Illetve akkor majd Practice Squad-ról is jöhetne némi infó

Köszi az infót. Akkor LS nem is kell? Kár...Nandito wrote:Kerestem, de nem találtam, hogy egy posztra hány ember kell. Vagyis van-e valamilyen megkötés? Pl kell-e 3. QB? Hány OL kell a DC-re? stb.
hogy ne vegyék észre!MarioAna wrote:PS-ből hogy lehet lopni?
na de komolyan, nekem ne rejtjelezzetek itt én "műveletlen vagyok mint a fő'd"fetomy wrote:hogy ne vegyék észre!MarioAna wrote:PS-ből hogy lehet lopni?
CCTV
Mindenki, akinek van esze. Mert ezek a faszok bármihez nyúlnak, egyre csak szarabb lesz... Az ilyen open office-faszságok meg libre office-ok gyökérségekkel pedig a világból ki lehet kergetni mert egy kibaszott nagy szarfetomy wrote:beraktam most is excelben is
xlsm gyerekek, mert makróbarát, de ne már, tényleg mindenki száz éves ofiszt használ?majd belerakom még a reklamációkat és este felrakom akkor minden létező excel formában
FA lista biztos lesz, pár napon belül szerintem.
PS lopás majd később lesz, még most amit kiírtok hogy ki PS az módosítható, lopkodni majd azután lehet, mikor fix lesz mindenki ps-e. Még nyilván nem sok ilyen van, mivel udfa majd csak eztán lesz.
Lesz rá topic egyébként.
Végül is ki nem kell vágnod, de semmi szükség rá a rosteren, le lehet venni róla...a garantált lóvéja viszont oda van asszem mostanra, sajnos van dm, ha jól tudomMady wrote:Russell Allen visszavonul. Ilyenkor nekem ki kell vágnom és benyelni a DM-t?
Ha nem költöd el, igen.ano92 wrote:most lehet hamarabb cselekedtem mint gondolkodtam. xD Kivágtam Wallacet, így az idén rajta spórolt ~12 milka az jövőre átgörgethető ugye?
Ottvan az:Sceurpien wrote:Két kérdés...
Nem lehet anti átstruktúrálni? Gondolom nem, de szívesen kifizetném néhány játékos SB-jét még idén, a következő és azutáni év helyett. Azaz a 2015-2016os SB-t átraknám az ideihez pluszba.
Másik: átstruktúrálásnál nincs ott, hogy csak az idei évi base salary csökkenthető. Megtehetem azt is, hogy mondjuk a 2016-os salary-t vágom meg, és osztom szét 2014-2015-2016 között? Logikus az igen, de azért megkérdezem.
Itt kevesebb valóban, EL-ben, ahol nem tudod az egészet tovább görgetni már szarabb a helyzet. Amúgy cserénél tud előny lenni, x éven keresztül kiszedsz egy keveset, az új csapatnál pedig olcsóbban játszhat. A régi meg jobb picket kaphat a DM bevállalása miattfetomy wrote:ezt sosem tudtam felfognivan cap görgetés. az idei space-t viszed tovább, nem látom értelmét az ilyen move-nak, és IRL sincsen rá példa mellesleg. Pont azért, mert nincs értelme.
Ha valaki hoz rá IRL példát, akkor majd lehet, addig nem.
Adott évi, az az aktuálisat jelenti, azt hittem egyértelmű
fetomy wrote:ezt sosem tudtam felfognivan cap görgetés. az idei space-t viszed tovább, nem látom értelmét az ilyen move-nak, és IRL sincsen rá példa mellesleg. Pont azért, mert nincs értelme.
Ha valaki hoz rá IRL példát, akkor majd lehet, addig nem.
Adott évi, az az aktuálisat jelenti, azt hittem egyértelmű
Támogatom...mustaine wrote:Nemhasznált (2-3. számú) TE is mehet FB-nek
Rakok, van... csak a madden azt hivatalosan DT-nek ismeri. Én meg csak FB-nek használom. a rosteremen van FB...Wyatt wrote:A posztminimum meg kell legyen, ennyi. Lehet olyan TE is, aki blokkoló, pl mint nálunk hóember, de akkor rajta kívül is legyen meg a minimum TE-mennyiség. Erőfutónál dettó. LS is legyen. Mindenkinél van, mindenkit ugyanannyira érint a szabály, mindenki meg tudja oldani, hogy rak egy embert rosterre
Hát, ha FB-nek akarod, akkor rakd annak. De akkor legyen meg a DT-ben is a szükséges mennyiség.Sceurpien wrote:Rakok, van... csak a madden azt hivatalosan DT-nek ismeri. Én meg csak FB-nek használom. a rosteremen van FB...Wyatt wrote:A posztminimum meg kell legyen, ennyi. Lehet olyan TE is, aki blokkoló, pl mint nálunk hóember, de akkor rajta kívül is legyen meg a minimum TE-mennyiség. Erőfutónál dettó. LS is legyen. Mindenkinél van, mindenkit ugyanannyira érint a szabály, mindenki meg tudja oldani, hogy rak egy embert rosterre