a legszebb eagle!eaglesmcnabb wrote:herremans utódmustaine wrote:Dennis Kelly RT -> G
Mivel madden sim alapú lesz a játék, ezért az a minimum, hogy abból kihozzuk a maximumot. Egy RG-t ha beraksz LT-nek az maddenben jó pár mínusz AWR, ami már kurvára meglátszik a teljesítményén.fetomy wrote:ROSTER
Azért ha kérhetem, az ilyen RT-ből legyen már T/G meg CB-ből legyen CB/S jellegű kérésekkel ne terheljetek már, annyira jelentéktelen, mikor ezeken a posztokon alapból is simán van rotáció
ennyi erővel eleve felesleges megkülönböztetni a támadófalembereket a rosteren..fetomy wrote:ROSTER
Azért ha kérhetem, az ilyen RT-ből legyen már T/G meg CB-ből legyen CB/S jellegű kérésekkel ne terheljetek már, annyira jelentéktelen, mikor ezeken a posztokon alapból is simán van rotáció
Igazból tényleg. Legalább nem lenne annyi LT-m xDDmustaine wrote:ennyi erővel eleve felesleges megkülönböztetni a támadófalembereket a rosteren..fetomy wrote:ROSTER
megnéztem madden 08 PC-ben:fetomy wrote:Azt csak úgy mondom, hogy pl.:
- 86 OVR CB-t beraksz csak DC-n S-nek, az OVR-je 82 lesz mondjuk. (posztja maradt CB)
- ugyanazt a 86 OVR CB-t átíratod S-nek akkor alapból az OVR-je ugyanúgy 82 lesz, majd berakod S-nek a DC-n és marad 82.
ez sem igaz.fetomy wrote: Az a lényeg, hogy attól még, hogy szimplán átírod a posztját ugyanannyit csökken az overálja mintha nem írod át a posztját csak odarakod.
depth charton nyugodtan berakhatod mindkettőnek. Arról beszélek, hogy van egy hivatalos posztja, pl. CB. A maddenben nem tudom beállítani, hogy CB/S legyen a posztja, vagy CB lesz vagy S, amitől függetlenül mindkettőnek berakhatod (persze csak egyikre kezdő posztra). Ugyanígy OL-en belül bárkit bárhova rakhatsz, de kell legyen egy fix "névleges" posztja.Nandito wrote:Miért döntsek, hogy ki mi legyen? IRL is van példa, hogy valaki több poszton játszik. A Packersnél Barclay eddig RT volt, most akarják C-be tenni. Hyde CB, de várhatóan S lesz. Aztán biztos nem azért teszik őket oda, mert gyengék lennének ott.
Így már más a leányzó fekvése.fetomy wrote:depth charton nyugodtan berakhatod mindkettőnek. Arról beszélek, hogy van egy hivatalos posztja, pl. CB. A maddenben nem tudom beállítani, hogy CB/S legyen a posztja, vagy CB lesz vagy S, amitől függetlenül mindkettőnek berakhatod (persze csak egyikre kezdő posztra). Ugyanígy OL-en belül bárkit bárhova rakhatsz, de kell legyen egy fix "névleges" posztja.Nandito wrote:Miért döntsek, hogy ki mi legyen? IRL is van példa, hogy valaki több poszton játszik. A Packersnél Barclay eddig RT volt, most akarják C-be tenni. Hyde CB, de várhatóan S lesz. Aztán biztos nem azért teszik őket oda, mert gyengék lennének ott.
Aki visszavonult, azt a cut topikba kell írni, nem?Mady wrote:Russell Allen után Stephen Burton WR is visszavonult a Jaxből.
Brandon Myers pedig most C és TE poszton is szerepel a Rosterben.
Ez is le van már írvaBadbones17 wrote:nem tudom h itt kell-e jelezni vagy hogy számít-e de dwayne allen az indy rosterén FB pedig ő határozottan TE
köszi
(off: mikortól lehet ismét FA-nek ajánlatot adni?)
én felajánlottam de mivel senki nem bólintott rá így ma inkább iszokStez wrote:Nekem aztán ráér, nem én rinyálok a kezdésért.
Mivel úgy látom, FA listát én fogok csinálni, így a keddet estét tudom leghamarabbiként mondani. Nem mint kezdést, addigra lesz lista, tőlem legalábbis. A kezdést a homokosok fővezére dönti el.
Nekem is, illetve azóta volt változásom, de az ugye mindegygordon wrote:Csak, hogy ilyen is legyen: NEKEM TÖKÉLETES A ROSTEREM MINDENKI A HELYÉN
Valami tényleg nem ok, mert tényleg frissült a rosterem, látom az összes GM új játékosát, Pat Devlintől kezdve a Ben Grubbsodig mindenkit, de TJ Grahamat még mindig nem...megkértem mást is, hogy nézze meg, és ő sem látta a Chargersnél. Lehet te látod csakfetomy wrote:Chargers: Nálam már ott van Graham, szóval próbálj ráfrissíteni.
Keenan Allen WR $ 505 000 $ 153 450 $ 658 450 $ 600 000 $ 153 450 $ 753 450 $ 690 000 $ 153 450 $ 843 450 UFALöfli wrote:akkor vak vagyott van Floyd és Herron között