Draft Classes (2016-2015)

Moderator: ano92

Post Reply
fetomy
The Creator
x 1037

Draft Classes (2016-2015)

Post by fetomy »

1/23 - Marcus Peters, CB, Washington

Talent alapján top prospect, a karakter meg leszarni való. Remélhetőleg jó helyre kerül, ahol azért nem hagyják elkanászodni és akkor abszolút nem lesz gáz, mert kurvajó játékos... No meg #BeastMode haverja so thanks for axing.

1/32 - Shaq Thompson, LB, Washington

Következő necces prospect, nagyon meglepő módon. Szintén nagyon jó játékos, és szintén szükség lesz arra, hogy jó helyre kerüljön, de mivel nyilvánvaló, hogy fantáziadús GM kell hogy behúzza, talán nem lesz gond ezzel. Mellesleg pár hónapja még minden mock top15 picknek írta kb. most meg 32-n is vicces reach, hát meglátjuk :)

2/22 - Hau'oli Kikaha, LB, Washington

Shaqhez hasonlóan neki is fontos a rendszer, ha 34be kerül akkor fasza pick lesz ez még, ha viszont 43-ba, akkor beszoptam kb. Lehet, hogy reach, de Bennettel már beszoptam, felesleges lett volna kockáztatni.

3/19 - Sammie Coates, WR, Auburn

Jósolták őt is előrébb is, csak persze ő is problémás. 3. kör közepén nincs akkora nagy rizikó, ráadásul ha nem valami hulladék QBhoz kerül akkor a pickhez társuló értéket minimum hozni fogja.

3/25 - Bryce Petty, QB, Baylor

QB draftolás nélkül nem telhet el év. Winstont akartam, de nem csúszott le idáig, szóval maradt ő. Hátha valahol szánnak rá pár évet, és egyszer majd lesz belőle valami, ha meg nem hát nem, nagy cucc úgyis Mancié a jövő.

4/6 - Jeff Heuerman, TE, Ohio State

Kell egy TE, Hójerman meg fasza játékos. Ez is reach, de minek kockáztatni, jó lesz úgyis.

4/29 - Gabe Wright, DT, Auburn

Kellett a DL-ben erősíteni, reméljük ő is jó helyre kerül, és sikerül egy kis technikát is felszedni a sebesség mellé, akkor még jó kis steal is lehet, főleg hogy várták őt már 2. körbe is.

6/1 Zach Hodges, OLB, Harvard

Kis developmental emberke, ő is volt már top100-ba várt, csak mostmár annyira mégse. Sebaj, legalább a small-school is letudva. Mondjuk sokkal faszább lett volna, ha nem megy ki a megelőző 8 pickben Ty Montgomery és Holliember...

6/21 JaCorey Shepherd, CB, Kansas

Ő szerintem IRL előbb fog elkelni, backupnak jó lesz, ráadásul returnerkedni is szokott, szóval teljesen jó.

6/25 Josh Harper, WR, Fresno State

Carr távozása miatt nem volt sok esélye növelni az értékét, de így sem volt rossz. Az sem tesz jót, hogy sok a jó WR, ettől függetlenül a képességei megvannak, kis szerencsével még valamire való játékos is lehet belőle.

6/32 Louis Trinca-Pasat, DT, Iowa

Iowáról jó draftolni, de gyanús, hogy itt egy UDFA jött. Az se baj, csak kerüljön rosterre :)

7/8 Tevin McDonald, S, Eastern Washington

Redflages is meg nem is jó annyira, de hátha a családfáról pottyant néhány alma neki is :D

7/23 Cam Thomas, CB, Western Kentucky

Jó képességű CB, kérdés,hogy a csapat profitált belőle, vagy ő a csapatból, mindenesetre jó jel, hogy nem annyira dobáltak felé tavaly, hátha ilyen lesz az NFL-ben is :)
You fuck with the master you fuck with disaster...
Image
Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
fetomy
The Creator
x 1037

Re: 2015 Draft Class

Post by fetomy »

Nos akkor draft utáni értékelés is legyen:

1/23 - Marcus Peters, CB, Washington - IRL: 1/18 (-5) Chiefs

A lehető legjobb helyre került. Fasza DB edzők, fasza védelem, ráadásul nagyon pozitívan állnak hozzá. Durva jövője lehet a KC-ben, ráadásul már idén is kezdő lesz/lehet. Így a pick egyértelmű A+

