ROSTER fájl

Wyatt

Re: ROSTER fájl

Post by Wyatt »

No, sok panaszra tényleg nincs okom, van, ahol még jobb is lett az érték, amit vártam. Ami picit kevés nekem az Alfonzo Dennard 82-je, ami viszont nagyon szemet szúró, hogy Terrance Knighton valamiért csak 84-es lett, pedig ő lazán 90-es, de minimum 88-as, miközben Donald csont újoncként 85-ös
De a többség tényleg korrekt, egy párat húznék csak fel vagy la, szóval összességében nincs okom panaszra. Viszont akkor Lewan legyen majd az RT-m, jelzem majd ahol még kell
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Én sem panaszkodom, csak apró észrevételeim vannak. Mike Daniels alulértékelt, legalább is nekem furcsa, hogy Worthy és Datone is sokkal jobb nála. Így majd valamelyiket előre hozom kezdőnek Daniels elé. A másik meg egy kis érdekesség, mert ez tényleg nem oszt-szoroz. A pályát is alig látott Barrington és Palmer is sokkal jobb, mint a már most megbízható csere Lattimore. De a többivel elégedett vagyok, és köszi az érintetteknek a munkát, hogy megy a SIM! :)
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Eddig nem vettem észre, de DJ Fluker eléggé lent van, most ellenőrzöm át...77 a ratingje, a vele egy szintem lévő Lane Johnsonnak pl 85 ugyancsak RT poszton, és Jonhsoné a korrekt szám. De pl a Jets LT Ferguson 93-as, pedig ugyan az a szint ő is, mint előbbi kettő :D Nyilván muszáj volt hasonlítanom embereket, így feltűnt pár dolog. Kérem javítani Flukert. :)

Keenan Allen high q starter, Emannuel Sanders meg szimpla Average, és mind a kettő 85-ös. Ráadásul az össze kezdő WR-em min. good starter, de Allen így is a legmagasabb csupán 85-el. Santonio Holmes is ennyit kapott, Hartline meg Szeszil Shorts többet :D Allen picit többet érdemelne, gracias. :) Ennél azért jobb WR sort igyekeztem összerakni, Floyd is csak 78, pedig, ha Jacoby 82, akkor ő is van annyi, bár tavaly megsérült, de már százas szerencsére. :)

Mathews RB (HQ starter) is 87-es csak 1255y/6TD-vel, Bush (G starter) 1006 y/4TD és előtte a Miamiban egy hulladék volt 2 évig és így 93 a ratingje...bár én szeretem és megérdemli, mert a Detroitban meg rohadt jó lett, szóval jár neki. De Mathews is kicsit kevés azért. Ha az előző évet vesszük alapul, akkor 1-2 Chargers támadó többet érdemel, akikről írtam, Woodhead is 1000+ y/8TD összesen tavaly, és erre lehúzva lett :D Legalább maradt volna annyi, amennyi.

Természetesen nem más csapatok játékosai ellen beszélek, eszemben sincs, csak jól átnézve a dolgokat, posztokat, számokat pár dolog feltűnt azért. Alapos próbálok lenni nah, ezért "dolgoztam" hónapokig, mint GM. :) Tudom, hogy állat támadó szezont futott a Chargers tavaly, de ha ez nem látszik meg a ratingekben, akkor minek kellene? És én erre még rátettem pár embert az offensbe idén.

Amúgy már lehet írtam, de ha nem, akkor én is köszi mindenkinek aki dolgozott a simre, én sajna nem értek a maddenhez.
Wyatt

Post by Wyatt »

Holmes 80-nál többet kapott? Na neee :D
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Pont annyira százas, mint Wilson.
Egy ütésnyire van a career endingtől.
Allen meg teljesen jó 85-ösként, Green anno az első király szezonja után sem kapott jobbak, ennek egyedül annyi oka van, hogy egyetlen jó év után ritkán kapnak az újonc WR-ek 90 körüli értékeket az EA-nél. De a védőknek is kivételesen nagy szezont kell tolniuk ilyen ratinghez, ez ritka.
Fluker lehet, hogy érne 85 körült, az tény, de nem tudom, hogy a ratingekbe sim után mennyire tud belenyúlni homár, hogy ne fagyjon ki a madden. Mathews 87-es értéke is abszolút korrekt, sok éve szenved a sérüléseivel, ezáltal lófing szezonokat nyomott, ez volt az első olyan szezonja, ahol tényleg korrektül játszott.
Emmanuel Sanders 85-öse lehet valóban magas, de olyan 82.83 körüli ratet ő is simán kapna amúgy is, azt meg eldöntöttük, hogy az ilyen 2-3-as eltéréseket hagyjuk, mert különben egy hétig ülhetnénk a maddenen, ilyenből sok van. Holmes nyilván más tészta, ő felette elsiklottunk, de 85-öt nem ér.
Woodhead 1000 yardja pedig semmit sem ér, mint futó, ő 430 yardot tett le az asztalra és konstansan ilyen éveket zár. Az, hogy sok labdát kap el mellé, más tészta, akkor maximum az elkapást lehet felhúzni, de nem a ratingjét. Ha futott volna 900 yardot is a 600 elkapott mellé, nyilván más lenne a leányzó fekvése.

