Eagles 2015 draft class

Moderator: ano92

Post Reply
Hulkeinstein

Eagles 2015 draft class

Post by Hulkeinstein »

Ez is megvolt, nézzük akkor az idei classt:

1/5 Kevin White, WR

Az FA eleje óta a WR-állomány erősítése volt a fő célom egy QB megszerzése mellett, ez 100%-osan sikerült is. Két WR kiemelkedett az idei classból, White pedig az egész draftot véve a 2. kedvenc prospectem Mariota után, úgyhogy nagyon örültem, amikor Cooper-t választotta Meki, és maradt nekem a magas WVU-elkapó. Szerintem a legmagasabb ceiling-je neki van az egész drafton, domináns WR lehet belőle hamar, a karrierjét tekintve pedig HOF potenciál van benne. Maclinnel nagyon király WR-párost fognak alkotni. Elit futójáték, és elit passzjáték alakult ki ezzel.

2/6 Nelson Agholor, WR

Van egy Steve Smith, meg egy Josh Huff is a keretben, viszont Agholor túl jó volt, hogy ott ne húzzam be. Ez a WR sor sok évre elit lesz ezzel, tele van fiatal titánokkal, az 1 jó évet még mindenképp hozó Steve Smith pedig remek mentor lesz 1 évre. Agholor a slot-ban kezdeni is tud, később pedig akár szélre is kimehet. Azonnali impactet fog hozni annak a csapatnak is, aki IRL draftolja majd.

2/17 Quinten Rollins, CB/FS

A secondaryba is elkél az erősítés. Az idei kezdő már megvan, de a jövőre is gondolni kell, ROllins pedig pont egy ilyen pick. Első évében nem várok nagy impactet tőle, később viszont nagy ballhawk lehet belőle. CB és FS poszton is bevethető, technikailag még nyers, de nagyon tehetséges, és atletikus játékos. Cserének több, mint jó, Tramon WIlliams utódjának pedig pont jó lesz.

2/23 Cedric Ogbuehi, OT

IRL első kör végébe várják, itt már mondható steal-nek is. VOlt gondja az egyetem végén bőven, viszont ő a prototípus LT alkatát tekintve. A 2. éve után top10-es pick is lehetett volna, ha kijön az egyetemről. A sérülése a hírek szerint jól gyógyul, ha jó edzők keze közé kerül, akkor franchise LT is lehet belőle pár év múlva.

3/20 Mario Edwards Jr., DE

BPA volt. Nem kellett DE, de Edwards upside-ja is simán érhet valakinek első kört. Elég inkonzisztens a játéka még, de hihetetlen atletikus, és tud nagyot is villanni. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, tipikus boom or bust prospect, 3/20-nál már nem hagyhattam bent.

4/32 Ramik Wilson, ILB

Kellett egy csere ILB, Wilsonban 3down potenciál van. Nem egy ballhawk, de futás ellen nagyon jó volt a Georgia-ban, és under the radar ILB-ként szerintem többre viheti, mint néhány előbb kivitt társa.

5/21 Troy HIll, CB

Kellett egy oregoni is :D Sokan a class top10 CB-je közé teszik, a pff-nél mindenki odáig van tőle, és egyébként nagyon jó a labdaérzéke, ha pedig a WR nem szakítja le, onnantól kezdve szinte lehetetlen megverni. Ha képes a magassága ellenére is őrizni a nagyobb WR-eket, akkor nagyon jó pick lesz.

5/27 BJ FInney, C

Csere-center is kellett, ha véletlen megsérülne Kelce, Grasut pedig sajnos hamarabb kivitték, mint az én 3/20-as választásom, úgyhogy maradt Finney. Nem túl atletikus, viszont játszani azt tud, solid csere lesz belőle.

5/32 Gerod Holliman, FS

Jól beharangoztam én is a podcastba, hogy milyen szörnyű játékos, aztán meg pont én húzom ki :D :D Most sem tartom jobbnak, de az 5. kör legvégén már megér egy próbát, hátha szerencséje lesz a profik között is.

6/10 Quinton Spain, OG

Csereguardom sem volt még, Spain-ben megvan a potenciál ahhoz, hogy 1-2 éven belül kezdjen. Remélem át tudja venni az egyik kezdő guard helyet jövőre.

