2019 draft értékelő

Moderator: ano92

Post Reply
Gergőbácsi
x 39

2019 draft értékelő

Post by Gergőbácsi »

1/22 Devin Bush LB Michigan – IRL 1/10 Steelers

Vékony a LB sor, kellett az erősítés, mockoltátok is hozzám. Preston Brwon és Marquel Lee nem kiemelkedők, de ő a Vasasban az lehet. Eléggé meglepett a csúszása, és mivel a top edge-eket kivittétek, nem kellett sokat gondolkodni.

1/24 DeAndre Baker CB Georgia – IRL 1/30 NY Giants

Kendall Fuller utolsó évében van, Isaiah Oliver még nem bizonyított, remélem, idén már több lehetősége lesz. A pff darling júdeai skót Levi Wallace hiába nr. 4 corner, ha kurva kicsi a minta, amelyből a focivilág legelitebb minősítői beminősítették. Az eredeti terv itt is edge volt, de mivel nem volt már értéken, így maradt a CB húzás, ahol a top 3-ból is a maradék még ott volt.

2/23 Trayvon Mullen CB Clemson – IRL 2/8 Raiders

A kiszemelt Winovichot és Polite-ot néggyel, illetve kettővel előttem vitték ki a nagyrabecsült kollégák, tanulság, hogy fel kellett volna cserélnem. No de ilyenkor nyúljunk a boardhoz, a legelőkelőbb helyen Mullen volt, kicsivel előzve Lev Jasint. Remélem, hogy a két CB pickből egy bejön, aztán a csoportellenfelek kúbéi nem mernek majd passzolni.

2/24 Oshane Ximines EDGE Old Dominion – IRL 3/31 NY Giants

Az első reach a két steal és a kb. értékén választott lustaság után. Kellett az edge, a board is támogatta. Csatlakozik a(z eddig csak) reményt keltő Okoronkokorikú és Chad Thomas mellé, mint versenytárs a a harmadik helyre Preston Smith és Carl Lawson mögé.

3/22 David Montgomery RB Iowa State – IRL 3/9 Bears

Mindenképpen akartam futót húzni Cook és Royce Freeman mellé, Brian Hill és Dalyn Dawkins nem ütik meg a szintet. Csábított Vosean Joseph, de elég egy allpro LB-t húzni. Cook amúgy sem mindig szokott teljes szezont futni, Freeman a szemét Lindsay mögött bujdokol, hárman talán kitesznek egy jó futót. Aztán lehet, hogy Cook és Montgomery is 100 yard fölött lesz. Legyenek is, csak ne a Packers-t szopassák.

3/31 D’Andre Walker EDGE Georgia – IRL 5/30 Titans

A boardom adta, de az az igazság, hogy megtévesztettek és megszokásból a Deandre-D’Andre nodeendre vonalat követve véletlen húztam be. Jó nagy reach is lett. Természetesen sztár lesz a Titánoknál.

4/23 Anthony Johnson WR Buffalo – IRL UDFA Bucs

GigaLOL. Ekkor még ugyan nem tudtam, hogy Baldwin a visszavonulás gondolatával foglalkozik, de mivel lejár a szerződése és sérült, másodrangú emberekből van kettő is, szép (?) reményekkel (James Washington és Anthony Miller, meg a sötét ló Mack Hollins) az első számú WR Corey Davis mellett, gondoltam, hogy miért ne húzzak még egy WR-t? A derék Anthony előtt pont eggyel állt Mecole Hardman a sorrendemben, a drafton a Panthers pont eggyel előttem ki is húzta. Akkor még nem káromkodtam. Na de rá egy hétre! :lol:

6/23 Dillon Mitchell WR Oregon – IRL 7/25 Vikings
7/22 Ryquell Armstead RB Temple – IRL 5/2 Jags

Az utolsó két picknél már nem tudtam gép előtt lenni, a söröket ki kellett aludni, hogy indulhassak hajnalban a reptérre. Innen is köszönöm Alatriste-nek vagy a rendszernek, aki ezt a két játékost behúzta, sokkal később, mint IRL.
4 steal, 4 reach, 1 kb értéken, eddig közepes draft. A védelemben immár öt saját választású első körös, a secondary és a fal jó, az edge-ek másod(harmad)rangúak többségükben. De él a remény! Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. :D
Post Reply