Szóval ja, azért én átgondolnám ezt a "nem vághatokki mindenkit" elméletet

Egyébként jó hogy írtál, most realizáltam, hogy elfelejtettem a topicot, szóval máris nyitom!
Vagy csak valami "könyvelési" hiba csúszott a dologba? Mert azt sem érteném, hogy miért nem küldhetek 1. körös ajánlatot.Chargers LT wrote:Ide írom be: Az mitől függ, hogy melyik játékosnak mehet első ajánlat? (Csak mert egy db Chargers játékost sem látok a listán)
Nyilván nem minőségtől függ, hogy ki milyen jó játékos, arra gyorsan rájöttem.
E-mailben...de le lett írva a hosszabbításokhoz!Löfli wrote:izé, a hosszabbításokat pm-ben kell küldeni fetamás úrnak vagy a topicba?
Bemásolom az e-mailt: Nagy Gábor linamixx@citromail.hufetomy wrote:Első ajánlatot kell küldeni mindegyik játékosodra
Ha nem vagy a listában, akkor nem kaptam meg. Hol s mikor küldted?
Nekem megnyitottnak jelöli az elküldött levelet, de, ha valami X-aktákba illő módon eltűnt, akkor bemásolom a játékosokat neked private-ban...vagy ide, úgyis nyilvános. De remélem megvan a levél.Chargers LT wrote:Bemásolom az e-mailt: Nagy Gábor linamixx@citromail.hufetomy wrote:Első ajánlatot kell küldeni mindegyik játékosodra
Ha nem vagy a listában, akkor nem kaptam meg. Hol s mikor küldted?
Címzett: info@jafl.eu
Tárgy: HOSSZABBÍTÁSOK
Érkezett: 2014.03.11 17:16
Ebben vannak a játékosaim.
San Diego Chargers GMfetomy wrote:Hát esküszöm nem találommásold be ide pls
Tehát saját magam határozom meg. Arra gondoltam, hogy esetleg a szerződéskalkulátor mondja meg, mennyi a kötelező garantált.fetomy wrote:Mennyit szeretnél neki évente garantálni.
Tehát:
Józsi Oláh, G
46 éves
Base: 15 millió
Bonus: 5 millió
Évek: 5
Akkor az úgy fog kinézni, hogy évente elosztod a 15 milliót ahogy gondolod, az 5 millió pedig mind az 5 évben garantáltan terheli a capet.
Az, hogy a teljes éves átlagfizetés hány %-a legyen garantált ,azt nehéz megmondani. Ahogy gondolod, amennyire bízol benne, hogy sokáig a rostereden marad (elvégre ez lesz a caphit ha eladod vagy kibaszod).
hát én tuti vak vagyok... hol van ez a kalkulátor link?Stez wrote:Ezért van a kalkulátor, amit fetomy belinkelt
Ez valami excel-féle doksi ez az xlsx fájl? Hasonló lehet, de a gépem nem ismeri fel és excelben nem lehet megnyitni. Milyen progit kell letölteni hozzá?fetomy wrote:http://jafl.eu/calculator.xlsx tess
2007 től használ az excel xlsx kiterjesztést.Chargers LT wrote:Ez valami excel-féle doksi ez az xlsx fájl? Hasonló lehet, de a gépem nem ismeri fel és excelben nem lehet megnyitni. Milyen progit kell letölteni hozzá?fetomy wrote:http://jafl.eu/calculator.xlsx tess
Grazie!ano92 wrote:2007 től használ az excel xlsx kiterjesztést.Chargers LT wrote:Ez valami excel-féle doksi ez az xlsx fájl? Hasonló lehet, de a gépem nem ismeri fel és excelben nem lehet megnyitni. Milyen progit kell letölteni hozzá?fetomy wrote:http://jafl.eu/calculator.xlsx tess
Vagy telepítesz újabb officet a 2003 asnál, vagy leszeded a microsoft honlapjáról a fileformatconverter -t. Azt csak telepíteni kell és utána felismeri az officod az újabb kiterjesztéseket is.
Akkor Howard 2. körös ajánlata repült is.fetomy wrote:Bármikor lehet amikor már tudod, hogy az első nem sikerültugyanígy a 3. körös
szegény bájronnak nem jön idén a jézuskaChargers LT wrote:Úgy logikus, ha ide teszem fel a kérdést: Mi lesz azokkal a csapatokkal, akik az FA nyitásig (pár nap) nem mennek le a sapi alá? Mert lesz ilyen jelen állás szerint, nem is egy talán.
Ezen csapatok Gm-jeit elhívjuk egy fórumfocira és megöljük őket.Chargers LT wrote:Úgy logikus, ha ide teszem fel a kérdést: Mi lesz azokkal a csapatokkal, akik az FA nyitásig (pár nap) nem mennek le a sapi alá? Mert lesz ilyen jelen állás szerint, nem is egy talán.
Pedig isten bizony már korrekt ajánlatot tettem!mustaine wrote:szegény bájronnak nem jön idén a jézuskaChargers LT wrote:Úgy logikus, ha ide teszem fel a kérdést: Mi lesz azokkal a csapatokkal, akik az FA nyitásig (pár nap) nem mennek le a sapi alá? Mert lesz ilyen jelen állás szerint, nem is egy talán.
ezen röhögök egész délután/esteChargers LT wrote:Pedig isten bizony már korrekt ajánlatot tettem!mustaine wrote:szegény bájronnak nem jön idén a jézuskaChargers LT wrote:Úgy logikus, ha ide teszem fel a kérdést: Mi lesz azokkal a csapatokkal, akik az FA nyitásig (pár nap) nem mennek le a sapi alá? Mert lesz ilyen jelen állás szerint, nem is egy talán.
Elsőre kellett volna korrekt ajánlatot tenned.Chargers LT wrote:Pedig isten bizony már korrekt ajánlatot tettem!mustaine wrote:szegény bájronnak nem jön idén a jézuskaChargers LT wrote:Úgy logikus, ha ide teszem fel a kérdést: Mi lesz azokkal a csapatokkal, akik az FA nyitásig (pár nap) nem mennek le a sapi alá? Mert lesz ilyen jelen állás szerint, nem is egy talán.
Na majd jövőre akkor újra próbálkozom, de ajánlom neki hogy jó legyen és fogadja majd el a mostani 2. ajánlatomat!Stez wrote:
Elsőre kellett volna korrekt ajánlatot tenned.
De akkor megsértődött rád és nem hajlandó veled tárgyalni, amire te mégis zaklatod őt.Már megkereste fehomy kommist és távoltartási végzést kért rád. Azt mondja, hogy szexuális célozgatásokkal rohangálsz utána.
jaaa, azt hittem már valamiről lemaradtam.kristof wrote:is. minden új szerződést (hosszabbítás, fa) írj bele, hogy szabályos-e, utána lesz hivatalos. ha elrontod, fetomy kibaszMarioAna wrote:ez a kalkulátor most mire kell, free agencyre?