Összességében elégedett vagyok, sikerült betömni minden lyukat, és a legfontosabb, hogy meglett White. Az idő majd eldönti, hogy mit ér végülis a class. Kíváncsian várom a draftot, hogy kit hol visznek el IRL.
Hulkeinstein

Re: Eagles 2015 draft class

Post by Hulkeinstein »

1/5
Kevin White, WR

Image

2/6
Nelson Agholor, WR

Image

2/17
Quinten Rollins, CB/FS

Image

2/23
Cedric Ogbuehi, OT

Image

3/20
Mario Edwards, DE

Image

4/32
Ramik Wilson, ILB

Image

5/21
Troy Hill, CB

Image

5/27
B.J. Finney, C

Image

5/32
Gerod Holliman, FS

Image

6/10
Quinton Spain, OG

Image
Hulkeinstein

Post by Hulkeinstein »

Eddig elég jól sikerült a scouting:

White IRL 1/7
Agholor IRL 1/20
Ogbuehi IRL 1/21

Agholor és Ogbuehi elég nagy steal az IRL rangsorok alapján, ráadásul mindketten teljesen jó helyre kerültek, ahol sok esélyük lesz. White meg talán a legjobb lehetséges csapathoz, ott lesz neki Jeffrey komplementernek, és Cutler is sokat hajigálja a labdát, abból néhányat biztos behúz White :D
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Hulkeinstein wrote:Eddig elég jól sikerült a scouting:

White IRL 1/7
Agholor IRL 1/20
Ogbuehi IRL 1/21

Agholor és Ogbuehi elég nagy steal az IRL rangsorok alapján, ráadásul mindketten teljesen jó helyre kerültek, ahol sok esélyük lesz. White meg talán a legjobb lehetséges csapathoz, ott lesz neki Jeffrey komplementernek, és Cutler is sokat hajigálja a labdát, abból néhányat biztos behúz White :D
Agholor rohadt jó helyre került, bár én nem szeretem ezt a steal kifejezést, pont tojok rá, kit hol visznek IRL, felőlem viheti Parkert a Browns 1/1-en, kitörölhetem vele, játékostemetőbe megy. :) De ha a Packers vinné 4. körben, pezsgőt bontottam volna, mert Rodgers dobál, mint a hülye. :D

Ogbuehi viszont ezzel biztossá vált, hogy egy évet padozik majd, maximum rotációban játszik, második évében ha csöcsöt elengedik, akkor mehet RT-nek.
De azért ő ebben a tekintetben pont rossz helyre került, aminek nem örülnék a helyedben.
Nálam az első két körben elvitt játékosaimnál azért alapvető elvárás, hogy kezdők legyenek, vagy ha kezdők nem is, de mondjuk egy corner rohadt sokat legyen pályán, mert úgy fog fejlődni.
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
Hulkeinstein

Post by Hulkeinstein »

Stez wrote:
Hulkeinstein wrote:Eddig elég jól sikerült a scouting:

White IRL 1/7
Agholor IRL 1/20
Ogbuehi IRL 1/21

Agholor rohadt jó helyre került, bár én nem szeretem ezt a steal kifejezést, pont tojok rá, kit hol visznek IRL, felőlem viheti Parkert a Browns 1/1-en, kitörölhetem vele, játékostemetőbe megy. :) De ha a Packers vinné 4. körben, pezsgőt bontottam volna, mert Rodgers dobál, mint a hülye. :D

Ogbuehi viszont ezzel biztossá vált, hogy egy évet padozik majd, maximum rotációban játszik, második évében ha csöcsöt elengedik, akkor mehet RT-nek.
De azért ő ebben a tekintetben pont rossz helyre került, aminek nem örülnék a helyedben.
Nálam az első két körben elvitt játékosaimnál azért alapvető elvárás, hogy kezdők legyenek, vagy ha kezdők nem is, de mondjuk egy corner rohadt sokat legyen pályán, mert úgy fog fejlődni.
Mivel közel sem értek úgy a játékosok megfigyeléséhez, mint az NFL-csapatok, illetve nem is nézhetem meg az All-22 felvételeket, ezért leginkább azalapján raktam össze a boardomat, hogy IRL milyen véleménnyel vannak a csapatok egyes játékosokról. Ogbuehit sokan nem szeretik, viszont a Bengals úgy vitte el, hogy bőven volt opciója helyette, ráadásul trade-partner is akadt volna, mégis kiválasztották. Egy olyan játékost szerintem nem választasz 1/21-en akinek nem szánsz komoly szerepet a csapatban hosszútávon. Ogbuehi a sérülése miatt egyik csapatnál sem kezdett volna azonnal, viszont a Bengals-nál Whitworth kora miatt tényleg reális esélye van kezdő LT-nek lenni, akár már jövőre is. Ha pedig Whitworth marad, akkor az RT poszt biztosan az övé lesz, sőt, ha felépül, akkor már idén is kezdhet ott. Szóval szerintem a fejlődése szempontjából jobb az, hogy 1 évet tanulhat az egyik legjobb LT-től a ligában, majd át is veheti a helyét, ha jól fejlődik.

Egy Bucs-ban, vagy Titans-ben azonnal bedobták volna a kezdőbe, ahol esélye sem lett volna helyt állni, sokat kell még tanulnia. Igazából egyáltalán várok biztos impactet az Ogbuehi pick-től, viszont mindenképp akartam egy olyan játékost húzni, aki átveheti Peters helyét 2-3 év múlva. Pgbuehi vagy nyugodt szívvel bust lesz addigra, vagy pedig kezdő LT, így tökéletesen illeszkedik a terveimbe.
Post Reply