2021 Draft class

Moderator: ano92

Post Reply
Sestertius
x 153

2021 Draft class

Post by Sestertius »

Amit felírtam draft előtt:
Qb
2 Rb
Te
Wr
OL
2 LB
Fs

Ebből ez lett:
1/1 - Trevor 'Leslie L' Lawrence - QB - A++ jövendő HoF, ez teljesen nyilvánvaló.. csak azért nem A+++ mert nyilván 1/1 ként nem kellett túl nagy ész hozzá.. bár fel kellett cserélni érte, szóval inkább megadom magamnak az A+++ -t
2/3 - Pat Freiermuth - TE - B, tetszik a játéka fel is volt írva a boardomra 2/3-ra de nem az elsőként (kiment minden targetem az első kör végén), szerettem volna visszamenni 2/15 körülre és ott pickelni, de végül nem mertem kockáztatni
2/15 - Richie Grant - FS - A+, szerintem ez az egyik legjobb pickem, olcsón sikerült felmenni, egy olyan játékosért aki szintén 2/-ra volt felírva, rögtön Freiermuth után)
3/19 - Baron Browning - LB - 3/4-re volt felírva, de azt hittem, hogy 2. kör közepére ki fog menni.. sőt azt hiszem Grant után fel volt írva még 2/3 ra is
4/30 - Seth Williams - WR - A+ 3/28 ra volt felírva.. csak ennyit mondok
7/4 - Chris Evans - RB - Kössz Borbi!! hibátlan pick - erre nem adok értéket, mert egyrész Borbi pickelte, másrészt őszintén szólva 3. körtől fölfelé nem volt boardom szóval úgyis csak lottóztam volna

Összesen A- - azért nem A+ mert bár maguk a játékosokkal és értékekkel nagyon elégedett vagyok, de a várható 8 játékosból csak 6 érkezik GB-be
Nyilván a class sikerességét 95%ban Lawrence határozza majd meg. Őzintén szólva kicsit félek a Jax-tól... de reméljük a legjobbakat

Alapvetően örülök, sikerült két sleeper-ért felcserélni egész olcsón.
Nyilván a felcsere áldozattal járt, így kicsit kissebb lett a draft class mint várható volt..
de ez van, sajnos hajlamos vagyok könnyű szívvel dobálni a pickeket 1-1 csúszó, jobbnak gondolt játékosért
GB manager
Sestertius
x 153

Re: 2021 Draft class

Post by Sestertius »

Lawrence - 1/1 Jags.. hát nem mondom, hogy nem örültem volna jobban, ha nem a Jags az 1/1.. de mind1.. reméljük a legjobbakat
Freiermouth - 2/23 Steelers - Szerintem ez remek fit, Ebron leküzdését a DC-n azért nem gondolom megugorhatatlan akadálynak, de mivel WR-ekből sincsenek szarrá tömve (+hoztak első körben futót) szerintem a 2 TE-s formációk is előkerülnek - Örülünk Vincent
Grant - 2/8 - Falcons - szintén jó fitnek gondolom... day 1 starter.. nincs értelmes safety a rosteren
Brownig 3/42 - Denver - erre most mit mondjak... A liga egyik legjobb védőguruja alá került, akinek a védelmében alapvetőek az LB-k, és erős need is volt.. szerintem ő is starter lehet

Azt gondolom, hogy az első 3 körben kell a jó játékosokat megtalálni akik jó csapathoz kerülnek, egyenlőre Lawrence kivételével úgy gondolom ez meg is valósult.. Lawrence meg úgyis egy isten, szóval neki tökmind1 hol játszik.. remélem

Williams - 6/35 - Broncos - mondjuk erre a DC-re ránézve se biztos, hogy nem fog snapeket látni.. mondjuk ha fakezű Lock-ot lecserélnék valami értelmes Qb-ra akkor boldog lennék

Evans - 6/18 - Bengals - Hátha Mixon-t nem fizetik meg és akkor jövőre lehet belőle valami
GB manager
Post Reply