Ravens daft class 2016

Moderator: ano92

Post Reply
MekiTK
x 438

Ravens daft class 2016

Post by MekiTK »

1/4 Myles Jack ILB (IRL: 2/5, JAX) C-
Lényegtelen hol kelt el, ha jó a térde kurvajó lesz ha szar akkor beszoptam volna akkor is ha 1/1.
McKinney mellé tökéletes lesz ha egészséges, remekül kiegészíti egymást a 2 játékos ILB poszton.
A gyengébb osztályzat a vártnál nagyobb rizikó miatt jár neki, illetve talán luxus erre a posztra itt húzni.

1/24 Leonard Floyd OLB (IRL 1/9 CHI) B
hamarabb kelt el mint vártam, remélem kezdő lesz, bár nálam még egy év pad, amíg szed magára egy kis izmot, a bears fanok szidják ezt a picket, de ott ahol én húztam bőven megérte Suggs mögé. Abban jó amiben Suggs gyenge: gyors. Így hogy egy 1/9es playát kaptam érte, megérte eladni Freemant.

2/3 Jason Spriggs LT (IRL 2/17 GB) B+
Fél körös reach, de nem baj, mert így kurvajó helyre ment, első évben kezdeni fog szerintem. Kérdés persze hogy melyik poszton, nálam megy a vakoldalra. És örülök neki, mert 0 depth van azon a poszton, így hogy D'Brickhasaw kilépett a bizniszből, okvetlen kellett egy kezdő kaliber és az átmenetileg 4-5. körbe várt OT pick előrébb csúszott.

4/17 Connor McGovern OG (IRL 5/4 DEN) C-
Toddal fog harcolni a kezdő pozícióért, olyan csapatba került IRL ahol ugyanezt nem fogja megtenni. A másik OL pickkel egyetemben ő is SPARQ király, kicsit még nyers mint Bartos Cs. Pisti reggelije, de bivalyerős, akárcsak Todd, akiről tudjuk hogy idők kérdése a HoF titulus. Fasza lesz!

4/19 Nick Vannett TE (IRL 3/32 SEA) B+
Valószínűleg kezdő lesz, de már előrehaladott tárgyalásaink vannak egy FA-n levő kezdő kaliberű játékossal.
Seattleben nem lesz elsőszámú, de legalább tud blokkolni, úgyhogy lehetőséget fog kapni az tuti, és RZben is remek célpont lehet!

6/4 Roger Lewis WR (IRL UDFA, NYG) D
én nagy tehetségnek tartom, az idióta GMek nem értenek hozzá sajnos :D, combinet elcseszte, de aki belemagyarázza hogy lassú az nézzen meg pár vidit róla! Bár nem egy agysebész ez tény, de nem gondoltam volna hogy 4-5. körben nem húzza be valaki. Szerintem meglesz neki a roster,csak az arcból kell visszavenni egy nagyon picit :D Remek mélységi célpont, amiben hemzseg a csapat, úgyhogy ideje módszert váltani Tyroddal!

6/19 Tyler Ervin RB (IRL 4/21 HOU) A
Steal. Nagyon jó játékos lesz, csak kapjon lehetőséget. És nem lennék meglepve ha megszerezné akár a kezdő pozíciót is. Jó nyilván vannak riválisai IRL a pozícióra (ahogy itt is), de egyik sem mágus (ahogy itt sem).

7/3 Kelvin Taylor RB (IRL 6/4 SF) B
Rosterre biztos hogy fel fog kerülni, ő is jó helyre került ahhoz hogy megfelelő teljesítménnyel pályára kerüljön. A 2 RBből egy tuti ott lesz a tűz közelében. Ez volt a lényeg.

7/39 Alex Lewis OT ( IRL: 4/32 BAL) A-
Az egyik titkos sleeperem volt a sittes gyerek, a második igazi stealem, örülök neki hogy IRL Baltimoreba került, itt is ott is: depthbe jó lesz alacsony fizuval. A másik sleeperem is elkelt akit itt húztam volna, érte még harcolni fogok.

Összességében ez a draft egy B+, nem vagyok nagy NCAA szagértő szerintem ez bőven király.
Post Reply