Rosterrel kapcsolatos problémák

Löfli

Re: Rosterrel kapcsolatos problémák

Post by Löfli »

Sterling Moore-t CB-be tessék áttenni széftiből, köszi! :)
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

Nálam (Bengals) Mike Pollak lett centerré az újraigazolást követően (tudom, az az eredeti posztja, de idén G-ként volt feltüntetve már, szóval annak igazoltam újra ;) ).
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

hát gyerkek ilyen Randy Mossnál kitalálom mi a poszjta de ilyen random falembereket faszm fogja kitaláni :D Legközelebb odaírjátk a posztokat is :P

Egyébként kijavítom persze, a kövi frissítésnél ;)
You fuck with the master you fuck with disaster...
Image
Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
Beki
x 321

Post by Beki »

Peter Konz C->G
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

fetomy wrote:hát gyerkek ilyen Randy Mossnál kitalálom mi a poszjta de ilyen random falembereket faszm fogja kitaláni :D Legközelebb odaírjátk a posztokat is :P

Egyébként kijavítom persze, a kövi frissítésnél ;)
persze, csak itt az volt a fura, hogy OG-ként írtam oda a szerződéshez, IRL is OG, plusz még itt a rosterben is OG volt a frissítés előtt, nehogy már én legyek a hibás mert C lett belőle :D :D
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
pakesz

Post by pakesz »

Kiírom ide is. Nálam szerepel még a rosteren David Stewart, de már eladtam a Packersnek, náluk is ott van a rosteren. :D A szerződéshosszabbításokat és a paycut-okat is pótold légyszíves!

Titans
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

pakesz wrote:Kiírom ide is. Nálam szerepel még a rosteren David Stewart, de már eladtam a Packersnek, náluk is ott van a rosteren. :D A szerződéshosszabbításokat és a paycut-okat is pótold légyszíves!

Titans
Ottan nálad kuki van, mert nálam már nem szerepel a Titansnél Stewart.
Lehet, hogy nem frissült még le rendesen, próbálgasd. :)
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
ano92
x 114

Post by ano92 »

Stez wrote:
pakesz wrote:Kiírom ide is. Nálam szerepel még a rosteren David Stewart, de már eladtam a Packersnek, náluk is ott van a rosteren. :D A szerződéshosszabbításokat és a paycut-okat is pótold légyszíves!

Titans
Ottan nálad kuki van, mert nálam már nem szerepel a Titansnél Stewart.
Lehet, hogy nem frissült még le rendesen, próbálgasd. :)
megkeresed command prompt, win 7 nél start menü keresőbe beírod cmd majd enter, beírod: ipconfig /flushdns oszt megnyitod a rostert mögint pakesz.
Image
gordon
x 89

Post by gordon »

Devin McCourty FS Pats, hogy lett idén FA?
A kezdők rutinjával rendelkezem !
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

gordon wrote:Devin McCourty FS Pats, hogy lett idén FA?
Sehogy, kiszedtem.
JackZoltan

Post by JackZoltan »

Nálam a PayCut 1/2 mert Millernél az volt , de a rosteren 0/2 van feltüntetve
Image
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Mike Nealt kérem DE/OLB jelölésre tenni. :)
Scholes
x 102

Post by Scholes »

Leírtam még pár változást, ami februárban történt. Van ami azóta már itt is megtörtént (Delmas), de mindent nem néztem át.

ARI Brinkley cut
BAL Suggs, Pitta új sz. / Leach, McClain cut
CAR Hardy tag / Kalil, Stewart restr. /Gano, T.Davis, Russel új sz.
CHI Lane, Boggs, Martin, Garza, Hayden, Rosario új sz.
CLE Jackson cut
DAL Costa, Olsson, Brown, Dominguez cut
DET Delmas cut / Muhlbach új sz.
HOU Potter új sz.
IND Choice, McDonough, Anderson cut
KC Gordon új sz.
NE Gregory cut
NO Greer, Smith, Harper cut / Dawson, Wade, Harris, Graham új sz. / Jimmy Graham tag
NYJ Folk tag
OAK T.Jones új sz.
SF Baldwin, Dahl restr. / Kilgore új sz.
SEA Rice, Bryant cut
WAS Hall, Baker új sz.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Igy FA elkezdesevel ezekkel mar nem tudunk mit tenni. Meki peldaul Pittat annyiert sem tartotta meg, mint amit IRL kapott. A legtobb meg kiegeszito jatekos. Keson vetted eszre te is meg mi is, szvsz nem lenne tul korrekt, ha itt most 20 jatekost elvennenk meg a piacrol, amikor szerintem sok GM nem is ragaszkodik ezekhez a jatekosokhoz. En pl biztos nem az enyemeimhez. Mostt mar kar lenne ezzel pocsolni. De ez csak az en velemenyem.
gordon
x 89