1/32 - Shaq Thompson, LB, Washington - IRL: 1/25 (-7) Panthers

Szintén nagyon jó helyre került, draft előtt is -többek között- épp Thomas Davishez hasonlították, itt pedig az ő utódja lehet. Reméljük már idén is sok játéklehetőséget kap, Kikiliki és TD mellett elég király lehetősége lesz villogni. A

2/22 - Hau'oli Kikaha, LB, Washington - IRL: 2/12 (-10) Saints

Na nála már nem örülök a Saintsnek, kissé temető ez def oldalon és abban sem vagyok biztos, hogy sok snapet kapna idén. Meglátjuk, azért ez kicsit rontja a képet... B

3/19 - Sammie Coates, WR, Auburn - IRL: 3/23 (+4) Steelers

So-so mehetett volna jobb helyre, mondjuk olyan orbitális verseny nincs, de azért 3-4 emberrel kell majd küzdenie a keccsekért. Alapvetően a Steelersszel jól lehet járni, reméljuk mutat annyit az elején, hogy ne legyen eltemetve a DC-n... B

3/25 - Bryce Petty, QB, Baylor - IRL: 4/4 (+14) Jets

Lehet, hogy kicsit később kelt el, de a Jets-nél kevés jobb helyre kerülhetett volna (ha már a Szenc mást vitt). Genyó fos, Fitz meg minden csak nem megoldás, ellenben annyira jók, hogy meglegyen az az 1-1,5 év amire Petinek mindenképp szüksége van. Idén talán nem fog játszani, de így (ha jó lesz ha szar) legalább meglehet majd az esélye, hogy megmutassa mit tud. Az idei classból már ez is fasza dolog... B-

4/6 - Jeff Heuerman, TE, Ohio State - IRL: 3/28 (-13) Broncos

Virgil-t anno draftoltam, semmivel nem jobb mint Hóerman, Owen öreg Casey meg senkiházi, ráadásul itt van még Peyton szóval összességében jó helyre került ő is. Nuniverzális, úgyhogy remélem már idén is kapni fog esélyt, szerintem élni fog vele. B+

4/29 - Gabe Wright, DT, Auburn - IRL: 4/14 (-15) Lions

Hát jó kérdés, száz DT közül kell kitűnni, nem remélek sokat, de legalább ezt is jó helyen húztam. B-

6/1 Zach Hodges, OLB, Harvard - IRL: UDFA Colts

Coltsban van sok LB, tán mehetett volna jobb helyre is, de sebaj. Remélem megéri a rostert... C+

6/21 JaCorey Shepherd, CB, Kansas - IRL: 6/15 (-6) Eagles

Nincs legyűrhetetlen kompetíció, ha jól sikerül a felkészülés akkor simán kaphat snapet idén is, ilyen szempontból fasza helyre került, amúgy annyira nem örülök a Sas kabarénak. Mindegy, nézzük pozitívan a dolgokat! B-

6/25 Josh Harper, WR, Fresno State - IRL: UDFA Raiders

Azt hittem a végén draftolja a Raiders, de priority udfaként ment csak oda a draft után rögtön. Sajnos tele van kúrva a Raiders WR-ekkel, nem hiszem, hogy hamar sokra vinné, viszont Carr miatt lehet némi esélye rosterre kerülni majd pár elkapást is intézni... C+

6/32 Louis Trinca-Pasat, DT, Iowa - IRL: UDFA Rams

Ment a Ramsbe, pont jó kezdhet majd Brockers helyén. Egyébként so-so mindenképp jó, hogy 43ba ment, az is jó, hogy jó játékosokkal van körbevéve, csak rosszis, mert fene tudja így mennyi snapet kap... Mindegy reméljük rosterre kerül. C+

7/8 Tevin McDonald, S, Eastern Washington - IRL: UDFA Raiders

Hát ment a gaydersbe, de valószínű úgyse lesz belőle semmi. D

7/23 Cam Thomas, CB, Western Kentucky - IRL: UDFA Bills

Úgyszintén nem hiszem, hogy szeptemberben még rosteren lenne. D

Összességében egy A- simán adnék erre a draftra. A late rounderek lehúzzák, alapjáraton a fontosabb játékosok mind jó helyre kerültek, nem is voltak nagy rícsek (igazából nagyjából jól el is találtam kit hol kéne) szóval abszolút elégedett vagyok!
Image
fetomy
The Creator
x 1037

Re: Draft Classes (2016-2015)

Post by fetomy »

Nos 2016 Draftértékelő volume 1:

1/7 Ezekiel Elliott, RB, THE OHIO STATE UNIVERSITY

10 évente jön egy fasza RB Buckeyestól, ez most az az év. Soha nem adtam volna nemhogy top10 de első körös picket sem kb. RB-ért, ehhez képest Zeke már a 3. Ellenben az utolsó ha nem jön be, mindenesetre szvsz itt nem lesz kérdés, hogy kurvanagy játékos lesz belőle. CSak remélem jó helyre kerül...

