3/30 Panthers
Csúszott ugyan, mint Picketten kívül mindenki, de nagyon jó helyre kerül. Szerencsétlen Darnoldot hamar ki lehet szorítani, ráadásul nem lesz rajta nagy nyomás.
3/6 Josh Paschal, EDGE, Kentucky
2/14 Lions
Nehéz ügy. Az első körben is DE jött, majd rádupláztak, miközben az egész csapat ki van hegyezve arra, hogy minél több veresége legyen, mert Goff-al én nem számítok másra, mint a suck for 2023-as QB-ra.
3/7 Abraham Lucas, OT, Washington State
3/8 Seahawks
A Seattle szokásaival ellentétben elkezdett az OT-kel is foglalkozni és akár azonnal kezdő lehet mindkét draftolt játékos. Jó helyre került Lucas, akinek nem kell sokat költözni sem.
3/14 Cam Taylor-Britt, CB, Nebraska
2/28 Bengals
Egy újabb játékosom került az AFC North-ba. Szerintem Apple oldalán bőven lenne keresnivalója, nem is örülök neki annyira, mert erősödik vele a Bengals sec.
3/23 Alontae Taylor, CB, Tennessee
2/17 Saints
Nem nagyon látom a helyét egyelőre a Szenteknél, de lehet CB-t látnak benne és ott azért Lattimore mellett bőven elfér.
4/33 Tycen Anderson, S, Toledo
5/23 Bengals
Egy újabb Bengals játékos a secondarybe. Awuzie és Bates is nálam...lassan komplett kezdő. NEm tudom mi a tervük Andersonnal, jobb helyre is kerülhetett volna (Steelers).
5/6 Damarri Mathis, CB, Pittsburgh
4/10 Broncos
Na ő remek helyre került. Jó CB képzés folyik Denverben, szerintem kezdő is lehet hamar, mert Darby azért nem villogott mostanában.
5/10 Cole Turner, TE, Nevada--»Denver 2023-as 4. körért (Dallas)
5/6 Commanders
Sikerült Wyatt-nek jó napot szerezni vele...és ez a lényeg

5/16 Danny Gray, WR, SMU
3/41 49ers
Remélem sok lehetőséget kap majd. 3. körben vitték, úgyhogy nyilván vannak kicsit komolyabb tervek is vele.
6/7 D'Marco Jackson, LB, Appalachian State
5/18 Saints
Spec teamedből felküzdheti magát, mert jó képességei vannak és elég atletikus a poszthoz.
6/23 Obinna Eze, OT, TCU
Lions UDFA
Rendesen benéztem ezt a srácot...ez van tracker vezetés közben.
6/39 Samori Toure, WR, Nebraska
7/37 Packers
Jó helyre került, de nem lesz belőle leginkább semmi...ha rostert fog, örülünk.
7/6 Chasen HinesI, OL , LSU
6/32 Patriots
Felembereket tekintve jó képzés folyik Bostonban. Jó lenne ha onwenui karriert futna be.
7/13 Andrew Stueber, OT, Michigan
7/24 Patriots
Hát akkor Patriots falembereket zsákoltam idén...