1/5 Kevin White, WR
Az FA eleje óta a WR-állomány erősítése volt a fő célom egy QB megszerzése mellett, ez 100%-osan sikerült is. Két WR kiemelkedett az idei classból, White pedig az egész draftot véve a 2. kedvenc prospectem Mariota után, úgyhogy nagyon örültem, amikor Cooper-t választotta Meki, és maradt nekem a magas WVU-elkapó. Szerintem a legmagasabb ceiling-je neki van az egész drafton, domináns WR lehet belőle hamar, a karrierjét tekintve pedig HOF potenciál van benne. Maclinnel nagyon király WR-párost fognak alkotni. Elit futójáték, és elit passzjáték alakult ki ezzel.
2/6 Nelson Agholor, WR
Van egy Steve Smith, meg egy Josh Huff is a keretben, viszont Agholor túl jó volt, hogy ott ne húzzam be. Ez a WR sor sok évre elit lesz ezzel, tele van fiatal titánokkal, az 1 jó évet még mindenképp hozó Steve Smith pedig remek mentor lesz 1 évre. Agholor a slot-ban kezdeni is tud, később pedig akár szélre is kimehet. Azonnali impactet fog hozni annak a csapatnak is, aki IRL draftolja majd.
2/17 Quinten Rollins, CB/FS
A secondaryba is elkél az erősítés. Az idei kezdő már megvan, de a jövőre is gondolni kell, ROllins pedig pont egy ilyen pick. Első évében nem várok nagy impactet tőle, később viszont nagy ballhawk lehet belőle. CB és FS poszton is bevethető, technikailag még nyers, de nagyon tehetséges, és atletikus játékos. Cserének több, mint jó, Tramon WIlliams utódjának pedig pont jó lesz.
2/23 Cedric Ogbuehi, OT
IRL első kör végébe várják, itt már mondható steal-nek is. VOlt gondja az egyetem végén bőven, viszont ő a prototípus LT alkatát tekintve. A 2. éve után top10-es pick is lehetett volna, ha kijön az egyetemről. A sérülése a hírek szerint jól gyógyul, ha jó edzők keze közé kerül, akkor franchise LT is lehet belőle pár év múlva.
3/20 Mario Edwards Jr., DE
BPA volt. Nem kellett DE, de Edwards upside-ja is simán érhet valakinek első kört. Elég inkonzisztens a játéka még, de hihetetlen atletikus, és tud nagyot is villanni. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, tipikus boom or bust prospect, 3/20-nál már nem hagyhattam bent.
4/32 Ramik Wilson, ILB
Kellett egy csere ILB, Wilsonban 3down potenciál van. Nem egy ballhawk, de futás ellen nagyon jó volt a Georgia-ban, és under the radar ILB-ként szerintem többre viheti, mint néhány előbb kivitt társa.
5/21 Troy HIll, CB
Kellett egy oregoni is

5/27 BJ FInney, C
Csere-center is kellett, ha véletlen megsérülne Kelce, Grasut pedig sajnos hamarabb kivitték, mint az én 3/20-as választásom, úgyhogy maradt Finney. Nem túl atletikus, viszont játszani azt tud, solid csere lesz belőle.
5/32 Gerod Holliman, FS
Jól beharangoztam én is a podcastba, hogy milyen szörnyű játékos, aztán meg pont én húzom ki

6/10 Quinton Spain, OG
Csereguardom sem volt még, Spain-ben megvan a potenciál ahhoz, hogy 1-2 éven belül kezdjen. Remélem át tudja venni az egyik kezdő guard helyet jövőre.
Összességében elégedett vagyok, sikerült betömni minden lyukat, és a legfontosabb, hogy meglett White. Az idő majd eldönti, hogy mit ér végülis a class. Kíváncsian várom a draftot, hogy kit hol visznek el IRL.