Rosterrel kapcsolatos problémák

Scholes
x 102

Re: Rosterrel kapcsolatos problémák

Post by Scholes »

Audie Cole a Cards rosterre került, pedig elötte voltam a claim listán.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

eaglesmcnabb wrote:
mustaine wrote:Dennis Kelly RT -> G
herremans utód :D
a legszebb eagle!
Image
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
MekiTK
x 438

Post by MekiTK »

ravens

garzát rakd át guardba
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

ROSTER

Azért ha kérhetem, az ilyen RT-ből legyen már T/G meg CB-ből legyen CB/S jellegű kérésekkel ne terheljetek már, annyira jelentéktelen, mikor ezeken a posztokon alapból is simán van rotáció :)
You fuck with the master you fuck with disaster...
Image
Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
Wyatt

Post by Wyatt »

Oksi, akkor Browner légyszi legyen CB-ből SS :D
Meg a draft alakulásának köszönhetően Telvin Smith is inkább S-nek írjuk be idénre, aztán ha IRL 218 fonttal OLB lesz mégis, nem S, akkor jövőre visszatoljuk legfeljebb
(A támadófalban még eldöntöm, hogy a Lewan, Cannon párosból melyik legyen OG, aztán lehet, hogy egyik sem lesz végül :D)
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

fetomy wrote:ROSTER

Azért ha kérhetem, az ilyen RT-ből legyen már T/G meg CB-ből legyen CB/S jellegű kérésekkel ne terheljetek már, annyira jelentéktelen, mikor ezeken a posztokon alapból is simán van rotáció :)
Mivel madden sim alapú lesz a játék, ezért az a minimum, hogy abból kihozzuk a maximumot. Egy RG-t ha beraksz LT-nek az maddenben jó pár mínusz AWR, ami már kurvára meglátszik a teljesítményén.
CB/S ugyanez, OLB-ILB meg még inkább. Sajnos ki kell hozni vhogy a maximumot a játékoskeretből, ahhoz meg kellenek ilyenek.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

ennyi erővel eleve felesleges megkülönböztetni a támadófalembereket a rosteren..
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
ano92
x 114

Post by ano92 »

mustaine wrote:

ennyi erővel eleve felesleges megkülönböztetni a támadófalembereket a rosteren..
Igazból tényleg. Legalább nem lenne annyi LT-m xDD
Image
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Azt csak úgy mondom, hogy pl.:

- 86 OVR CB-t beraksz csak DC-n S-nek, az OVR-je 82 lesz mondjuk. (posztja maradt CB)
- ugyanazt a 86 OVR CB-t átíratod S-nek akkor alapból az OVR-je ugyanúgy 82 lesz, majd berakod S-nek a DC-n és marad 82.

Tehát maddennek ez akkor számít, ha mi manuálisan posztállításon kívül, értékben is átállítjuk, hogy S-nek is olyan jó legyen mint CB-nek. Mivel attól még, hogy átállítod a posztját, alapvetően az értékei ugyanazok maradnak, így más poszthoz ugyanúgy számítja át.
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

fetomy wrote:Azt csak úgy mondom, hogy pl.:

- 86 OVR CB-t beraksz csak DC-n S-nek, az OVR-je 82 lesz mondjuk. (posztja maradt CB)
- ugyanazt a 86 OVR CB-t átíratod S-nek akkor alapból az OVR-je ugyanúgy 82 lesz, majd berakod S-nek a DC-n és marad 82.
megnéztem madden 08 PC-ben:
OL:
adott játékos eredeti pozíciója RT (80OVR, 71AWR)... LT (77OVR, 63AWR), LG/RG (80OVR, 56AWR), C (77OVR, 49AWR).
adott játékos eredeti pozíciója LG (78OVR, 66AWR)...RG (76OVR, 56AWR), RT (70OVR, 52AWR) LT (72OVR, 56AWR), C (74OVR, 52AWR)

SEC:
eredeti posztja CB (89/76)... ugyanez FS (75/37), SS (72/37)
eredeti posztja FS (85/64)....ugyanez CB (77/51), SS (79/54)

LB:
eredeti posztja ROLB (88/83)...LOLB (81/66), MLB (77/70)
eredeti posztja MLB (79/75)....LOLB/ROLB (79/60)

persze nyilván számítanak az egyéb paraméterei is, de ezek többnyire átlagos kezdő játékosok voltak, az AWR csökkenés a kurva nagy, ami szimulációnál igencsak számít, mivel a gép irányít.
ha poszt módosításnál levonják az 5-3AWRt (ahogy madden ligában csináltuk), akkor sincs ilyen óriási külöbség. 76-ról 37re való AWR esés kb annyit jelent a secondaryben mintha nem is lenne ott senki.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

tehát akkor most mi van? :D
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Most azt akartad bebizonyítani, hogy nem 4 OVR-t csökken? :D

Az a lényeg, hogy attól még, hogy szimplán átírod a posztját ugyanannyit csökken az overálja mintha nem írod át a posztját csak odarakod.

