1/14 Clellin Ferrell , EDGE ,Clemson - Egyik legnagyobb needre az egyik legjobb játékos. Ezt nevezem ám bingonak. Mondjuk Clemsonos, szóval mintha egy UDFA-t húztam volna

2/15 JJ Arcega-Whiteside , WR , Stanford - A legnagyobb needre jött. Bár sérülésből tér vissza, de ha teljesen felépül a class 2. legjobb WR-e lesz ! Kb elélveztem amikor lecsúszott hozzám. Nem elit atléta, de amit a labdával művel az egyedülálló. Azt hittétek, hogy Calvin Johnson 3 DB között elkapott labdájával valami, csak várjatok majd miket fog JJ elkapni. Csak kell majd egy vak QB aki annak ellenére megpróbálja neki dobni, hogy látja, hogy többen is szorosan rajta vannak.
3/14 Terry McLaurin , WR , Ohio State - Szintén a legnagyobb needre, de ő mondjuk nem volt jó pick, csak a langyi Wyatt nem akarta eladni a 3/3at. Potenciál megvan benne a Senior Bowl alapján, Ohio State-n nem használták túl. Szolid Calvin Ridley-t remélek belőle.
3/28 David Long , CB , Michigan - Nah őt mondjuk fingom sincs miért húztam be, 5 kezdő kaliberű CB-m van, mondhatjuk, hogy a liga legjobb CB sora nálam pihen. De nem bírtam itt kihagyni, annyival jobb volt, mint bármelyik másik játékos aki bent volt. A legjobb, hogy nem is nagyon tud mást játszani, mint CB mert futás ellen kifejezetten szar.
4/15 Josh Oliver , TE , San Jose State - Nagy needre jött egy kiváló játékos. Nagyon erős, fizikális testalkat, átlagon felüli atletizmus. Class egyik, hanem a legjobb labda érzékével rendelkezik. Szeparálódni, route-ot futni mondjuk nem tud, de cserébe jó az 50/50 labdák megszerzésében. 2 éven belül Antonio Gates lesz belőle, itt olvastátok először.
5/14 Diontae Johnson , WR , Toledo - Egy éve ez a pick még sokkal jobban nézett volna ki. Mivel a WR sorom még PSnek is gyenge lenne, kell a sok WR. Idén legnagyobb gondja a sok drop volt. YAC-ban nagyon erős, ha megindul nehéz szerelni. Legrosszabb esetben returnerként jó lehet.
6/15 Brian Peavy , CB , Iowa State - Hát ha az előző CB picknél azt mondtam, hogy fölös, akkor erre azt tudnám mondani, hogy itt már valszeg be voltam rúgva. Vagy egy újfajta 6 DB-es védő sémát tervezek jövőre. Az egyik legüdébb CB volt az 2018as szezonban, sokkal tehetségesebb, mint egy 6. kör. Nem bírtam bent hagyni. Néha túl agresszív, de majd csak kinövi. Kicsit kicsi, de kibaszott gyors és jó a labdaérzéke.
7/14 Sutton Smith , EDGE/LB , Northern Illinois - Kicsi, gyenge, lassú és alacsony, tökéletes edge rusher lesz belőle.