Thx! nem emlékeztem rá hogy az EL-ben hogy volt ... de most már megvilágosodtamfetomy wrote:Nem hülyeség ez. Viszont nem, nem kerül fel. Csak az aktív 53-as roster kerül fel. Menet közben egy random FA-t igazoltatunk a maddennel, ha nagyon muszáj (sérülés). Jövőre ha aktiválod, akkor rákerülhet persze, hiszen nálad marad, de maddenben úgysem lenne értelme, azért akit PS-re rakunk az nem véletlen van ott, nem nagyon akarjuk a pályán látni
rostert kaphatunk? Az alapján döntenék, hogy Bowers vagy McClellin a "jobb" 72OVR-os, meg Brockers és Nelson lehúzására is kiváncsi vagyok, hogy miből lett visszavévefetomy wrote:Itten vannak a rating módosítások. Egyéb kívánság óhaj sóhaj esetén forduljatok hozzám bizalmatlanul.
SUS természetesen az eltiltás. Azok láthatóak itt, akik fullseasont kaptak, az ilyen pár meccseseket majd leveszem addig DC-ről.
ez most engem annyira nem érint, de az RB-nél...most egy 4.4-es RB-t lehúztatok 85SPD-re hogy ne legyen 90OVR?fetomy wrote:megcsinálom a DC-ket és utána felrakom.
btw nyilván mindenhol azokon módosítottam, amik befolyásolják az OVR-t![]()
QB: THP, THA,
RB: spd,ACC, car, btk,
....
DE: STR, SPD, ACC, TCK - Ezeknél mondjuk elég szépen kellett machinálni a szaros OLB-DE posztváltós OVR emelkedés miatt...
És persze elsődlegesen AWR.
Kukit sem számít a taklijainak a száma, emberezni nem tud, zónázni sem sokkal jobban, évek óta túlértékelt.Nandito wrote:Tramon Williams miért kapott lehúzást?Tavalyhoz képest 20-szal nőtt a taklija, eggyel nőtt az intje, van sackje (2,5). A PD ugyan visszaesett, de még mindig 10 fölött van (16-11).
Aki 20, meg 22 PD-t csinál egy szezonban, az nem hiszem, hogy túlértékelt lenne. De mindegy is, vissza már úgy se kapom azt a 86-os ratinget.Stez wrote:Kukit sem számít a taklijainak a száma, emberezni nem tud, zónázni sem sokkal jobban, évek óta túlértékelt.Nandito wrote:Tramon Williams miért kapott lehúzást?Tavalyhoz képest 20-szal nőtt a taklija, eggyel nőtt az intje, van sackje (2,5). A PD ugyan visszaesett, de még mindig 10 fölött van (16-11).
Hall is egy tacklegyár... Nem az minősíti a játékost.
A legtöbbet én értékeltem át, de most nem volt kedvem külön csak man-to-man/zone def és társai tulajdonságokban okoskodni, csak a ratingekkel foglalkoztam.
PFF szerint tavaly kemény 4 PD-je volt, amivel holtversenyben a 74. legjobb volt a cornerek között.Nandito wrote:Aki 20, meg 22 PD-t csinál egy szezonban, az nem hiszem, hogy túlértékelt lenne. De mindegy is, vissza már úgy se kapom azt a 86-os ratinget.Stez wrote:Kukit sem számít a taklijainak a száma, emberezni nem tud, zónázni sem sokkal jobban, évek óta túlértékelt.Nandito wrote:Tramon Williams miért kapott lehúzást?Tavalyhoz képest 20-szal nőtt a taklija, eggyel nőtt az intje, van sackje (2,5). A PD ugyan visszaesett, de még mindig 10 fölött van (16-11).
Hall is egy tacklegyár... Nem az minősíti a játékost.
A legtöbbet én értékeltem át, de most nem volt kedvem külön csak man-to-man/zone def és társai tulajdonságokban okoskodni, csak a ratingekkel foglalkoztam.
Ha még 84 lenne, de 83!!!Stez wrote:Nem baj, pont elég neki ez a 84-es rating. A játéka így is úgy is szar már egy ideje, statok ide vagy oda, emberezéshez köze sincs az embernek, de zónázni sem igen tud.
hát megoldottam bmegmustaine wrote:Az még mindig zavar, hogy James Casey ratingje magasabb, mint Zach Ertzé, de hát ez van
gordon wrote:Demar Dotson 78 ---> 82
Johnthan Banks 73 ---> 76
Karcsú, a többi OK.
