Először is: Jimmy Tag bekerül, az ott GM inaktivitás. Egyébként megkértem mindenkit, hogy nézze át a saját csapatát, mert nincs kapacitásom nekem átnézni mindet. Aki ezt nem tette meg, az nem kapja meg ezeket a dolgokat. Az nagyon bánt, hogy Scholes mások helyett is megtette, én pedig elfelejtettem, tényleg ezt nagyon sajnálom és ettől függetlenül köszönöm szépen!!
Ezekből a dolgokból Suggs bekerülhet, és Jimmy bekerülhet, a többi olyan dolog, amit megtehet vagy megtehetett volna az itteni GM is, de nem tette meg. ÉS nem inaktivitás miatt, mert ezekből talán 1-2 GM volt, aki pl. nem hosszabbított senkivel. Ha ezt anno idejében nem felejtem el, akkor valószínű beraktam volna őket, sajnos mostmár nem szívesen tenném meg. Mondanám, hogy amit a GM-ek kérnek azt most jelezzék, de igazából egyáltalán nem érzem fairnek, hogy kedvezzek olyan GM-nek, aki lusta volt utánanézni, egy másik megtette és hopp máris érdekli, hogy kerüljön csak be.
Másodszor: vaskos elnézést kérek, valóban megjött PM-ben már korábban is Scholes listája. Sajnos így is 6 helyről szedek össze mindent, és éppen rosterezéskor abszolút nem volt eszemben, hogy kaptam ilyen listát PM-ben. Tényleg, msot hálistennek senki nem hal bele ezekbe a dolgokba, egyszerűen kurvasok dolgot kell észben tartanom, és akkor ez a liga és az ezzel kapcsolatos dolgok most kb. 5%-át teszik ki ennek, pedig baromira nem kevés ez sem, szóval tényleg, megértéseteket kérem, ha elmaradnak ilyen dolgok, vagy nincs időm valamire vagy elfelejtek valamit.
Csak hogy érezzétek, napi átlag 10-15 PM-et kapok (21-e óta 78-at pl., 15-e óta összesen 153-at), és akkor a munkahelyi ki és beérkező leveleim számát inkább meg sem számolnám... Így van amire csak későn válaszolok vagy el is felejtek, nyugodtan lehet ilyenkor újra elküldeni vagy ilyesmi, mert sajnos amire azonnal nem válaszolok arra 1 óra múlva esélyes, hogy nem emlékszem
Ezt máshogy nem tudom managelni, csak ha rendszerezve vannak a dolgok:
1) Privátban privát dolgok legyenek. Kérdések, amikre szívesen válaszolok, trade-cuccok, stb... de nem olyan dolgok, ami miatt észben kell tartanom, hogy majd ekkor meg akkor nézzek be, mint FA ajánlatok, paycutok, rosterrel kapcsolatos problémák, satöbbi.
2) offerek meg amiket mondok azok e-mailban, rosterrel kapcsolatos problémák itt, satöbbi, szóval aki ismerős a multik világában az ismeri az 5S-t, ezt tartsuk be itt is

Mindennek legyen helye és minden a helyén legyen
Remélem nem érzi senki felelősségáthárításnak, lebaszásnak vag eltántorítónak a PM-ezéstől, mert abszolút nem erről van szó. Egyszerűen csak kérnék annyi segítséget, hogy a helyén legyen minden, hogy ne vesszek el az erdőben