És összehasonlíthatsz embereket nyugodtan, én is ezt tettem évekig, aztán rá is jöttem, hogy pont emiatt kell heteket baszakodnom a kurva értékekkel, mert ismerem a legtöbb játékost, és sehogy sem tudom úgy megadni az értékeket, hogy az tükrözze a valóságot.
Így inkább igyekszem nem beleesni ebbe a hibába, mert ez a hasonlítás beindít egy olyan láncot, ami elkezdi elhúzni az egészet.
Ilyeneket a saját rosteremen is találtam szép számmal, de nem ér ennyit az egész, én amondó vagyok. Ezt a plusz-plusz munkát legalábbis.
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Na jó, persze, meg is értem a többségét, Allent is és nem akadékoskodni akartam, és én sem szeretnék belemenni a hasonlítgatós dolgokba, nyilván van minden csapatál 1-2 ember.
Ami tényleg magyarázható: Mathews sérült szezonban is 3 éve 1000+ yardot futott, 2 éve 600+ yardot féllábon pár meccsen, míg ezekben az években Bush a 300 yardot sem! érte el Miamiban (nálam ezek a lófasz szezonok, de gondolom egyet értesz)...és Mathews tavaly is jobb volt nála 250 yarddal...bőven lekörözte a 93-as Busht az elmúlt 3 évben, és finom voltam :D De mondom legyen ennyi, (mert Detroitban brutálba tolja), csak akkor Mathews is :) Ha nem lenne ekkora különbség és fordított arányosság, leszarnám.
Flukert meg remélem Fetomy át tudja variálni. :)
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Jó, de ezt bárkire rámondhatod.
Mindenki, aki folyton sérül, rá lehet aggatni, hogy amúgy király lenne, mert voltak jó meccsei, szóval húzzuk a ratinget.
Csak hát ugye itt a kézzel fogható tények, statok vannak. :) De amúgy Flukerben igazad van, azon átsiklottam, ha homi tudja felhúzza. Én azért mondtam, mert nem tudom, hogy mennyire megy franchise közben belenyúlni a dolgokba, meg hogy bírja-e fagyás nélkül a madden utána.
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Jó, de ha idén gecijó lesz Mathews, mondjuk meglesz 14 meccsen az 1000 yardja, vagy ilyenek, de két meccset kihagy (ahogy amúgy tavaly Bush sérülés miatt), akkor kapja meg a 90+ ratinget :D
Amúgy sorry elnéztem, Bush 2-3 éve jól tolta Miamiban, az utolsó Saints éveiben volt hulla gyenge, szintén sérülés miatt.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

ez a sosemhallotamróla Barrington, aztsetudomkiafaszomezazthittemcarson Palmer, őtmegannyirasemismeremhogyazthittemmarcus Lattimore trió ne szúrjon már szemet, 60-as játékosokról, cserék cseréiről van szó, ott nyilván lesznek ilyenek, de igazából a dc alján az évi 15 playben hidd el, hogy teljes mértékben tök mindegy, hogy 58-as vagy 68-as valaki. :P Majd jövőre remélhetőleg több időnk lesz, előbb elkezdjük és akkor ezeket is korrigáljuk, most ezekkel nem foglalkoztunk.

Chargers

Holmes: 85-ről 78
Sanders: 85-ről 81
Fluker: X-ről 84
Woodhead: keccsing jobb lesz
Bokor: 93-ról 87 (szintén fasza keccsinggel)

Steelers:
Nicks cutolva lesz.

bele lehet nyúlni a ratingekbe bármikor.
You fuck with the master you fuck with disaster...
Image
Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
Nandito
x 152