Azzal meg főleg semmire nem megyünk madden szempontból, hogy most beírok valakit CB/S-nek az excelben, mivel excelben azt írok amit akarok, de a maddenben vagy CB vagy S. Egyiknek jobb lesz másiknak rosszabb. Nem tudom, hogy melyik posztnál pontosan mi milyen mértékben van jelen, hogy univerzálsra kreáljunk egy-egy adott játékost, ezért ilyet nem is fogok csinálni. Vagy CB lesz vagy S, ezt eldöntheted (nyilván IRL határokon belül, tehát aki életében nem passzolt, azt nem fogom QB-nak berakni), tehát összegezve, nulla értelme van az ilyen T/G és társai kéréseknek :)
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

fetomy wrote: Az a lényeg, hogy attól még, hogy szimplán átírod a posztját ugyanannyit csökken az overálja mintha nem írod át a posztját csak odarakod.
ez sem igaz.
+maddenben szerinted mind1, hogy 40AWR vagy 60AWR van ugyanannak a játékosnak.
nincs több kérdésem
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Nem mindegy, mert a 40 AWR szerintem sokkal faszább mint a 60. Beszélgethetünk normálisan is meg úgy is, hogy hülyének nézzük a másikat. Illetve nem, utóbbira nincs mostanában türelmem.

Persze nem is akkora hülyeség. UGyanis meglepő, de a madden random, ahol volt már a kb. 30 AWR-es kb 74-es rookie midrounder Troy Smith OROY, Pro Bowler top5 QB is, és még nagyon nagyon sokat sorolhatnék, hogy milyen szinten kurvamindegy a maddennek a szimuláció során, hogy 40 vagy 60 AWR-ed van. Sokan hiszik, hogy tök számít, nagyon sok szezont szimuláltam már, és a FULL RANDOM kifejezésnél semmi találóbb nincsen rá. Szóval ja, ha szimulációról beszélünk tulajdonképpen ha nem is feltétlen tök mindegy, de nem sokat számít az AWR se, meg semmi más se.

btw elfelejtettem írni, de frissültek a rosterek:
http://jafl.eu/roster/roster14.htm
http://jafl.eu/roster/roster14.xlsx
http://jafl.eu/roster/roster14.xls
Image
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Practise squad move-ok nálam nincsenek benne. vagy azt te nem frissíted? mindig frissítsem magamnak? vagy hogy legyen főnök?
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Miért döntsek, hogy ki mi legyen? IRL is van példa, hogy valaki több poszton játszik. A Packersnél Barclay eddig RT volt, most akarják C-be tenni. Hyde CB, de várhatóan S lesz. Aztán biztos nem azért teszik őket oda, mert gyengék lennének ott.
Wyatt

Post by Wyatt »

Agresszívan kell majd f5-ölni :D Am nálam is bent van még Adrian Wilson, majd eltűnik
Mady

Post by Mady »

Russell Allen után Stephen Burton WR is visszavonult a Jaxből.
Brandon Myers pedig most C és TE poszton is szerepel a Rosterben.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Nandito wrote:Miért döntsek, hogy ki mi legyen? IRL is van példa, hogy valaki több poszton játszik. A Packersnél Barclay eddig RT volt, most akarják C-be tenni. Hyde CB, de várhatóan S lesz. Aztán biztos nem azért teszik őket oda, mert gyengék lennének ott.
depth charton nyugodtan berakhatod mindkettőnek. Arról beszélek, hogy van egy hivatalos posztja, pl. CB. A maddenben nem tudom beállítani, hogy CB/S legyen a posztja, vagy CB lesz vagy S, amitől függetlenül mindkettőnek berakhatod (persze csak egyikre kezdő posztra). Ugyanígy OL-en belül bárkit bárhova rakhatsz, de kell legyen egy fix "névleges" posztja.
Image
Nandito
x 152

