Március 1.Scholes wrote:Amúgy mi volt az első nap, amikortól elváltunk az IRL eseményektől?
Na megtaláltam Butler számait (vagy nem): 2021-ig $51,800,000 a total, ebből garantált 23,15m.Chargers LT wrote:Butlerről sajnos évre nem jött ki még semmi, annyi van egyelőre, hogy 7 évre 48m (28m garantált) összesen. Ebből az első 3 év 20m, amiből 12m a garantált. Az utolsó 4 év (28m/16m garantált) pedig opciós, tehát 3 év után void lehetősége van a csapatnak és ingyen el lehet küldeni, ha nem válik be.
Nekem sem, de biztos megoldódik, nem egyedi probléma, szerintem senkinek sem frissült...vagy nem tomkristof wrote:nekem tökre nem frissült semmi a rosterekben
MarioAna wrote:ez csak egy tipp:
szerintem csak saját magának írta be, hogy tudja meddig jutott legutoljára a roster frissítésekkel (tradek). Majd külön ki lesz írva, hogy mikor módosul a feltöltött roster (trade+RFA+waive-claim). De ez csak szvsz
Spotrac alapján RFA és itt most az számít, hogy az itteni GM mit csinál vele, nem IRL.MarioAna wrote:Josh Bynes LB, Baltimore, ő nem ERFA? Látom a "lopható" játékosok között, de IRL meg ERFA tendert írt alá.
még mindig érdekelMarioAna wrote:McClellin cap számai miért nagyobbak mint a base salary? Nem úgy van, hogy a bonus-t kifizette neki a Chicago, nekem meg csak a base-t kell fizetni 2 évig?
Ugyanez van nálam YandávalMarioAna wrote:még mindig érdekelMarioAna wrote:McClellin cap számai miért nagyobbak mint a base salary? Nem úgy van, hogy a bonus-t kifizette neki a Chicago, nekem meg csak a base-t kell fizetni 2 évig?
mert csak a top51 fizu számítChargers LT wrote:Én írom a cap számaimat emberről emberre és már egy pár napja gondolkozok, meg számolgatok, de még nem jöttem rá:
A Chargers 5m (kb) cap space-el rendelkezett kezdetben. (Márc 1.)
Kivágtam Claryt, Coxot, McClaint és waiveltem 6 játékost. Összesen 14.4m Base Salary értékük volt 6.433m Dead money mellett.
Most a cap space mégis csak 10.9m jelenleg. Hogy van ez pontosan?
(Eddie Royalt is kivágtam, de őt még nem számoltam bele, mert azóta nem volt roster frissítés.)
Ööö, bővebben? Most 50 emberem van összesen a rosteren így, mindenki számít úgyis. Vagy a 6 waivelt játékos nem volt benne a Top51-ben, és ez? És a Base Salary nélkülük 11.3m a három kivágott emberrel, a DM ugye 6.433, és a kettő különbözete (4.867m) adódott hozzá az eredeti cap spacehez? Mert akkor már stimmel...ha így vanMady wrote:mert csak a top51 fizu számítChargers LT wrote:Én írom a cap számaimat emberről emberre és már egy pár napja gondolkozok, meg számolgatok, de még nem jöttem rá:
A Chargers 5m (kb) cap space-el rendelkezett kezdetben. (Márc 1.)
Kivágtam Claryt, Coxot, McClaint és waiveltem 6 játékost. Összesen 14.4m Base Salary értékük volt 6.433m Dead money mellett.
Most a cap space mégis csak 10.9m jelenleg. Hogy van ez pontosan?
(Eddie Royalt is kivágtam, de őt még nem számoltam bele, mert azóta nem volt roster frissítés.)
akkor csak az én csapatom nincs szeretve?
Nem, ugyan az van, mint az első frissítéskor...nekem is csak hosszú percek után frissült rendesen, addig a régit mutatta, hiába frissítettem az oldaltMarioAna wrote:akkor csak az én csapatom nincs szeretve?![]()
Se Ford, se a McClellin bonus-baj, se a cutok/waivek nincsenek megcsinálva, lehet én kimaradtam?