2018 Draft elemzés
1/16:
Courtland Sutton WR, SMU (IRL 2/8 Denver Broncos)
A JAFL draftjaim első 1.körös reache. Ha 4 évente van egy ilyen, belefér

Persze nem vagyok szomorú, a 4 legjobb WR-t sorba rakni orosz rulett volt, és kevés csapatnak volt égető need a WR idén. Keenum személyében legalább nem egy balfasz fog dobálni neki, persze nem is Rodgers...WR3 lehet első perctől, aztán, ha hozza a formát, idővel előrébb fog lépni úgyis.
2/1:
Derrius Guice RB, LSU (IRL 2/27 Washington Redskins)
Nekem need volt a RB, így ebből is kisebb reach lett, de a jó dolog, hogy a Redskinsben lesz lehetősége RB1 pozíciót kiharcolni

Alex Smithel összedolgozni remélhetőleg feküdni fog neki.
2/25:
Chukwuma Okorafor OT, Western Michigan (IRL 3/28 Pittsburgh Steelers)
1 körös reach, de csere itt is, ott is. Inkább az örömteli, hogy a Steelersnél jó OL képzést fog kapni, és tanulhat a kezdőktől. Neki idő kell egyértelműen, majd eldől a sorsa 2-3 év múlva.
3/10:
Marc Andrews TE, Oklahoma (IRL 3/22 Baltimore Ravens)
Majdnem telibe

A Ravenshez kellett a TE, elkapó hiány is volt, Andrews meg a kettő ötvözete jó kezekkel. Már csak Flakonnak kell eltalálnia

Hozzá nagy reményeket fűzök, Dennis Pitta 2.0 lehet sérülések nélkül.
4/19:
Marquis Haynes DE, Ole Miss (IRL 4/36 Carolina Panthers)
Szintén helyén vittem el. Carolinába jó helyre került, fog pályát is látni. Már csak fejlődnie kell.
5/3:
Jalyn Holmes DE, Ohio State (IRL 4/2 Minnesota Vikings)
1. körös steal

A Vikingsben faja csere lehet, ha úgy kezd csereként, mint pár éve Hunter, akkor akár a draftom legjobbja is lehet. Jó tanárok közé került.
6/5:
Mike McCray ILB, Michigan (UDFA Miami Dolphins)
Na 6. kör után már csak abban reménykedem, hogy lásson pályát és hátha...
6/15:
Chase Litton QB, Marshall (UDFA Kansas City)
Sok sót nem fog enni. Korábbra várta mindenki, hogy elkel a drafton. Mahomes mögött elüldögél majd.
6/31:
Michael Dickson P, Texas (IRL 5/12 Seattle Seahawks)
Nagyon nagy steal, igazából nálunk csúszott le rohadtul. A leendő HoF punter, máris így emlegetik. Egész durva számokat hozott, nagyon érzi hova kell rúgni. Top punter lehet hamarosan.
7/16:
Justin Crawford RB, West Virginia (UDFA Baltimore Ravens)
McCrayyel kezet foghat, pályát láthat...vagynem
B- az értékelés. Sok az elején a kisebb reach, de nem gáz, mert nagy need nem volt sehol. Inkább a premierposztokra koncentrálhattam így, ha páran beválnak, már felértékelődik minden.