1/1 – Laremy Tunsil, OT– Instant bust. Megérte felmenni érte, talán még az is lehet, hogy 1/10-en is benn lett volna. Ha ő nem, akkor Ronnie Stanley, ahogy az ábra mutatja. Mindegy, remélem örökre megoldódott az LT-poszt.
2/9 – Chris Jones DT – Már hegyeztem a cerkát, hogy csúszik Sheldon Rankings, meg Jarran Reed. Erre feljön a Bills, kimegy mindkét néger. Sebaj, a hasraesős-faszvillantós figurát díjazom, jó lesz Fairley mellé 4-3-ban. Tudom-tudom… Vernon Butler is benn volt.
--- ITT HAZAMENTEM MUNKÁBÓL ---
4/10 – Charone Peake, WR - Még három játékosom benn volt a jelöltek közül a kör előtt… Seumalo (G), Schobert (OLB), és Carroo (WR). Erre nem kivisznek mindenkit, hogy szarjam őket a Dunába. Tradeltem én volna 4/4-re, de nem jött össze. Ketyegett az óra, azt sem tudtam ki ez, de talán bejön.
5/17 – Jatavis Brown, OLB – A legtöbb helyen előrébb jósolják, BPA, hiányposzt, jövőre eladó két első körért.
6/10 – Jason Fanaika, DE – Kurvára álmos voltam, megtetszett a sok magánhangzó, de én legalább megtaláltam a CBS listát. Ansah-Ealy mögött elfér a padon, remélem IRL rosterre kerül. Halkan megjegyzem, hogy itt Denver Kirkland (OG) lett volna a célpont, erre kihúzzák előlem.
7/10 – Devin Lucien, WR – Mint látható már rohadtul viszketett a tenyerem egy guardra, úgyhogy behúztam egy elkapót, Lucient, akinek a legjobb keze van az egész mezőnyben idén. Legalábbis a PFF szerint. Nem volt szívem bennhagyni a csókát draftolatlanul. Most szólok, hogy az év legnagyobb STEAL-je lesz.
7/15 – Alex Redmond, OG – Csak kellett egy nyamvadt OG, Redmond még benn volt, Walteren 10. a posztján, egy jövő évi hetedik kört megért, imádkozunk a rosterre kerülését. Ha mást nem PS-ben elevickél.