Draft News

Moderator: ano92

Post Reply
Chargers LT
x 26

Draft News

Post by Chargers LT »

Draft értékelés 2014

Eltelt 4 év a ligában, ideje életem első draftját pellengérre állítani! Továbbá ahogy NFL.com-on szokás, beírok 1-1 embert, aki még bent volt, de én marha nem húztam ki. Persze ez költői túlzás, mert anno se RB, se OL nem volt need. WR jöhetett, de Verrettet hülyeség lett volna bent hagyni.

1/31: Jason Verrett CB (SD Chargers) - IRL 1/25
A legelső húzásom, ahogy akkor is gondoltam, és most is: Fasza! Már akkor hypoltam Verrettet, mondván, simán a legjobb CB a classban, és igazam lett. Justin Gilbert bust, D. Dennard szintén, bár ő legalább még játszik csereként.
Húzhattam volna: Odell Beckham Jr.

2. kört odaadtam Bekinek a fiatal Damon Harrisonért!

3/6: Jimmie Ward DB/SS (SF 49ers) – IRL 1/30
Ahogy akkor is, most is...rohadt nagy steal. Egy azóta kezdővé vált CB 3.körben, az élet igazolta ezt a picket is. Ok, ő nem akkora ász, mint Verrett, de egy korrekt kezdő lett, 3. körben ez simán elég nekem örökre.
Húzhattam volna: Jack Mewhort T/G

4/14: Jordan Tripp LB (Miami) – IRL 5/31
Benne jobban bíztam, mint kellett volna, mert az egyetemen pl. kapitány volt, a munkamorálja remek volt, stb...mégsem lett sehol még bevállt csere sem, 3 év alatt 4 csapatot járt meg. Hát igen...Telvin Smith bent volt, ez van. De hátsó körökben már felértékelődik jobban az, ki hova kerül IRL, mennyi lehetősége lesz, stb.
Húzhattam volna: Telvin Smith OLB

4/25: Robert Herron WR (Tampa Bay) – IRL 6/9
Szintén zenész. Pedig a Tampa vitte, és ott ilyen kaliberű slot WR nem volt anno. Mégsem használták, szar QB, szar rendszer, akkor minden szar volt a Buccsnál. Így Herronból se lett semmi. Természetesen 4/25-nél már nem voltak vérmes reményeim.
Húzhattam volna: Devonta Freeman RB

6/25: Michael Campanaro WR (B Ravens) – IRL 7/3
Na ő azóta is a Ravensnél van, de csak pár meccsen játszik évente, ami fura egy WR gondokkal küzdő csapatnál. Pedig már az első évében volt TD je és 14,6-os átlaga. Nem értem, miért nem használták többet, talán Flacco és a rendszer nem szereti a slot WR-t arrafelé. Igazából 6-7. kör környékén ennyi volt benne, azt meg teljesíti. 4. éve rosteren van, teljesen korrekt pick.
Húzhattam volna: Corey Linsley C

Értékelés: B
Kihúztam a class legjobb CB-jét, a 2. körömmel hoztam egy újonc szerződéses elit Démoni Harrisont, 3. körben egy jó kis kezdő CB-et. Kezdésnek elsőre ez nem volt mellényúlás :) 4. kör után meg azért szerencse is kell, de én is elnéztem, az igaz. A hátsó körös prospecteket nem ismertem még akkor úgy. Azóta tudom, hogy hátsó körös, kis termetű slot WR nem nagyon fog megélni valószínűleg az NFL-ben. Tripp meg nem akkora hiba, hogy nagyon szomorkodjak.
A draft első 50%-ból jött 3 kezdő, abból 2 nagyon jó playa, Harrison még HoF is lehet. Soha rosszabbat igazából.
Chargers LT
x 26

Re: Draft News

Post by Chargers LT »

2019 Draft HoF class:

4/6: Connor McGovern OG, Penn St. - 3/26 (DAL)
Apró steal, de nem is számít ez, sokkal inkább az, hogy remek OL képzést kaphat és jó playáktól tanulhat. Frederick állapota nagyban meghatározhatja a játékidejét, de csereként biztosan játszani fog, aztán meglátjuk mi lesz, ha Collinsnak lejár a szerződése.

5/21: Jaquan Johnson S, Miami (Fla.) - 6/8 (BUF)
Itt meg ugyanannyi csúszás, de ez sem számít. Csere lesz, aztán meglátjuk mire megyünk vele.
Chargers LT
x 26

Re: Draft News

Post by Chargers LT »

2021 HoF Draft Class értékelő

1/11 Caleb Farley, CB (Virginia Tech) - 1/22 TEN Titans 8-)
Need volt és CB rush, szóval vinni is kellett. 1. körös tehetség, valószínű, hogy a hátsérülése rendben lesz, így akár a class legjobbja is válhat belőle. De az mindegy is, remek kezdő potenciállal bír. Titansban meg instant kezdő lesz, óriási need volt náluk a poszt.

3/1 Andre Cisco, S (Syracuse) - 3/1 JAX Jaguars :clap:
Szintén need volt, ahogy a Jaxnek is, szóval elégedett vagyok, értéken simán jó pick, telitalálat.

3/3 Michael Carter, RB (North Carolina) - 4/2 NY Jets :geek:
Talán a legnagyobb needem volt. Igaz, 1 körös reach, de középső körben vittem a class Top5 RB egyikét még, aki maradt, szóval teljesen jó. A Jets szeret futni is, remélem sok pályát fog látni.

4/4 Jay Tufele, DL (USC) - 4/1 JAX Jaguars :clap:
Szintén telibe, naná, hogy a Jax vitte. Rotációs DT lesz belőle, perfect.

5/3 Rodarius Williams, CB (Oklahoma State) - 6/17 NY Giants
1 körös reach szintén, de nyilván nem gond, kellett a mélységbe az ember, akár a Giantsnek.

6/3 Drue Chrisman, P (Ohio State) - UDFA
Kellett egy P. :D

6/19 Tre McKitty, TE (Georgia) - 3/37 LA Chargers :clap: :violin: :mrgreen: 8-)
3 körös steal, szintén Charger lett, jobb nem is lehetne. Ráadásul még játszani is fog, Henry után need volt a csapatnak, nekem meg cserének tökéletes.

7/3 Paddy Fisher, LB (Northwestern) - UDFA
Keretszűkítésnél kiderül, rosteren marad-e.
Post Reply