Beírtam a saját hosszabbításomat, ugyan 2 játékos, de szép terjedelmes.mustaine wrote:a szerződések topicba milyen formában kerüljön be a kész szerződés? valami minta? o.o
Így jött ki!fetomy wrote:Tökéletes, mert úgyis mondani akartam már, hogy a tripperes csóri k.vák adjanak neked écet, hogy ilyen retek módon adtad a szerződéseket
A Chargesrtől Denario Alexader WR és Rich Orhnberger G mehet a listára, mert nem kapnak 2. körös ajánlatot. Ha nem tetszett nekik az első, majd jönnek FA-rőlMady wrote:Onnan csináltam, csak kihagytam akikkel hosszabbítani akarnak, aztán írom hozzá azokat akik mennek a piacra. Viszont van pár játékos még akiknél vissza lett dobva a szerződés (nem végleg), de 2. körben nem volt ott a nevük.
RFA-kat is visszakerestem régi roster fájból akik ki lettek törölve és rfa topicban név szerint nem voltak leírva, hogy nem kellenek.
Nem licitálok rá, viheti felőlemStez wrote:Na igen, Danario Wyatte lesz, szivszerelme. Imadja, hogy meg csak otszor ment szet a terde es mindig bizik benne, hogy ezuttal adamantiumot fecskendeznek bele es nem fog ismet megserulni.
Ők már rajta vannak, de vannak olyanok is, akik kaptak lehetőséget 2. körre, de nincsenek a 2. körös eredménynél benne.Chargers LT wrote:A Chargesrtől Denario Alexader WR és Rich Orhnberger G mehet a listára, mert nem kapnak 2. körös ajánlatot. Ha nem tetszett nekik az első, majd jönnek FA-rőlMady wrote:Onnan csináltam, csak kihagytam akikkel hosszabbítani akarnak, aztán írom hozzá azokat akik mennek a piacra. Viszont van pár játékos még akiknél vissza lett dobva a szerződés (nem végleg), de 2. körben nem volt ott a nevük.
RFA-kat is visszakerestem régi roster fájból akik ki lettek törölve és rfa topicban név szerint nem voltak leírva, hogy nem kellenek.
Bizony, stipi stopiStez wrote:Na igen, Danario Wyatte lesz, szivszerelme. Imadja, hogy meg csak otszor ment szet a terde es mindig bizik benne, hogy ezuttal adamantiumot fecskendeznek bele es nem fog ismet megserulni.
Mays ment is a listára.MarioAna wrote:én például direk nem küldtem 2.körös ajánlatot, mert nem vagyok hajlandó többet adni
Offense és defense szét lesz választva, illetve szerintem QB-RB-TE-WR kör lesz, utána pedig OL kör. Aztán jön a védelem, ami DT-DE-LB és S-CB. Én legalábbis ezt javasoltam, fehomyé a végszó.mustaine wrote:valami infót tudtok írni, hogy fog zajlani a free agency?
Milyen kalkulátor az?MarioAna wrote:Stez! Quinn szerződése a kalkulátor szerint nem jó.
30% rule (11,7M-ról lemegy 250k-ra a base 3. év után)
my bad, én 17.5M-t néztem ugrásnak a 2017-18-as év között, aztán szemre is gyanús volt, hogy ezt így hogyfetomy wrote:Milyen kalkulátor az?MarioAna wrote:Stez! Quinn szerződése a kalkulátor szerint nem jó.
30% rule (11,7M-ról lemegy 250k-ra a base 3. év után)![]()
Csökkenni csökkenhet 30%-ot, nőni nem nőhet és az is a kappa figura
cseszd ki ez egyik se paycutgordon wrote:félve kérdezem meg, hogy kapok-e választ a paycut levelemre?![]()
nem tudom mennyire karistolhatok majd a piacon
ha strultúrálás akkor mondjuk Revis-nél azzal az 1.6M -val növekszik jövőre (ill a szerződése végéig) a cap hit je azaz 17.6M lesz, jól értem?fetomy wrote:cseszd ki ez egyik se paycutgordon wrote:félve kérdezem meg, hogy kapok-e választ a paycut levelemre?![]()
nem tudom mennyire karistolhatok majd a piacon
Ezek átstruktúrálások, csak nem helyesen
Ez olyan, hogy beírod az átstruktúrálás topicba és el is van fogadva. De ne úgy, hogy idei pénzből kiveszel 4 milliót és évente 2-t beraksz 5 évigHa 4 millióval csökkented az idei base-t akkor összesen 4 milliót kell körbedobni a gariba minden hátralevő évben egyenlőre elosztva.
Szóval a tieid úgy néznének ki:
Vincy-től elveszel 6 millát, akkor 2-2-2-ként kerül be a garikba
Penn pont ahogy írtad
Revistől ha csak 8-at veszel el, akkor 1,6-1,6-1,6-1,6-1,6 formában megy be minden év garijába.
A 48 órának ÉS a 2 kihirdetésnek is meg kell lennie, nem véletlenül van a szabályzatban is aláhúzva az "ÉS". (gondolom)Beki wrote:fetomy ezt a 48 órán belül, 2x kihirdetés után ugyanazon csapat vezet és a játékos elkelt sztorit elmagyaráznád, mert Sanders esetében értelmezésem szerint egyszer volt egy kihirdetés, amikor egyedül tettem rá ajánlatot, majd utána volt 2 kihirdetés, ahol szintén én vezettem?
És ezt csak most mondod? De akkor ez most hogy...érdekesano92 wrote:teszem hozzá én sosem jelentkeztem amúgy LaFell ért
csak a sajátjaimat olvastam. De biztos elírta fetomy, mert a következő updatenál már vikings van.Chargers LT wrote:És ezt csak most mondod? De akkor ez most hogy...érdekesano92 wrote:teszem hozzá én sosem jelentkeztem amúgy LaFell ért
Brace yourselfs, Mettenberger draft comingMarioAna wrote:LaFellt írjátok befelé hozzám, kell az LSU vérvonal
nem is kell draft, ha az idén draftolható LSU bagázs hozzám jönne akkor lenne két kezdő szintű WR, egy kezdő DT-ILB-RB-SS-QB kombó, plusz még talán OL-be is beférhet 1-2 tigrincsano92 wrote:Brace yourselfs, Mettenberger draft comingMarioAna wrote:LaFellt írjátok befelé hozzám, kell az LSU vérvonal
Szerintem azok nem kihúzva vannak, csak annak a jelölése, hogy ment rájuk licit.MarioAna wrote:elkelt játékosoknál nincs ott Vick, viszont a listából meg már ki van húzva. Na most akkor jött hozzám a 2. feka irányító is, or not?