Post by Nandito »

fetomy wrote:
Nandito wrote:Miért döntsek, hogy ki mi legyen? IRL is van példa, hogy valaki több poszton játszik. A Packersnél Barclay eddig RT volt, most akarják C-be tenni. Hyde CB, de várhatóan S lesz. Aztán biztos nem azért teszik őket oda, mert gyengék lennének ott.
depth charton nyugodtan berakhatod mindkettőnek. Arról beszélek, hogy van egy hivatalos posztja, pl. CB. A maddenben nem tudom beállítani, hogy CB/S legyen a posztja, vagy CB lesz vagy S, amitől függetlenül mindkettőnek berakhatod (persze csak egyikre kezdő posztra). Ugyanígy OL-en belül bárkit bárhova rakhatsz, de kell legyen egy fix "névleges" posztja.
Így már más a leányzó fekvése. :) Nekem ez csak a roster miatt fontos, ezek a kettős játékosok úgyis csak vészhelyzetben kerülnének át a másik posztra.
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Mady wrote:Russell Allen után Stephen Burton WR is visszavonult a Jaxből.
Brandon Myers pedig most C és TE poszton is szerepel a Rosterben.
Aki visszavonult, azt a cut topikba kell írni, nem?
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Nem roster probléma, de talán itt is jó helye lesz.

A szabadügynökök között vannak a következő visszavonult játékosok: Brad Meester C, Jeff Byers C, Geoff Hangartner G, Chris Carr CB
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Asszem múltkor nem válaszoltam:

Visszavonuló játékost a CUT topicba (ha netán Glenn Coffee módjára 1 év után visszavonulna valaki, tehát Waivelendő lenne, azt IS Cut topicba, hiszen nem lehet claimelni) kell beírni, hozzátéve, hogy visszavonult, DM természetesen ugyanúgy van.
Image
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Badbones17 wrote:nem tudom h itt kell-e jelezni vagy hogy számít-e de dwayne allen az indy rosterén FB pedig ő határozottan TE
köszi

(off: mikortól lehet ismét FA-nek ajánlatot adni?)
Ez is le van már írva :) De amúgy most hétvégétől, ha jól emlékszem, a pontos időpont már megvan valahol.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Majd akkortól, ha valaki össze tudja szedni a FA listát.
Nekem jövőhét kedd előtt nem lesz erre időm, Mady talán tud segíteni, de helyette sem ígérek semmit sem. De a hétvégén szerintem nem fog elindulni a 2. kör.
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
Wyatt

Post by Wyatt »

Nem ér rá UDFA 2. körétől kb?
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Nekem aztán ráér, nem én rinyálok a kezdésért. :D
Mivel úgy látom, FA listát én fogok csinálni, így a keddet estét tudom leghamarabbiként mondani. Nem mint kezdést, addigra lesz lista, tőlem legalábbis. A kezdést a homokosok fővezére dönti el.
ano92
x 114

Post by ano92 »

ImageImage
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

Stez wrote:Nekem aztán ráér, nem én rinyálok a kezdésért. :D
Mivel úgy látom, FA listát én fogok csinálni, így a keddet estét tudom leghamarabbiként mondani. Nem mint kezdést, addigra lesz lista, tőlem legalábbis. A kezdést a homokosok fővezére dönti el.
én felajánlottam de mivel senki nem bólintott rá így ma inkább iszok :D
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Uff...amolyan Redskinsesen :) Problem: Ápr.22.-én claimeltem T.J. Graham WR-t (enyém is lett), és még mindig nincs rosteren....többen is claimeltünk playákat akkoriban, de azok sincsenek a rostereken. Mikor kerülnek fel?
Sceurpien

Post by Sceurpien »

Amit ma csináltam rostert, az még nincsen fenn, ez lehet a probléma :).
Sevarafa

Post by Sevarafa »

nálam rengeteg helyen rossz a roster... írjam ide egyesével ami nem felel meg a valóságnak?
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

attól függ. ha olyanok a bajok, hogy "beírtam szerződésekbe de nálam nincs ott" akkor ne, valószínű csak nem frissült nálad.

