe várt corner érkezett.
3/35 Isaac Yiadom, CB, Boston College
a 4. körben a 27. választás volt az Giantsé. A draft előtt komolyan körbenéztem a RB piacon, viszont a besorolás nem volt tökéletes. Az érkező RB-vel nincs gond, de lehet 1-2 körrel hátréb is még a kihúzhattam volna
4/27 Ito Smith, RB, Southern Miss
Az 5. kör első választása egy újabb edge rusher lett. Itt már stealnek éreztem Ade Arunát, aki amikor egy pillantást tudtam vetni a saját boardomra, azonnal feltűnt.
5/16 Ade Aruna, DE, Tulane
A 2. ötödik körös pickel egy remek WR érkezett, aki nem lepne meg ha már a 4. körben elkelne az IRL drafton.
5/27 J'Mon Moore,WR, Mizzou
A 6. körben is több választás várt a Giantsre. Az elsővel egy újabb RB érkezett, aki viszont mindenképp steal ezen a ponton. IRL akár a 4. körben is viheti valamelyik érdeklődő.
6/16 Chase Edmonds, RB, Fordham
A következő pick is a Giantsé volt, ahol már mindenképpen költeni kellett a támadófal belsejére. És bizony ebből a srácból még nagy steal lehet.
6/17 Colby Gossett, OL, App State
A harmadik választás ismét egy WR lett, aki a Texas Tech egyetemen pallérozódott. A 6'3" magas elkapónak mérkőzésenként 62,8 yardot szerzett.
6/27 Dylan Cantrell, WR, Texas Tech
A következő választással egy újabb ember jött az OL-be.
6/28 Cole Madison, OL, Washington State
A 7. körre már végképp feladtam a boardom nézegetését. Időm nem volt rá, hogy kihúzogassam azokat akik nem szerepeltek rajta, így már sok reményem nem volt, hogy stealeket találjak. Ebenezer Ogundeko asszem talán Löfli javaslatára érkezett. A jónevű srácból kétlem, hogy valaha focista lesz az NFL-ben.
7/7 Ebenezer Ogundeko, DE, Tennessee State
Ezután ismét rátaláltam egy névre a listámból, talán már túlzásba is vittem a LB-ek húzását. De mivel BPA-nál nem szoktam válogatni, max majd jó üzletet lehet kötni vele, lecsaptam a Wisconsin-i srácra.
7/27 Leon Jacobs, LB, Wisconsin
Lassan közeledtünk a végéhez és maár nagyon sok volt az egészből. Fogalmam sincs, hogy honnan volt nekem meg a következő név, de kihúztam a kalapból talán a leggyengébb prospectet.
7/28 Jeb Blazevich, TE, Georgia
Végül pedig jött Barrett. Na ő még legalább itt is reach lenne. De gondoltam így a 7. legvégén már dobjuk fel kicsit a hangulatot. Sokkal jobbak is voltak még a listámon, de már minden porcikámmal a végét vártam.
7/34 J.T. Barrett, QB, Ohio State

Összességében elégedettebb vagyok, mint a draft során gondoltam, bár az hogy LT-t sikerült szereznem, ráadásul a draft legjobb LT prospectjét, már eleve örömmel töltött el.
A többi pedig majd idővel kiderül. Csak azt a 3 elrontott picket sajnálom, bár talán ott még bele is fér egy-egy csacsiság.
Sixo:Te figyelj már stez, vagy egy ideig első köröm. Nem adsz érte valami szar playát aki a kövi szezonban nem játszik a ligában? Vagy már mind megvették az ilyenjeid?
Post Reply