Eddig nem vettem észre, de DJ Fluker eléggé lent van, most ellenőrzöm át...77 a ratingje, a vele egy szintem lévő Lane Johnsonnak pl 85 ugyancsak RT poszton, és Jonhsoné a korrekt szám. De pl a Jets LT Ferguson 93-as, pedig ugyan az a szint ő is, mint előbbi kettő

Nyilván muszáj volt hasonlítanom embereket, így feltűnt pár dolog. Kérem javítani Flukert.
Keenan Allen high q starter, Emannuel Sanders meg szimpla Average, és mind a kettő 85-ös. Ráadásul az össze kezdő WR-em min. good starter, de Allen így is a legmagasabb csupán 85-el. Santonio Holmes is ennyit kapott, Hartline meg Szeszil Shorts többet

Allen picit többet érdemelne, gracias.

Ennél azért jobb WR sort igyekeztem összerakni, Floyd is csak 78, pedig, ha Jacoby 82, akkor ő is van annyi, bár tavaly megsérült, de már százas szerencsére.
Mathews RB (HQ starter) is 87-es csak 1255y/6TD-vel, Bush (G starter) 1006 y/4TD és előtte a Miamiban egy hulladék volt 2 évig és így 93 a ratingje...bár én szeretem és megérdemli, mert a Detroitban meg rohadt jó lett, szóval jár neki. De Mathews is kicsit kevés azért. Ha az előző évet vesszük alapul, akkor 1-2 Chargers támadó többet érdemel, akikről írtam, Woodhead is 1000+ y/8TD összesen tavaly, és erre lehúzva lett

Legalább maradt volna annyi, amennyi.
Természetesen nem más csapatok játékosai ellen beszélek, eszemben sincs, csak jól átnézve a dolgokat, posztokat, számokat pár dolog feltűnt azért. Alapos próbálok lenni nah, ezért "dolgoztam" hónapokig, mint GM.

Tudom, hogy állat támadó szezont futott a Chargers tavaly, de ha ez nem látszik meg a ratingekben, akkor minek kellene? És én erre még rátettem pár embert az offensbe idén.
Amúgy már lehet írtam, de ha nem, akkor én is köszi mindenkinek aki dolgozott a simre, én sajna nem értek a maddenhez.