Post by Nandito »

fetomy wrote:ez a sosemhallotamróla Barrington, aztsetudomkiafaszomezazthittemcarson Palmer, őtmegannyirasemismeremhogyazthittemmarcus Lattimore trió ne szúrjon már szemet, 60-as játékosokról, cserék cseréiről van szó, ott nyilván lesznek ilyenek, de igazából a dc alján az évi 15 playben hidd el, hogy teljes mértékben tök mindegy, hogy 58-as vagy 68-as valaki. :P Majd jövőre remélhetőleg több időnk lesz, előbb elkezdjük és akkor ezeket is korrigáljuk, most ezekkel nem foglalkoztunk.
Nem kell velük foglalkozni, csak érdekességként írtam fel őket. :) Viszont mi lesz Mike Danielsszel? Az se gond, ha nem változik a ratingje, akkor majd valakit elé teszek.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

fetomy wrote:ez a sosemhallotamróla Barrington, aztsetudomkiafaszomezazthittemcarson Palmer, őtmegannyirasemismeremhogyazthittemmarcus Lattimore trió ne szúrjon már szemet, 60-as játékosokról, cserék cseréiről van szó, ott nyilván lesznek ilyenek, de igazából a dc alján az évi 15 playben hidd el, hogy teljes mértékben tök mindegy, hogy 58-as vagy 68-as valaki. :P Majd jövőre remélhetőleg több időnk lesz, előbb elkezdjük és akkor ezeket is korrigáljuk, most ezekkel nem foglalkoztunk.

Chargers

Holmes: 85-ről 78
Sanders: 85-ről 81
Fluker: X-ről 84
Woodhead: keccsing jobb lesz
Bokor: 93-ról 87 (szintén fasza keccsinggel)

Steelers:
Nicks cutolva lesz.

bele lehet nyúlni a ratingekbe bármikor.
ne csak nicks legyen cutolva, hanem akkor már legyenek meg a többi módosítások is,amikkel pótlom nicks-set :D esetleg :D :P
pakesz

Post by pakesz »

Üdv!
Titans rosteren egy csere

Jeff Adams helyett Trai Turner OT helyett OT. A saját topicban is cseréltem. Köszi! ;)
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Mégis lenne egy javaslatom. Sam Shields 83-as ratingjét kevésnek érzem, ezzel a leggyengébb kezdő CB-m. Nyugodtan lehetne 88-90 között szerintem.
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Mivel átszámoltam a madcat-ben is a DC-ot, kiderült, hogy 55 játékosom van :D
Jordan Tripp (ILB) PS tag, Terrel Manningtől (LB) és Thomas Keisertől (LB) és John Phillipstől (TE) megváltam 2 hete, szóval ők nincsenek az 53-ban, ám Tourek Williams (ROLB) viszont igen, de ő meg nincs a DC-n a játékban, lemaradt, mint Gates! Tehát az első 4 játékos nincs, TW pedig kerüljön majd fel ;) ...Ez így 52 playa, + a Long snapper, aki ugye nincs a madcat táblázaton.

A csapat topicomba feltettem megint a jó 53-at a 3-4-es felálláshoz igazítva! ...a LT - RT cseréim is fordítva vannak, de azzal nem kell szőrözni, IRL is néha máshol használják őket, és a WR-ek is maradhatnak így, hogy Jones kezd Floyd helyett.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Shields 86 lett, mert rendes vagyok, és a Tourette szindrómás Williams bekerült San Diegoba.

ChargersLT: A DC-d maddenben úgy van ahogyan megadtad. Ha madcaten mást látsz az természetes, a madcat DC valami sima default cucc =/= Madden DC.
Image
Wyatt

Post by Wyatt »

Knighton akkor most 84-es marad már?
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Wyatt wrote:Knighton akkor most 84-es marad már?
87.
Illetve most vettem észre, hogy drága Lusiz Pjurifuj ugrása 50 volt, ezt felvittem 80-ra, AWR és CTH módosítással az OVR maradt 73.
Image
Wyatt

Post by Wyatt »

Ja oksi, csak maddenben még 84-et írt, köszi
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Köszöntem! :)
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

most nézem, hogy ez a LeVeon Bell 86 OVR mekkora vicc már, csóró nigger semmit sem csinált még. Böszme, nagy lassú, 3,5-es átlaggal fut...ekkora testtel jó hogy be bírt borulni 8szor az end-zoneba, de azért hogy Giótól ennyivel jobb legyen :D. 80 körül lenne még reális (jó szívvel). Semmivel sem jobb mint Shonn Greene pl.
Legtúlértékeltebb játékos a rosterben, esküszöm.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