Post by gordon »

egyetértek, sőt lehet, hogy itt olcsóbban megtudod szerezni mit amennyiért aláírt IRL :D

annyit tennék hozzá, hogy aki ragszkodik a Fr tag-et kapott játékosához azt adjuk neki
Last edited by gordon on Wed Mar 26, 2014 10:40 am, edited 1 time in total.
Scholes
x 102

Post by Scholes »

Írtam már FA előtt is privátban. Sok dolog részletkérdés, meg már meg is valósult, de pl az IRL cutok át kellene, hogy menjenek itt is (Jackson). Az átstrukturált szerződések, hosszabbítások is. (Kalil, Davis, Suggs) Aztán, hogy Pitta-val mi lesz a helyzet vagy Lane-nel, Garzaval, arról döntsön a GM-ük.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Igen, de most szemetseg lenne hosszabbításokat bevinni. Ha egy csapat igy is fos capben van, orul a pluszba erkezo feleslegnek, mikor nem igy tervezett.. Meg drip sem biztos, hogy.Jacksont ki akarna vagni. En szerintem ez nem tul elonyos, de nekem amugy mindegy, en ugy is azonnal kivagnam azt, akinek itt kellene lennie, szoval szamomra ez nem lenyeges kerdes. Gondolom este valaszol fetomy.
Scholes
x 102

Post by Scholes »

Stez wrote:Igen, de most szemetseg lenne hosszabbításokat bevinni. Ha egy csapat igy is fos capben van, orul a pluszba erkezo feleslegnek, mikor nem igy tervezett.. Meg drip sem biztos, hogy.Jacksont ki akarna vagni. En szerintem ez nem tul elonyos, de nekem amugy mindegy, en ugy is azonnal kivagnam azt, akinek itt kellene lennie, szoval szamomra ez nem lenyeges kerdes. Gondolom este valaszol fetomy.
Szemétség, nem szemétség... :) Volt egy dátum, onnan kezdtünk. Nálam ez most személy szerint nem oszt, nem szoroz. De nem voltam boldog tavaly a Boldin cserével és a Flacco szerződéssel sem. Van akinek pozitív, van akinek nem. De akkor hol szabod a határt?
MekiTK
x 438

Post by MekiTK »

http://www.nfl.com/news/story/0ap200000 ... ore-ravens

jogos Scholes úr észrevétele. tessék csak átírni suggs szerződését!!!! :D

persze Pittára már biztos mentek ajánlatok, azt mostmár faszság lenne módosítani.
Last edited by MekiTK on Wed Mar 26, 2014 1:35 pm, edited 1 time in total.
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Mivel én nem vagyok érintett, így pártatlanul tudok nyilatkozni. Kicsit mindenkinek igaza van, de Scholesnak a leginkább.
Ráadásul Fetomy elmondta, hogy mindenki nézzen utána, mit csinált Márc. 1. előtt a csapata...ezt Scholes listáját elnézve elég sokan nem tették meg.
rebeleven

Post by rebeleven »

Szevasztok,

Ha jól emlékszem volt egy olyna rész, ahol megbeszéltük (leírták a szakik :) ),hogy március 1. előtti tag-eket és egyébb kisebb változtatásokat nem vettünk át IRL-ről, hogy a GM-ek maguk dönthessenek, hogy kivel mit akarnak, de a lehetőség megvolt arra, hogy jellezze bárki, ha valamit át akar venni.
De szóljatok, ha rossz a memóriám.

Én átnéztem akkor a Panthers mozgásokat, de jobbnak láttam ha nem veszem át.
Most visszacsinálni gyakorlatilag azt jelentené, hogy kezdhetünk mindent előröl...

De én kezdő vagyok, úgyhogy csak leírtam a véleményem, döntés a nagyoké... ;)
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Tényleg így volt, hogy mindenkinek magának kellett ellenőriznie a rosterét. Nálam is voltak olyan játékosok, akik röstli tölteléknek érkeztek, nem is foglalkoztam velük, aki meg kellett, azt felvezettettem. Aki nem tette meg az átnézést, az magára vessen.

