2/25: Jalen Mayfield OT (Michigan)
3/24: Trey Smith OG (Tennessee)
4/19: Quincy Roche ED (Miami (FL))
4/33: Derrick Barnes LB (Purdue)
5/20: Keith Taylor Jr. CB (Washington)
6/5: Trey Hill C (Georgia)
6/35: Paris Ford S (Pittsburgh)
6/41: Max Duffy P (Kentucky)
7/19: Jose Borregales K (Florida State)
7/24: Robert Jones OG (Middle Tennessee)
7/37: K.J. Britt LB (Auburn)
7/40: Marlon Williams WR (UCF)
UDFA:
Earnest Brown ED (Northwestern)
Racey McMath WR (LSU)
Brady Breeze S (Oregon)
Gary Brightwell RB (Arizona)
Brandin Echols CB (Kentucky)
Bennett Skowronek WR (Notre Dame)
Naquan Jones DL (Michigan State)
Chandon Herring OT (BYU)
Briley Moore TE (Kansas State)
Justus Reed ED (Virginia Tech)
Miller Forristall TE (Alabama)
CJ Marable RB (Coastal Carolina)
Last edited by Nandito on Tue May 18, 2021 10:33 pm, edited 4 times in total.
2/25: Jalen Mayfield OT (Michigan) – 3/4 (68.), Falcons
Ebben a körben mindenképp OT-t akartam húzni, és két jelölt között vacilláltam. A másik Eichenberg volt, aki aztán a 2. kör elején ment ki. Mayfield kisebb reach lett, de a Falconsnál várhatóan kezdő lesz, csak sajnos guardként.
3/24: Trey Smith OG (Tennessee) – 6/42 (226.), Chiefs
Wanogho 2.0… Semmit nem tudtam az egészségügyi problémáiról, így csúnyán benéztem a fiút. Tehetség alapján egy-két értékelőben beírták stealnek, de a Chiefsnél várhatóan sohanapján lát majd pályát, olyan erős a konkurenciája. És akkor még az is kérdés, mi van az egészségi állapotával… Egyébként Cleveland volt itt a célpont, de őt pont előttem vitték ki.
4/19: Quincy Roche ED (Miami (FL)) – 6/32 (216.), Steelers
Minimum 4. körbe vártam, de újabb csúnya reach lett belőle. Egészségügyi problémát nem olvastam nála, tehát egyszerűen nem elég jó a srác. Örülhetek, ha legalább rotációs játékos lesz belőle. Amúgy itt meg Patrick Jonest is néztem, de mivel a legtöbb mockban nagyon csúszott, így elengedtem. Persze erre ő kiment a 3. körben…
4/33: Derrick Barnes LB (Purdue) – 4/8 (113.), Lions
Az LB sorom se túl acélos, és oda legalább tudtam viszonylag normális játékost húzni. A Lions mondhatni rebuild állapotban van, így ha jól focizik, akkor még viheti is valamire. (Vagy elveszik a kedvét a játéktól…)
5/20: Keith Taylor Jr. CB (Washington) – 5/22 (166.), Panthers
Gyakorlatilag hasonló helyen húzták ki IRL is. Taylor a senior bowlon csinált biztató dolgokat, ezért is esett rá a választásom. A Panthersnél elég fiatal a secondary, a rotációba talán be is tud férni.
6/5: Trey Hill C (Georgia) – 6/6 (190.), Bengals
Hillnél már csak eggyel hibáztam el az IRL helyét. Alapvetően depthnek gondolnám, de ki tudja, hát ha kiharcol magának egy kezdő posztot. Rám férne, mert jelenleg nulla darab kezdő centerem van.
6/35: Paris Ford S (Pittsburgh) – UDFA, Rams
Gondoltam tovább erősítem a secondaryt, de ez a húzás nem jött be. Kimondottan rossz értékelést sehol nem kapott, így nem számítottam rá, hogy nem draftolják. Elvileg a jobb UDFA-k közé tartozik, de ezek után nem nagyon bízom benne, hogy viszi valamire a ligában.
6/41: Max Duffy P (Kentucky) – Ø
Kellett egy punter, de pont azt választottam, akit nem draftoltak és UDFA se lett. Megjegyzem, itt meg Dez Fitzpatrickon gondolkodtam, de persze őt is elengedtem, és IRL 4. körös lett pont a Titansnél…
7/19: Jose Borregales K (Florida State) – UDFA, Bucs
Kickerem sincs, de ő legalább UDFA-ként elkelt. Bár Succop mögött nem nagyon rúg majd labdába, de szó szerint.
7/24: Robert Jones OG (Middle Tennessee) – UDFA, Dolphins
Láttam benne fantáziát, mert azt olvastam, a senior bowlon nem mozgott rosszul. Úgy látszik, másoknak nem igazán nyerte el a tetszését.
7/37: K.J. Britt LB (Auburn) – 5/32 (176.), Bucs
A végén jött egy kis steal, bár őt inkább ST játékosnak tartják. Ki tudja, talán depthnek jó lesz a bajnoknál.
7/40: Marlon Williams WR (UCF) – UDFA, Texans
A végén húzni akartam egy elkapót is, és bár Williamsnek nem tűnt rossznak a statja, még sem draftolták.
Összességében elég rosszul néz ki a draftom. A 12 pickből csupán hetet vittek el IRL a csapatok, de azokban sincs sok köszönet. Talán egy-két kezdő, plusz egy-két cserejátékos kinéz a jövőnek, a többi valószínűleg kuka. A rossz döntéseim külön is bosszantóak. Értékelés: F