News, rumors

Moderator: ano92

Post Reply
arpieh
x 86

News, rumors

Post by arpieh »

Image
Image
Image
arpieh
x 86

Re: News, rumors

Post by arpieh »

Image

Image
arpieh
x 86

Post by arpieh »

Brown news 3 kép.jpg
Brown news 3 kép2.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
arpieh
x 86

Post by arpieh »

Browns 4.jpg
browns news.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
arpieh
x 86

Post by arpieh »

Itt a Cleveland Browns Madden szezon előtti értékelője:

QB: Sean Mannion, Josh McCown - Ez elég szar. Bár Cutler tavaly egy kiábrándító 16-21 TD-INT mutatót hozott, minden bizonnyal ez a két jóember is képes hasonlóra. Értékelés: 1

RB: Jeremy Langford, Paul Perkins, Byron Marshall - Szezon elején úgy tűnt, hogy Langforddal loptam egy jót 2015/3-ban, de a szezon végére szopóágra kerültem vele. Perkins jó lehet, főleg, ha Jennings a szezon végén lelép. Marshall most került rosterre, 2017-ben lehet esélye IRL az 53-as keretre. Értékelés: 3

FB: Derek Watt - Fullos. Mivel minden évben kell egy ilyen ember, ezért lerendeztem 4 évre. Értékelés: 4

TE: Will Tye, Blake Bell, Robert Housler - Tye még úgy ahogy elmegy, bár a jótól messze van. Bell meg Housler kuka. Értékelés: 2

WR: Josh Gordon, Jordan Matthews, Travis Benjamin, Jaelen Strong, Justin Hardy, Demarcus Robinson - Ez jó lenne, ha Gordon nem lenne mindig eltiltott vagy valamilyen elvonón. Strong meg nem ártana, ha nem WR4 lenne Houstonban. Nem tudom teljesen utálni ezt a brigádot, de nem is ligaelit. Értékelés: 3

OL: Alex Mack, Josh Leribeus, Jeff Allen, John Greco, Justin Britt, Terry Poole, Riley Reiff, Corey Robinson, Matt Kalil, Jerald Hawkins - Ez szerintem egészen vállalható. Mack all-pro, Allen jó kis guard, a Greco/Britt kettős elmegy, Reiff és Kalil pedig megbízhatóak tackle poszton. Ha Hawkins jövőre alkot a Steelersnél, akkor még nagyon fogok nevetni. Értékelés: 4

DL: Xavier Cooper, Corey Peters, Hassan Ridgeway, Billy Winn, Jabaal Sheard, Barkevious Mingo, Adolphus Washington, Adrian Clayborn, Alex McCalister, Tyrone Holmes - A bőség zavara. Adtam Winnek egy érdekes szerződést, és Mingo még halálszar. A többiekkel megvagyok. Ridgeway és Washington nagy kedvenceim, szerintem jók lesznek. Értékelés: 4

LB: Eric Kendricks, Demario Davis, Kiko Alonso, Craig Robertson, Nick Perry, Antonio Morrison - A legerősebb csapatrészem. Mindenki jó, Kiko all-pro szinten nyomja, Kendricks a szezon elején büntetett, Perry is jól tolta a sérülése előtt a Packersben. Értékelés: 5

CB: Joe Haden, Buster Skrine, Aaron Colvin, Harlan Miller, Tyler Patmon - Haden elit, de a többiek átlagosak vagy az alattiak. Messzire nem megyek velük. Értékelés: 3

S: Tashaun Gipson, Isa Abdul Quddus, Blake Countess, Jarrod Wilson - Van két kezdőm és két senkiházim. Értékelés: 2

ST: Christian Yount, Brad Wing, Brandon McManus - Ez szerintem jó. Értékelés: 4

Összességében látni, hogy vannak lyukak bőven a keretben, de szerintem jobb helyzetben vagyok, mint 2015-ben, amikor átvettem a csapatot. Egy-két jó free agency move, még két sikeres draft és szerintem reális esélyem lehet egy stabil 10-6-os csapatra. Ha nem, akkor meg overhaul :D
arpieh
x 86

Post by arpieh »

0001.jpg
0002.jpg
arpieh
x 86

Post by arpieh »

0003.jpg
arpieh
x 86

Post by arpieh »

1.png
2.png
Post Reply