Kivételt ott tennék csak, ahol a kiválasztott GM vagy lemondott pár nap után, vagy inaktivitás miatt leváltásra került. Lásd Saint és Jimmy esete. A csere GM meg lehet nem is tudta, hogy bármit is ellenőriznie kéne.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Ja, a probléma pont ez. Hogy bármikor bárki meg van kérve arra, hogy nézze át a rosterét, küldjön ajánlatot, stb, a fele baszik megmozdulni, mert azt várja, hogy majd fehomy meg én megoldunk mindent helyettük. Hát nem így van. Mi is dolgozunk, van életünk, a folytonos adminisztrálással, a róziskodással, rosterezéssel, minden szar ellenőrzésével így is rohadt sok idő és munka megy el. És itt az első bibi, ahol kiütközik sokak "odafigyelése". Mert egyébként tény, teljesen igaza van Scholesnak, ettől függetlenül most már azért jó volna, hogy ha mindenki legalább a saját keretét elkezdené karban tartani, mert a továbbiakban is ki fognak jönni ilyen, vagy ehhez hasonló hibák, ha mindent tőlünk vártok.
Sorry Scholes, én elhiszem, hogy te már PM-eztél ez ügyben még hetekkel ezelőtt, de sajnos akkor homi biztos elsiklott felette. Innentől az ő döntése Commishként, hogy mi legyen a témában, de én nekem nem is kellettek a Medvéim, emiatt nem is szóltam erről. De ha meg az lesz, hogy akkor mindenki döntse el maga, hogy kellenek-e az adott játékosai, akkor megint eltelik pár nap, amíg mindenki válaszol, majd FA-ról szépen akkor húzhatjuk ki a listáról az embereket. Mert ugye többen is ott vannak. Ahogy Meki is említette, lehet, hogy nem örülne a liga fele, hogy Graham után kikapom a listából Pittát, az egyetlen korrekt TE-t, aki maradt és akire szerintem jó páran ajánlottak már.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Először is: Jimmy Tag bekerül, az ott GM inaktivitás. Egyébként megkértem mindenkit, hogy nézze át a saját csapatát, mert nincs kapacitásom nekem átnézni mindet. Aki ezt nem tette meg, az nem kapja meg ezeket a dolgokat. Az nagyon bánt, hogy Scholes mások helyett is megtette, én pedig elfelejtettem, tényleg ezt nagyon sajnálom és ettől függetlenül köszönöm szépen!!

Ezekből a dolgokból Suggs bekerülhet, és Jimmy bekerülhet, a többi olyan dolog, amit megtehet vagy megtehetett volna az itteni GM is, de nem tette meg. ÉS nem inaktivitás miatt, mert ezekből talán 1-2 GM volt, aki pl. nem hosszabbított senkivel. Ha ezt anno idejében nem felejtem el, akkor valószínű beraktam volna őket, sajnos mostmár nem szívesen tenném meg. Mondanám, hogy amit a GM-ek kérnek azt most jelezzék, de igazából egyáltalán nem érzem fairnek, hogy kedvezzek olyan GM-nek, aki lusta volt utánanézni, egy másik megtette és hopp máris érdekli, hogy kerüljön csak be.

Másodszor: vaskos elnézést kérek, valóban megjött PM-ben már korábban is Scholes listája. Sajnos így is 6 helyről szedek össze mindent, és éppen rosterezéskor abszolút nem volt eszemben, hogy kaptam ilyen listát PM-ben. Tényleg, msot hálistennek senki nem hal bele ezekbe a dolgokba, egyszerűen kurvasok dolgot kell észben tartanom, és akkor ez a liga és az ezzel kapcsolatos dolgok most kb. 5%-át teszik ki ennek, pedig baromira nem kevés ez sem, szóval tényleg, megértéseteket kérem, ha elmaradnak ilyen dolgok, vagy nincs időm valamire vagy elfelejtek valamit.

Csak hogy érezzétek, napi átlag 10-15 PM-et kapok (21-e óta 78-at pl., 15-e óta összesen 153-at), és akkor a munkahelyi ki és beérkező leveleim számát inkább meg sem számolnám... Így van amire csak későn válaszolok vagy el is felejtek, nyugodtan lehet ilyenkor újra elküldeni vagy ilyesmi, mert sajnos amire azonnal nem válaszolok arra 1 óra múlva esélyes, hogy nem emlékszem :)

Ezt máshogy nem tudom managelni, csak ha rendszerezve vannak a dolgok:

1) Privátban privát dolgok legyenek. Kérdések, amikre szívesen válaszolok, trade-cuccok, stb... de nem olyan dolgok, ami miatt észben kell tartanom, hogy majd ekkor meg akkor nézzek be, mint FA ajánlatok, paycutok, rosterrel kapcsolatos problémák, satöbbi.

