ezeket itt érdemes adminisztrálni, de mivel úgyis te csinálod a rostert, majd ne felejtsd elSceurpien wrote:Mivel végig FB-nek szántam, bőven meg lesz...

ezeket itt érdemes adminisztrálni, de mivel úgyis te csinálod a rostert, majd ne felejtsd elSceurpien wrote:Mivel végig FB-nek szántam, bőven meg lesz...
Július 20-ra van 53-ra írva a közleményekben. Most vettem észre, hogy nagyon szűkös azért ígySceurpien wrote:Preseasonre 55... de a szezonra 53, nem?
igen NFL-ben annyi. Maddenben 55 (bár IRL alapúak akarunk lenni, szóval így már érthetőSceurpien wrote:De mi a baj az 53-mal? Annyi a hivatalos keretszám, nem?
Csak IRL-t nézünk. ha három évig nem játszik, akkor visszafelé fejlődni fog a ratingja.MarioAna wrote:Egy kérdés a hosszú távú tervezéssel kapcsolatban:
Saját játékos fejlődése lesz valahogy? IRL alapú a liga ugye, de aki IRL nem játszik mi meg nyomatjuk kezdőknek, azok fejlődhetnek szezonról-szezonra?
Például, ha én erőltetem 3 szezonon keresztül Mettenbergert, IRL meg nem lép pályára sosem akkor 3 szezon múlva is 75OVR-os lesz a mi rosterünkben, vagy ha nálam fejlődik valamennyit akkor az követve lesz?
nagyszerű, tehát csak IRL sztárokra szabad építkezni, itt nem lehet kinevelni játékosokat. Jól gondoltam (sajnos)Wyatt wrote:Pont ezért mondtam anno, amikor féltél, hogy a topcsapatoknál mindenkinek 99 lesz az AWR, és egysíkú lesz, hogy itt minden szezon újonnan indul, nem az előző folytatásaként, ahol szükséges, új értékekkel. Szal ha Mettenberger első évében 5000 yardot és 45 TD-t passzol, jó eséllyel leszarjuk, hogy itt 50 intet dob, és nem 70-es lesz a rate-je
Simben biztosan módosít, footballidiotson direkt vannak CPU vs CPU (azaz SIM) sliderekről nagyon hosszú fórumok, tapasztalatokkal.fetomy wrote: - Sliderek: Ezt le fogom tesztelni, nem hiszem, hogy simben ez módosít bármit is.
Nem, ha ACCELERATED CLOCK be van pipálva. Egy 12 perc ACC CLOCKkal kevesebb playt hoz, mint egy 6 perc anélkül. Az accelerated clock annyit tesz, hogy minden playt a 2 minute warning előtt az utolsó 10mp-ben indít. Sokkal élethűbb, mint az hogy a 4*6 perc alatt játszanak 90 playeket meccsenként, de erről hétvégén csinálok egy statisztikát. Egyelőre ez csak megérzés, számokkal alátámasztani a jobbfetomy wrote: - 6 perces negyedek: Simben szvsz tök mindegy, úgy emlékszem 4 v 6 percnél sem volt semmi különbség, nem lesz az, hoyg beállítom 15 percre és 5ször annyi pontot szereznek, DE nyilvánvalóan ezt is letesztelem.
Esetleg még a staminát nem játékosonként, hanem globálisan állítani (Maddenben van egy Auto sub IN-OUT beállítási lehetőség. Ennek is utánajárok majd offseasonben, hogy működik-e vele a rotáció, viszont ugye ez az egész csapatra igaz amit meg szezon elején beszéltünk. Míg én szívesen játszanék 4 DE-el rotációban addig sok csapatnak van 2 kezdő aztán mögötte senki akit pályán akar látni.fetomy wrote: - Futó yardok: Miután nincs RB rotation (egyébként gyanítom, hogy Playbook függő, ezt is letesztelem, talán playbookkal megoldható, hogy mégis legyen, mert vannak olyan PB-k, ahol sok több RB-s felállás van, és ezekben vannak váltó play-ek, tehát ahol másik RB megy. Sajnos próbáltam formation sub-ot, az RB-k stamináját leküldeni 0-ra, de mindenhogyan 50 attemptje volt a no1-nak. Viszont ha nem tudunk megoldani rotációt, akkor ilyen futó statok lesznek, mert ha lehúzom és a legjobb futó pl. 1800 yardos lesz, akkor viszont a csapat futóstatjai lesznek szarok.
Van külön FG accuracy slider és OL PASS blocking slider, működnie kell.fetomy wrote: - OL blokkolást és Kicker javulást ha sliderrel nem lehet megoldani, akkor ők felhúzott értékekkel lesznek, hátha az elég lesz neki.
nem hiszem, hogy végignézett meccsről lett volna szó, ez eszembe sem jutottfetomy wrote:Cpu-cpu sim mint végignézett meccs, vagy ez a 2mp-es sim amit én csinálok?csak mert ha nézed a meccset, akkor működi ka formation sub is meg minden, de ha simán simelsz, akkor semmi.
De mindegy, majd ránézek lehet még ma ezekre a sliderekre és meglátjuk.