IRL - Bills - 2/6
Érthetetlen csúszás.. talán a spread off, és a nem tisztázott pozíció az oka.. de gyakorlatilag (pl a Texans) hulladék falembereket vittek ki előtte..
IRL se biztos, hogy Guard lesz, itt nálam a Packersben biztos, hogy Tackle
Cb - Amani Oruwariye 2/32
IRL - Lions - 5/8
Ez a legérthetetleneb.. szerintem simán 3. körös tehetség, jók voltak a speed testjei is, ami miatt sokan aggódtak.. prototípus méret.. korrekt statok egy normális egyetemen
remélem, hogy a Lionsban megtalálja a számítását, és be tudja verekedni magát a rotációba, szezon vége felé akár a kezdőbe is
Jövőre nagyon rá kell feküdnöm a CB pickre, mert eddig nem vagyok boldog..
OG - Michael Deiter 3/18
IRL - Dolphins - 3/15
Tökéletes hely, az újjáépülő Dolphins falának stabil tagja lehet. Természetesen még sokat kell fejlődnie, tanulni, de az, hogy centerként és guardként is bevethető, akár már az első évben is érhet snapeket számára
RB - Darrel Henderson 4/9
IRL - Rams - 3/6
Reméltem, hogy steal lesz, de még nem tudom, hogy örülök e vagy sem.. ha Gurley térdével tényleg bajok vannak, akkor simán benne van a Rams-ben 2000 scrimm yard is, de 1500 szinte biztos.. viszont ha Gurley egészséges, akkor örülni fogok az 500-nak is
OT - Bobby Evans 4/20
IRL - Rams - 3/34
Jó helyre került, remélem, hogy idővel át tudja venni Withworth helyét a falban, lehet belőle valami
WR - Darius Slayton 5/1
IRL Giants 5/33
OBJ helyett

Cb - Saivion Smith - 4/14
UDFA - Jags
Majd meglátjuk, befejezetlen Bama projekt, aki tök feleslegesen jött ki a draftra, tehetsége nyilván megvan, ha feldolgozza magát, és megéri a keretszűkítést, akkor win, ha nem akkor kuka
Összességében B- -t adok magamnak, főleg az első két pick miatt, de nyilván majd végleges ítéletet két-három év után lehet mondani.
A közepe viszont jól sikerült, egy kis szerencsével, akár 4 stabil kezdőt is szereztem