2) offerek meg amiket mondok azok e-mailban, rosterrel kapcsolatos problémák itt, satöbbi, szóval aki ismerős a multik világában az ismeri az 5S-t, ezt tartsuk be itt is :D Mindennek legyen helye és minden a helyén legyen :P

Remélem nem érzi senki felelősségáthárításnak, lebaszásnak vag eltántorítónak a PM-ezéstől, mert abszolút nem erről van szó. Egyszerűen csak kérnék annyi segítséget, hogy a helyén legyen minden, hogy ne vesszek el az erdőben :)
Image
MekiTK
x 438

Post by MekiTK »

jólvan megegyeztübnk írjad csak át majd suggs fizuját többi maradhat :D
Scholes
x 102

Post by Scholes »

Most nézem, hogy jövőre még nincs dm-em, pedig a Bradford cut post jun1 akart lenni, csak nem voltam elég egyértelmű. Írd át légy szíves. Köszi
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

MarioAna wrote:Chad Jones safety (LSU) ma már csak baseballozik, szerintem a FA-k közül ki lehet majd venni, mivel hivatalosan is véget ért az NFL karrierje, így bárki is igazolja le, nem tudja majd játszatni.
még mindig bézbóz játékos, és nem is fog visszatérni (ha mégis, kizárólagos játékjogot kérek rá! :auto-iroc: )
Beki
x 321

Post by Beki »

Peter Konz maradjon C poszton, köszönöm. :D
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

ROSTER
Image
gordon
x 89

Post by gordon »

halihó!

Tampa kérné a rosterére a liga egyik legjobb blokkoló TE-jét Michael Hoomanawanui -t
3év 1M NBC thx
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Michael Who?
Image
gordon
x 89

Post by gordon »

fetomy wrote:Michael Who?
bocsika, nem volt beírva a szerződések topicba, pótolva
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Na ugye, de amúgy a helyes válasz az lett volna, hogy "manawanui" :D
Image
gordon
x 89

Post by gordon »

fetomy wrote:Na ugye, de amúgy a helyes válasz az lett volna, hogy "manawanui" :D
Hóember oszt jónapot :D
Mady

Post by Mady »

Brandon Myers TE szerződése nem került bele a Jax rosterbe. (3év 900K)
Wyatt

Post by Wyatt »

Nem probléma, de IRL elvileg megkíséreljük Mark Harrison WR-t TE-be konvertálni, tegyünk így itt is
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Az 5. éves opció összegével lenne gondom. Wilkersonnak több mint 8 millió van beírva, viszont IRL a Jets most lépett, és 2015-re a következőt fizeti neki: 6 969 000

Watt, Jimmy Smith és Liuget is ugyanezt kapja 2015-re. Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én kérném a javítást az új összegre.
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Nandito wrote:Az 5. éves opció összegével lenne gondom. Wilkersonnak több mint 8 millió van beírva, viszont IRL a Jets most lépett, és 2015-re a következőt fizeti neki: 6 969 000

Watt, Jimmy Smith és Liuget is ugyanezt kapja 2015-re. Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én kérném a javítást az új összegre.
Ha ez a jó összeg, akkor nyilván átírjuk a rosterben. Én legalább is kérelmezem. :D
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Marcus Smith DE kéretik OLB lenni, ugyanis 3-4et játszunk :D
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
Beki
x 321

Post by Beki »

Jets:

Oday Aboushi LT -> RT
Quinton Coples DT -> DE
Garrett McIntyre ILB -> OLB
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

Bengals:
Mike Pollak G-->C
Vontaze Burfict ILB-->OLB
Rey Maualuga OLB-->ILB
Sean Porter ILB-->OLB
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Steelers:
Steve McLendon DT-->DE
Dont'a Hightower OLB-->ILB
Jonathan Martin LT-->T/G (univerzális csávó :D)

egyenlőre ennyi, de még majd pontosodnak a dolgok :D
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Don Barclay RT -> RT/C
Micah Hyde CB -> CB/S
MekiTK
x 438

Post by MekiTK »

annak ellenére hogy 1 hónapja közöltem hogy elvitte rfa körben bynest a rams még mindig az én rosteremen csücsül. viddmá onnan.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Dennis Kelly RT -> G
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Steelers:
David Snow G---> C
Brandon Browning LT---> G
Marcelo

Post by Marcelo »

Brent Urban –-->DT
Rob Jackson --->OLB

Eugene Sims (DE), Cody Davis (S) és Brandon McGee (CB) már az én játékosaim, de még mindig a Rams rosterén vannak fent.
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Willie Smith LT ---->RT
gordon
x 89

Post by gordon »

valami kaki van a levesben mert nekem sajna nincs ennyi cap hitem, Matty Ice fizúját nem számoltad
MekiTK
x 438

Post by MekiTK »

mustaine wrote:Dennis Kelly RT -> G
herremans utód :D
Post Reply