MarioAna wrote:most nézem, hogy ez a LeVeon Bell 86 OVR mekkora vicc már, csóró nigger semmit sem csinált még. Böszme, nagy lassú, 3,5-es átlaggal fut...ekkora testtel jó hogy be bírt borulni 8szor az end-zoneba, de azért hogy Giótól ennyivel jobb legyen :D. 80 körül lenne még reális (jó szívvel). Semmivel sem jobb mint Shonn Greene pl.
Legtúlértékeltebb játékos a rosterben, esküszöm.
Na mondjuk ez így van :)
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Ó, hát lerontani nagyon szívesen bármikor :)
Image
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Ha szim kozben kezdunk el "rontogatni" akkor en is elkezdek masik csapatnal nezegetni es sirni h sztem mi nem
Jo...
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Meddig akarod levinni? Kb?
Mert akkor depth chartot kell modositanim a szim elott
gordon
x 89

Post by gordon »

Nem fog belenyúlni seva , nyugi :naughty: :D
A kezdők rutinjával rendelkezem !
Sevarafa

Post by Sevarafa »

De nyomhatja ha azt mondjatok h az realisabb, csak tudnom kellene mert tenyleg akkor lehet dc modositas lesz :)
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

82-re. Lehet nézegetni bárkiét, nem fogok 20 játékoson még szenvedgetni, de 1-1 indokolt kérést, ami felett esetleg átsiklottunk meghallgatok. Bell mondjuk ilyen, semmi sem indokolja, hogy 86-os legyen.

Bell: 82 ovr, 85 spd, 87 acc, 81 str, 67 awr, 80 agi, 78 cth, 87 car, 82 jump, 86 btk
PT: 84 ovr, 88 spd, 90 acc, 73 str, 76 awr, 88 agi, 75 cth, 88 car, 80 jump, 80 btk

Nekem amúgy még mindig szimpibb Bell, mert nem lassabb annyival, amennyivel meg keményebb, de ha gondolod, akkor szólj és átcserélem őket.
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

nem nézegettem én sem bármilyen hihetetlen, csak ez egyből feltűnt :D. Bowl.hu-n is hájpolták agyon Bellt, hogy milyen jó RB, aztán a számok nem hazudnak. Fiatal még, 1-2 év múlva lehet sztár nem arról van szó, de mostanában hány erőfutó maradt meg top szinten több évig? Ilyen 240 fontos RB-k nem igazán működnek 1000yard fölött éveken keresztül, Steven Jackson és Turner óta.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
Wyatt

Post by Wyatt »

Na majd a 233 fontos Domb!
Bell nem feltétlen rossz ám, de tényleg messze nem 86, pláne a Maddenben megszokott futóértékek mellett (Ridley az 1200+ yardos szezonjában 84-es volt pl)
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Bell nem is rossz szerintem sem, de maddenben sem lesz rossz. Főleg az AWR-je alacsony ami nem olyan durván mérvadó a gyakorlatban mint amennyire az ovr-ban az. Legalábbis futónál semmiképpen, éppen ezért írtam, hogy nem cserélném le Pierre ovr-től függetlenül.
Image
gordon
x 89

Post by gordon »

Ez a menet közben állítgatás nem túl fair dolog. :naughty: Be lett nézve? Na és? Idén még simán elment volna, főleg úgy, hogy utána megmagyarázzátok, hogy valójában nem is lett igazából visszavéve mert tüttürüüü-tüttürüü..Értem én, hogy sok a 86 neki de attól még nem lett sb contender a steelers.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Nekem is ez a nem
Szimpi, hogy menet kozben lett ez allitva. Dr hat ez van, ha fonok ezt mo dja akkor ez van. En is irhatnek embereket akik sztem tul mgasak es 3-4 el vigyuk lejjebb. De majd jovore mert nincs kedvem pecsmetelni ezzel most szim kozben.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Masodik es harmadik szamu futok futkosnak 80-as ratingekkel, olyanok akik szinte palyan sem voltak erre bell csak 82-es... Szegeny gyerek. Ugy sajnalom. Kap is majd fizetesemelest ezert a szegyenert :-D
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Ezert faj ez. Mert akkor most ezekkel is "kellene" szarakodni, csak nem akarom mas idejet is ezzel elvaszni.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Sevarafa wrote:Masodik es harmadik szamu futok futkosnak 80-as ratingekkel, olyanok akik szinte palyan sem voltak erre bell csak 82-es... Szegeny gyerek. Ugy sajnalom. Kap is majd fizetesemelest ezert a szegyenert :-D
hát a 3.5-s futóátlag pont 2-3. számú futóstatisztika, meg hát 1db 100 yardos meccse volt.