2/29 Christian Hackenberg, QB, Penn State

Szerintem indokolatlanul csúszott hátra, és azokkal értek egyet, akik szerint a fosadék játéka többedrészt volt köszönhető a falnak mint magának. Korábban sokra tartott QB-ként remélem a jövőben is kijön belőle, ha nem, akkor sem nagy rizikó, ellenben ha igen akkor kurvanagy pick... Pont jó versenytárs lesz Brokinak.

2/32 Brxtn Mllr, WR, THE OHIO STATE UNIVERSITY
* Trade with Rams: 2/26 for 2/32 + 4/27

Egy kis buziszar gyerek aki leszophat, hogy még mindig szopták felfelé. :D Igazából nem akartam behúzni, csak 1 pickkel az enyém előtt, pont mikor megérkeztem kihúzták akit akartam (Vonn Bell), igy hirtelen hátratrédeltem, és észrevettem, hogy kb. mindenki kiment aki itt érdekelt, igy hát maradtam ennél a fasznál... A trade mindenképp kurvajól jött, kösz Scholes :)

3/27 Cardale Jones, QB, THE OHIO STATE UNIVERSITY

Szintén kiment minden érdekesebb célpontom, igy behúztam egy megmaradtat. Cardale kurvajó lesz, de csak pár év múlva (reméljük :D). Addig kap esélyt a Broki-Hacki páros.

4/2 Javon Hargrave, DT, South Carolina State

Meglepett, hogy még itt bent volt, persze biztosan mert nem játszott nagy csapatok ellen. Viszont domináns kis buzi, bpa jelleggel húztam be, szintén projekt célzattal, meglátjuk pár év múlva, sztem egyelőre pihenni fog valahol...

4/14 Keyarris Garrett, WR, Tulsa * Trade with Titans 4/1 for 4/14 + 2017/5

A trade tök megérte, kör elején is őt húztam volna kb. Még kicsit hülye, viszont nagyon jók a méretei és még gyors is mellé. Nálam az egyik legjobb WR prospect, persze redflages mint mindenki, és ugyanúgy mint az utóbbi pár pickem neki is fog kelleni pár éves jó kócsing, hogy tényleg jó lehessen.

4/27 Eric Murray, CB, Minnesota

Nagyon pici, nickel posztra van kitalálva, nekem meg pont arra is kell. Random választás mert Boehringert akartam :(((((

4/32 Justin Simmons, FS, Boston College

Hálistennek a fasza kombájn azért durván nem tolta előre a gyereket, lehet még igy is reacheltem. Ellenben sztem nagyon jó safety prospect, aki elég hamar kezdeni fog valahol, nálam pl. simán mivel lófasz nincs a rosteren... Okos gyerek, vágja a focit, nem lesz itt gáz...

5/9 Charles Tapper, DE, Oklahoma
* Trade with Pats 5/11 + 7/16 for 5/9

Érdekes, hogy őt sem húzta annyira fel a fasza kombájn mint szokta az embereket, szerintem sokkal előrébb is kimehetett volna. Viszont a lényeg hogy az évezred feltrade-jeként nyilvánvalóan a következő Watt-nak kell legyen minimum, hamár pont igy hoztam el Wyatt elől :D

6/32 Michael Jordan, CB, Missouri Western State

Rengeteget láttam játszani, csak nagyon sajnáltam, mikor otthagyta az NBA-t. Itt az idő egy új ligában megmutatnia mekkora sztár!!!

Összességében megérdemelten kurvajó draft lett, nem is azért mert mindenki sztár lesz (az lesz), sőt java része erősen kérdéses, viszont ez votl talán az első draftom, ahol szinte mindenkit el tudtam hozni akit akartam, de akire pickem is volt, azokat mindet. Ilyenformán A+++ simán a draft, aztán majd 1 hét múlva lesz D---- mikor meglátom, hogy 3. körtől mind UDFA :D
Image
Post Reply