nem hiszem, hogy Seva az én munkámat akarta becsmérelni, még ha úgy is jött le.
Én is "hozott" anyagból dolgoztam, nem igazán volt jobb kiinduló alap roster neten, ahol viszonylag normális ratingek mellett benne voltak a rookiek. Így is 150+ játékost kellett utólag belerakni, plusz ugye azt a 32*53 playát a helyére rakni. Anno csináltam footballidiotsra normális idei draft classt, ahol minden rookie 40 time-ja és magassága pl fel volt vezetve, és az alapján lettek megkreálva, de a közösség konkrétan leszarta, helyette a megszokottat választották, ahol a hypeolt játékosok már előre be vannak lőve NFL elit szintre. Szóval egy rosterbe sem éri meg beleölni azt az időt és energiát, mert úgysem fog mindenkinek tetszeni.
Külön örültem egyébként neki, amikor a csapattopikokban vagy elírta valaki a saját játékosa nevét, vagy beírta hogy pl OL, aminél ugye 5 posztot kellett végigkeresni, hogy meglegyen a nyomorult

, vagy aki telebaszta UDFA névtelen játékosokkal a csapatát, amikről konkrétan semmit sem tudunk. Mert míg pl egy 4-5 éve NFL kerettag rotációs LB-t névről be tudom azonosítani, hogy hol játszott, meg mégis kicsoda, addig egy UDFA CB-t vagy OL-nek nem fogok utána nézni neten, hogy most 5'9"/6'2" vagy 6'6".
Ezek a DE/OLB módosítások mindig a madden rákfenéje lesz, sok mindent nem lehet vele tenni. Nem húzhatod le a 80SPD-et, ha 4.5öt fut a csávó, 70+tackle minimum van neki ha LB-nek is bedobják. Ahhoz, hogy Ford kb 75-80 közötti rookie legyen, kb 30-as AWR kellene neki (lásd nálam Margus Hunt, akiről mindenki tudja, hogy egy fizikális szörnyszülött...vagy régebben Vernon Gholston volt ilyen).
Mivel az OVR ratinget nem mi/én vagy a roster gyártók számolják, hanem a Madden. Akkor meg viszont minden snapre beugrik, elfut rossz irányba, 80+szerelési tulajdonsággal is lepörög róla a QB/RB, meg ilyenek. Ezeket pont a slider beállításokkal lehet majd kijátszani, amire meg fetomy figyelni fog. Ne várjatok ALAP madden beállításokat, mert akkor lenne 2000+yardja 5 kezdő futónak, meg 20+TDket kapkodnának el a WR-ek.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.