De írj nyugodtan, megnézem.
Image
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Neten nekem nem frissult, de letöltés után egy hibát találtam benne az én részemről
Danny Coale WR-t elküldtem már, de benne van a listában
Többi minden király! köszi
Mady

Post by Mady »

Brandon Myers centerként IS benne van a rosteremben. (JAX)
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Na végre frissült a roster 3 hét után...de T.J. Graham WR, akit claimeltem anno,még mindig nincs a csapatomban...a többi csapat változásait látom, szóval frissültem, de nálam ez az egy változás lenne...de nincs, szóval plíz :mrgreen: 2014: 580,000, 2015: 690,000 a base, és ennyi lenne.
gordon
x 89

Post by gordon »

Csak, hogy ilyen is legyen: NEKEM TÖKÉLETES A ROSTEREM MINDENKI A HELYÉN :D
A kezdők rutinjával rendelkezem !
Sceurpien

Post by Sceurpien »

gordon wrote:Csak, hogy ilyen is legyen: NEKEM TÖKÉLETES A ROSTEREM MINDENKI A HELYÉN :D
Nekem is, illetve azóta volt változásom, de az ugye mindegy :)
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Swansonnak nincsen DM-je nálam, miután csere útján érkezett, de a fizetésébe mégis bele van számolva a garantált pénz, amit az előző csapatánál kapott.
Felháborító, hogy a szegény chicagoi franchise pénzügyein keresztül akar sikkasztani a mélyen tisztelt Commish Úr! :angry-boxing:
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Chargers: Nálam már ott van Graham, szóval próbálj ráfrissíteni.

Stezike: Ja, mert a rukik cap figureje még nem összeadós képlet. Javítom.
Image
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

fetomy wrote:Chargers: Nálam már ott van Graham, szóval próbálj ráfrissíteni.
Valami tényleg nem ok, mert tényleg frissült a rosterem, látom az összes GM új játékosát, Pat Devlintől kezdve a Ben Grubbsodig mindenkit, de TJ Grahamat még mindig nem...megkértem mást is, hogy nézze meg, és ő sem látta a Chargersnél. Lehet te látod csak :D vagy nem tudom, de mi tuti nem.
Löfli

Post by Löfli »

akkor vak vagy :D ott van Floyd és Herron között :D
Image
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Löfli wrote:akkor vak vagy :D ott van Floyd és Herron között :D
Keenan Allen WR $ 505 000 $ 153 450 $ 658 450 $ 600 000 $ 153 450 $ 753 450 $ 690 000 $ 153 450 $ 843 450 UFA
Vincent Brown WR $ 1 389 000 $ 146 517 $ 1 535 517 UFA
Michael Campanaro WR $ 420 000 $ 20 961 $ 440 961 $ 527 738 $ 20 961 $ 548 700 $ 630 321 $ 20 961 $ 651 283 $ 737 675 $ 20 961 $ 758 637 UFA
Malcom Floyd WR $ 3 666 667 $ 250 000 $ 3 916 667 $ 4 466 667 $ 250 000 $ 4 716 667 UFA
Robert Herron WR $ 420 000 $ 108 022 $ 528 022 $ 520 773 $ 108 022 $ 628 795 $ 638 331 $ 108 022 $ 746 353 $ 761 356 $ 108 022 $ 869 378 UFA
Dontrelle Inman WR $ 420 000 $ 420 000 $ 510 000 $ 510 000 ERFA
Jacoby Jones WR $ 1 200 000 $ 1 000 000 $ 2 200 000 $ 2 400 000 $ 1 000 000 $ 3 400 000 $ 2 400 000 $ 1 000 000 $ 3 400 000 UFA
Lance Moore WR

...HOL??? :D :D

Ez így vicces...valaki látja, valaki nem...tiszta X-Akták. :mrgreen:
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

nekem is ott van egy Graham a SD-nél :D
(Waterfox és Chrome alatt is), úgyhogy csak a tulajnak nem mutatja.
Löfli

Post by Löfli »

Image
Image
Sevarafa

Post by Sevarafa »

HOL ??? :D :D :D :D
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Ez így hogy is mondjam...LOL vagy mi a fasz :D
Mady

Post by Mady »

Erik Lorig FB miért kapott garantáltat? (Vetminnel igazoltam FA-n)
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Jordan Tripp OLB -> ILB lesz, draftnál elírtam.

TJ "szellem" Graham pedig megjelent :D
bondi

Post by bondi »

Ryan Grant az meg ki a szösz Houstonban? :D Kéretik levenni onnan mert nem voltan olyan játékosa a csapatnak....köszi 8-)
Post Reply