Talent alapján top prospect, a karakter meg leszarni való. Remélhetőleg jó helyre kerül, ahol azért nem hagyják elkanászodni és akkor abszolút nem lesz gáz, mert kurvajó játékos... No meg #BeastMode haverja so thanks for axing.
1/32 - Shaq Thompson, LB, Washington
Következő necces prospect, nagyon meglepő módon. Szintén nagyon jó játékos, és szintén szükség lesz arra, hogy jó helyre kerüljön, de mivel nyilvánvaló, hogy fantáziadús GM kell hogy behúzza, talán nem lesz gond ezzel. Mellesleg pár hónapja még minden mock top15 picknek írta kb. most meg 32-n is vicces reach, hát meglátjuk

2/22 - Hau'oli Kikaha, LB, Washington
Shaqhez hasonlóan neki is fontos a rendszer, ha 34be kerül akkor fasza pick lesz ez még, ha viszont 43-ba, akkor beszoptam kb. Lehet, hogy reach, de Bennettel már beszoptam, felesleges lett volna kockáztatni.
3/19 - Sammie Coates, WR, Auburn
Jósolták őt is előrébb is, csak persze ő is problémás. 3. kör közepén nincs akkora nagy rizikó, ráadásul ha nem valami hulladék QBhoz kerül akkor a pickhez társuló értéket minimum hozni fogja.
3/25 - Bryce Petty, QB, Baylor
QB draftolás nélkül nem telhet el év. Winstont akartam, de nem csúszott le idáig, szóval maradt ő. Hátha valahol szánnak rá pár évet, és egyszer majd lesz belőle valami, ha meg nem hát nem, nagy cucc úgyis Mancié a jövő.
4/6 - Jeff Heuerman, TE, Ohio State
Kell egy TE, Hójerman meg fasza játékos. Ez is reach, de minek kockáztatni, jó lesz úgyis.
4/29 - Gabe Wright, DT, Auburn
Kellett a DL-ben erősíteni, reméljük ő is jó helyre kerül, és sikerül egy kis technikát is felszedni a sebesség mellé, akkor még jó kis steal is lehet, főleg hogy várták őt már 2. körbe is.
6/1 Zach Hodges, OLB, Harvard
Kis developmental emberke, ő is volt már top100-ba várt, csak mostmár annyira mégse. Sebaj, legalább a small-school is letudva. Mondjuk sokkal faszább lett volna, ha nem megy ki a megelőző 8 pickben Ty Montgomery és Holliember...
6/21 JaCorey Shepherd, CB, Kansas
Ő szerintem IRL előbb fog elkelni, backupnak jó lesz, ráadásul returnerkedni is szokott, szóval teljesen jó.
6/25 Josh Harper, WR, Fresno State
Carr távozása miatt nem volt sok esélye növelni az értékét, de így sem volt rossz. Az sem tesz jót, hogy sok a jó WR, ettől függetlenül a képességei megvannak, kis szerencsével még valamire való játékos is lehet belőle.
6/32 Louis Trinca-Pasat, DT, Iowa
Iowáról jó draftolni, de gyanús, hogy itt egy UDFA jött. Az se baj, csak kerüljön rosterre

7/8 Tevin McDonald, S, Eastern Washington
Redflages is meg nem is jó annyira, de hátha a családfáról pottyant néhány alma neki is

7/23 Cam Thomas, CB, Western Kentucky
Jó képességű CB, kérdés,hogy a csapat profitált belőle, vagy ő a csapatból, mindenesetre jó jel, hogy nem annyira dobáltak felé tavaly, hátha ilyen lesz az NFL-ben is