Képességben lényegi romlás nem történt, főleg AWR-ben, "tapasztalatban" csökkentettem, ami szerintem reális dolog, mivel egy 3.5-es átlaggal futó másodéves RB. Mondtam is, hogy a futóknál az AWR sokkal kevésbé számít, és ahogy MarioAna mondta, ismerve a madden dolgait közelebb lenne a realitáshoz, ha egy irl 800 yardos RB nem lenne 1500 yardos maddenben. Ugyanis IRL egy power back nemigen fog topban lenni yardokban, maddenben viszont simán, ha az 90 közeli. Ha jól rémlik valami 85-ös strengthje van. Némely OL embernek nincs ennyi, a maddennek pedig ez pont elég tud lenni arra, hogy átmenjen mindenkin.

Egy kérdés spoilerrel: 82-esként week 2-n futott 193 yardot 4.8-as átlaggal. Reális lesz, ha visszarakom 86-ra? Ha igen, akkor szívesen visszarakom, hiszen függetlenül attól, hogy 1-1 benézett hiba mennyit tud jelenteni, tény, hogy menet közben nem jó változtatni (habár az eddigiekkel senkinek semmi baja nem volt, pedig messze nem ez az első, de ez részletkérdés)
Image
gordon
x 89

Post by gordon »

Tomi, az elv a lényeg. Vagy változtatunk vagy nem. Ha változtatunk akkor "ülj össze" Stezzel és még valakivel és beszéljétek át és módosítsátok, de az nem járja szerintem, hogy "arrajártamránéztemsokezegykicsitvegyükmáálejjebbbazzegg"

No off, csak megemlítettem , hogy szerintem ez így nem jó. Első év, tanuljunk a hibákból.

Most pedig told fel, hogy mennyire csaptam szét a kosokat de izibe. :violin:
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Nekem mindegy :) csak a lenyeg h ha mar van olyan ami sok vagy keves a ratinget illetoen, es most vesszuk eszre akkor se modositsunk szim idoszak kozben. Jovore sokkal patentosabban at fogjuk nezni es akkor nem lesz ilyen, hogy szinte mar meccs kozben vesszuk le valaki ratingjet :) bell mar maradjon idenre, mert sztem is talan sok a 86 bellre nezve, ha alap madden ratingekhet viszonyitjuk. Persze ilyenkor felvetodik a kerdes, chris polk miert 80-as? :) stb... Dr sztem mar mindenki maradjon aki, vagy pedig minden rostert nezzen at a fonokseg ha van ideje :) ha nincs az sem
Baj, maradjanak es jovore majd :)
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Homár a Commish, ha ő változtat, ő dolga.
Én most már nem nyúlnék bele semmibe, mert szvsz nem túl poénos, ha majd 4-5-6. forduló közben is kitűnik valaki és akkor módosítgatunk még. Így az első, első két meccs előtt még elmegy szint, de ezután már biztosan nem írogatnék át senkit sem. A hivatalos madden ratingek között is vannak szarok, ott sem állok neki radírozgatni.
De nem én döntök erről, hanem majd homi. Ő simmel, ő baszakszik az egésszel. Én már csak néző vagyok.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Chris Polk harmadik számú futó, kb 75-ös ratinget érdemelne, 10-es INJ-vel. Gondolom azért nem lett hozzányúlva, mert úgysem játszik egy percet sem. Ellington se nagyon jut szóhoz, csak ha neadjisten Shady megsérülne. Ez a madden szarsága miatt van, hogy nem lehet rotálni a rb-ket.
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Mea culpa, a rossz ratingek az én hibám.
Én néztem át alapból az értékeket, de igyekeztem gyorsan letudni az egészet, meg az ilyen backup, 3rd string playákkal nem nagyon akartam foglalkozni, mert alig fognak pályát látni alapesetben.
Tehát Bell, Polk és a többi is az én hibám természetesen.
Sajnos most ennyi tellett tőlem, jövőre normálisan átnézem majd a kereteket, most lusta voltam nagyon, megmondom őszintén. :)
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

3. fordulóra visszaállítom a ratingjét. Jót akartam azzal, hogy egy még relatíve időben észrevett, irreális eredményt hozó dolgot kijavítok, de nekem teljesen mindegy, felőlem futkározhat 150 yardos meccsátlaggal.

Olyan futók ratingjeiről kevésbé érdemes vitázni, akik 1 carry alatt fogják zárni a szezont. Plusz 80 és 75 között sokkal kisebb a különbség mint 82 és 86 között.
Image
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Mondom bell most mar maradjon 82... Jobb erzes lesz jovore feljebbtolni 82-rol az overalljat majd :))
82-essel kiegyezeksiman. De ahogy stez is irta, sztem
Se legyen innen mar varialas barmit is veszunk eszre sztem. De fetomy a fonok :) :)
Post Reply