Nem fogok 5 ösre értékelni egy sort sem. Bár mindenki ligaelit
QB: Tannehill, Savage, Daniel – Nem látom, hogy Tannehill egy jobb faltól fejlődne –e. Nem egy végletekig rossz irányító, de nem is fog írni történelmet. Egy átlag QB aki hibázik, de vannak jó megoldásai is. Daniels meg Savage pályát se nagyon láttak még eddig karrierjük során.
Értékelés: 3
RB: Williams, Dixon, Richardson – DeAngelo Williams aszem sérült meg amúgy ha játszana jó lenne, mutatta szezon elején. Kenneth Dixon meg a jövő (rookie), végre elkezdett beindulni, jobban átlagol mint West. Jövőre várhatóan kezdő lesz. Trent úr meg aszem végleg KO xD Csak azért adok 2 –est ennek a sornak, de nem azért mert szarok, hanem mert IRL az egyik sérült a másik nem is játszik NFL-ben a harmadik meg még most bontogatja a szárnyait.
Értékelés: 2
FB: Jay Prosch – Azondják nem szar. Nem követem, átlagosnak olvastam.
WR: Beckham Jr., Sterling Shepard, Cruz, Ted Ginn, Jeremy Butler - Rangsorban a második legerősebb sor a csapatomban a WR corp. Beckham elite nem kétség. Sterling bontogatja a szárnyait, Cruz még szar, Ted Ginnek vannak jó megmozdulásai, Butler tavaly egész szépen nézett ki idén már annyira nem. Nem szerencsés 1 csapatból 3 kezdő WR, de ha Cruzt kicserélem Ted Ginnre akkor simán vállalható az alábbi értékelés.
Értékelés: 4
OL: Incognito, Kline, Mike Pouncey, Spencer Drango – Ennyit írok be ide. Van még ilyen Fusco meg Jake Long, de igazából mindkettő egy büdös nagy kula. Incognite Kline stabil és elég jó guardok. OT-m kb mintha nem is lenne, és Pouncey meg szerencsétlen sajnos de mindenki ismeri a képességeit. Drango meg tehetség, hátsó körben húztam, jó választás volt. Ha lenne két épkézláb OT-m ez egy sima ötös értékelés is lehetne, de így csak…
DL: Danielle Hunter – Ahhoz képest, hogy úgy indultam neki, hogy ez lesz a legerősebb sorom még alapszakasz elején, kicsit leadták a srácok. Azért írtam csak Huntert mert a többi NFL-t sem érdemel. Kivéve Trent Cole de ő IR meg öreg. Maliek Collins (rookie) egyenlőre egy zacskó szar. Starks fasorban sincs, Shelby egy nagy fos, Odrick meg egy büdös nagy zacskó kula. Nem aztmondom, a tehetségnek papíron meg kellene lennie, de nem az látszik. 1 –es értékelést akartam írni, de azért csak van egy Danielle Hunterem, így:
Értékelés: 1,5
LB: Kennard, Bruce Carter, Misi – Na ez elég nehéz. Kennard personal favouritom, mert legelső draftomon hátsó körből jött és bevált. Carter is hoz egy fasza szezont. Egyikük sem egy világverő elite LB de azért elég faszák. Misi IR sajna de róla is vannak szép emlékek. Joe Schobertet drafoltam még ide, de DE valszeg, meg annak is szar úgyhogy hagyjuk. Ha Misi nem sérült egy átlagos LB sort ki tudok állítani aszem.
CB: Josh Norman, Brent Grimes, Tavon Young, Jamar Taylor, DeShawn Shead, - Legerősebb sorom, kajakra. Van egy Norman meg egy Grimes. Mindketten jó szezont futnak (CSAPATVÁLTÁS UTÁN), van egy Shead akit free safetynek igazoltam de kiderül, hogy nem egy világtalan corner, sőt nem is szar. Draftoltam hátul egy Tavon Youngot aki szépen bontakozik kifelé, olyannyira hogy szerintem kurvajó player lett (HÁTSÓKÖRÖS ROOKIE). Jamar Taylorról meg sosem hittem, hogy lesz valami haszna. Na tessék, előző offseasonban még azon izgultam, hogy fogom Grimest még 1-2 évre lekötni majd jövőre. És most kiderült, hogy bár hiányozni fog, de a fiatalok betudnak bőven nőni a helyére. Josh Norman, Tavon Young, Jamar Taylor, Deshawn Shead. Ez az alakulat ha ilyen jól játszanak jövőre 5 –ös értékelést fogok adni nekik. De idén még nem, és csak azért mert Norman sokat keres és azt a szintet azért nem tudja hozni (de attól nem sült fel más csapatnál ahogy sokan jósolták, és a panthersnek is vannak gondjai nélküle).
Értékelés: 4
Safetyk: Geathers, Blanton – Shead is itt van, mer amúgy fs is volt ha jól tudom. De jövőre aszem kénytelen leszek cornernek rakatni. Hát ez egy eléggé nem mély sor, Geatherst is draftoltam, és végre mutat magából elég sokat. Blanton szar. Konkrétan jövőre így nincs csak egy safetym. De mivel itt átlagban amúgy is csak ketten játszanak ezért Geathers miatt adom ezt a „magas” értékelést.
K/P: Hauschka, Fields – Egybe értékelem őket nem szarozok. Hauschkát külön 4- esre értékelném, mer azé volt elbaszott extragecipont. Fileds meg FA.
Csapat értékelés: 3 – Nincs mit hozzáfűzni. Rendbe kell rakni pár posztot, és ez a szám verheti a 4 –es átlag értékelést. De azt hiszem a PO –ra ez a csapat így kevés még idénre. Nem várok sokat a simtől se idén se jövőre, mert bár az ideiben még a tavalyi ratingek miatt lehet faszás DLine, gyenge sec. Jövőre ez fordított lesz. Talán az azutániban sikerül stabilizálni a helyzetet….