Köszi mégegyszer Mario
kronikk wrote: Armstead most jelenleg 75ön van, azért keveselltem ezt, a 80-82 az szerintem reálisabb lenne. ----> 79
JackZoltan wrote:Seattle Seahawks roster hibák:
Clinton McDonald (DT) 68-as ( Ő 77-es a Madden 25-szerint ) ---> 76
két darab Deshawn Sead van a rosteren ---> egyik törölve
Löfli wrote:- van egy Chris Hagg nevű TE, gondolom ő Chris Gragg-nek a fogyatékos tesója, nem kell a rosterre. ----> Intézetbe küldve
- Reggie Walker 55-ös overall wtf? ----> 73
- McKelvin 79-es OVR ----> 84 és Cason is előtte van az elég érdekes ----> 76
- Urbikon is lehetne húzni még egy kicsit, IRL tavaly brutáljó szezont tolt. ----> 82
Fafej buzi csak még nem vallotta be, de Stez már tudja mert lefeküdt vele, ezért levetetett belőleChargers LT wrote:Damon Williams maradt 77-es? LOL...Minden rangsorban és PFF-en is az egyik legjobb 3-4 DT. ---> 84
Ha már túlértékelés...Woodhead az egyik legalulértékeltebb játékos, mégis le lett véve tőle, most 1-el jobb, mint egy 844 yardos/2TD-s IvoryDanny meg 1000+ y/8TD
tudom, hogy magas a 87 OVR, de utána meg túlságosan le lett húzva. vagy akkor manuelt is húzzuk le mert ő tuti nem jobb, mint mccownmustaine wrote:No offense Löfli, de McCownnak borzasztóan magas ez a 87 OVR, főleg annak fényében, hogy pl Matt Ryan 89-es vagy Stafford 86-os.
Mea culpa, azt nem láttam, hogy már le lett húzva.Löfli wrote:tudom, hogy magas a 87 OVR, de utána meg túlságosan le lett húzva. vagy akkor manuelt is húzzuk le mert ő tuti nem jobb, mint mccownmustaine wrote:No offense Löfli, de McCownnak borzasztóan magas ez a 87 OVR, főleg annak fényében, hogy pl Matt Ryan 89-es vagy Stafford 86-os.
Pont azért maradt így. Ilyen sokadik cserejátékossal már nem foglalkoztam. Ha ezeket is rendesen átnézem, akkor ezer hibát találtam volna, nem akartam még ezzel is húzni az időt.mustaine wrote:Mea culpa, azt nem láttam, hogy már le lett húzva.Löfli wrote:tudom, hogy magas a 87 OVR, de utána meg túlságosan le lett húzva. vagy akkor manuelt is húzzuk le mert ő tuti nem jobb, mint mccownmustaine wrote:No offense Löfli, de McCownnak borzasztóan magas ez a 87 OVR, főleg annak fényében, hogy pl Matt Ryan 89-es vagy Stafford 86-os.
Ami még szemet szúrt (bár Raiders cserejátékos), Najee Goode 59 OVR, míg Casey Matthews 72 OVR. IRL Goode 3. az Eagles ILB depth chartján, Matthews pedig ötödik-hatodik.
"Not Foundfetomy wrote:
http://jafl.eu/roster/JAFL_V2.ros
fetomy wrote:Itten vannak a rating módosítások. Egyéb kívánság óhaj sóhaj esetén forduljatok hozzám bizalmatlanul.
Ezen két úriemberrel tudunk vmit kezdeni esetleg, főleg Konz 70-es ratingje zavar.Beki wrote:Winters 73-as és Konz 70-es ratingje is alacsonynak tűnik nekem.
Konz full fos szezont zárt, most már nem mindegy, hogy 70-es vagy 75-ös ratinggel játszik? Annál többet az életben nem érne. Hadd ne kelljen most már belenyúlkálni, simmeljünk végre.Beki wrote:fetomy wrote:Itten vannak a rating módosítások. Egyéb kívánság óhaj sóhaj esetén forduljatok hozzám bizalmatlanul.Ezen két úriemberrel tudunk vmit kezdeni esetleg, főleg Konz 70-es ratingje zavar.Beki wrote:Winters 73-as és Konz 70-es ratingje is alacsonynak tűnik nekem.
Nincs meg nekem. De összesen két játékosod volt módosítva, Dunbar és Wharton, ezen kívül én is csak azt a rostert ismerem, amit MarioAna még belinkelt.Wyatt wrote:Felőlem te is bemásolhatod kuki, ha neked megvan a rosterem
De, Wharton, őt fel is húztam.Wyatt wrote:Mondjuk azért nem zavarna, ha mégis látnám, és bele tudnék pofázni én is a dolgokba, bár remélhetőleg annyira lehúzva nem volt persze senki
Emlékezetből Devin 90 körüli, Collins asszem 84, Chandler Jones 88 körül, lehet 90, Edelman, aki már Chicagoban játszik, 88-90 körüli szintén azt hiszem. Teszem hozzá, már az kurva nagyvonalú, szóval szavad nem lehet tényleg, bármit is találsz.Wyatt wrote:Hát a 88 nem túl masszív, de egye fene, ha van annyi kb Chandler Jones is. Főleg a WR-ek, meg az OL-emberkék lehetnek kérdésesek, Wilfork szerintem is maradhat 90 felett, bár már nem nálam vanDe Kinghton is remélem, hogy elég pöpec lett helyette, meg Collins és a DB-k is érdekelnek. Na jó, mindenki
Üsse kő csapassuk a simet inkább.Stez wrote:Konz full fos szezont zárt, most már nem mindegy, hogy 70-es vagy 75-ös ratinggel játszik? Annál többet az életben nem érne. Hadd ne kelljen most már belenyúlkálni, simmeljünk végre.