2/19: Jeremy Chinn S (S. Illinois)
3/10: Damon Arnette CB (Ohio St.)
3/18: Prince Tega Wanogho OT (Auburn)
4/19: Bryan Edwards WR (South Carolina)
5/36: Devin Asiasi TE (UCLA)
5/37: Lamical Perine RB (Florida)
6/19: Alohi Gilman S (Notre Dame)
6/38: Jake Hanson C (Oregon)
7/21: Shaun Bradley LB (Temple)
7/40: Malcolm Roach DL (Texas)
UDFA:
Sam Sloman K (Miami (Ohio)
Kristian Wilkerson WR (Southeast Missouri)
Kyle Williams WR (Arizona St.)
Mason Kinsey WR (Berry College)
Tucker McCann K (Missouri)
Last edited by Nandito on Wed Sep 02, 2020 4:18 pm, edited 2 times in total.
2/19: Jeremy Chinn S (S. Illinois) - 2/32 (64), Panthers
Mivel csak két safety volt a rosteremen, így egyértelmű volt, mit választok. Három játékosra figyeltem, Winfield, Dugger és Chinn szerepelt a listámon. Winfieldet kivitték, így én hittem a jó kritikáknak és Chinnt választottam. Kicsit előrébb vártam a 2. körben, de nem panaszkodom. Ha tényleg elég jó, ahogy írják, akkor a Panthersnél egyből kezdő lehet.
3/10: Damon Arnette CB (Ohio St.) - 1/19, Raiders
Nekem nagy steal, míg a Raidersnek ez jelentős reachelés. Én speciel sehol sem olvastam olyan elemzést, ahol 1. körbe várták volna. Mindenesetre így már kezdő CB-nek kell lennie, vagyis remélhetőleg képes egyből azon a szinten teljesíteni.
3/18: Prince Tega Wanogho OT (Auburn) - 6/31 (210), Eagles
Hát, ezt szépen benéztem. Egy OT-ra mindenképp pályáztam, ha már olyan jónak mondták az OL felhozatalt, de sajnos rosszul döntöttem. Nem értettem, miért nem viszik ki Wanoghót, de mára tudom, hogy januárban az egyik térdében artroszkópos műtétet végeztek el, így a Senior bowlon és a combine-on sem tudott teljes értékűen részt venni. Nagyot csúszott, és abban sem vagyok biztos, hogy jó helyre került. Lane Johnsont és a tavalyi 1. körös Dillardot nehezen fogja kiszorítani, esetleg guardként szóba jöhet. Újabb diffi, hogy volt csapattársát is draftolta az Eagles a 4. körben. (Az Auburnon Wanogho LT-t, Driscoll RT-t játszott.)
4/19: Bryan Edwards WR (South Carolina) - 3/17 (81), Raiders
Újabb steal, és a 3. kör nála korrektnek tűnik. Viszont annak nem örülök, hogy a Raiders vitte, mert ott a kezdők meg vannak. Az elkapókkal szerintem én is jól állok, így ha csak jövőre lesz belőle meghatározó játékos, az is belefér.
5/36: Devin Asiasi TE (UCLA) - 3/27 (91), Patriots
Újabb komoly steal, bár a Patriotsnál gyakran választanak idejekorán bustokat... Ráadásul a bostoniak még ugyanebben a körben vittek egy másik TE-t is. Én Asiasiról biztató véleményeket hallottam, ha ezeket meg tudja szolgálni, akkor itt is jó helye lehet. Nagy név, vagy stabil kezdő nincs előtte, szóval hajrá!
5/37: Lamical Perine RB (Florida) - 4/14 (120), Jets
Újabb steal. Perine a Jetsnél egyelőre max cserefutó lehet, de ki tudja mit hoz a jövő. Nekem jó így egyelőre, mert két kezdő RB-m is van.
6/19: Alohi Gilman S (Notre Dame) - 6/7 (186), Chargers
Safetyből sosem elég... Gilman is megérte a választást, és gyakorlatilag kicsivel vitték ki jobb helyen, mint ahol én tettem. Csak sajnos a Chargersnél nagyon erős a secondary, így érzésem szerint max ST-játékos lehet belőle.
6/38: Jake Hanson C (Oregon) - 6/29 (208), Packers
Itt még közelebb jártam az IRL kiválasztáshoz. PS-be várom, de hát ha fejlődik annyit, hogy egy csere szintet képes lesz megütni.
7/21: Shaun Bradley LB (Temple) - 6/17 (196), Eagles
Újabb kicsi steal. Bradley talán jó helyre került, itt lehet esélye rostert fogni.
7/40: Malcolm Roach DL (Texas) - UDFA, Saints.
Belefér, PS-be jó lesz ez a fiú.
Első ránézésre szerintem elég jól sikerült a draftom. Értékelés: B+