Moderator: ano92

Mióta tudom, hogy enyém az 1/2, az első számú kiszemelt Goff volt. Közben párszor elbizonytalanodtam, de abszolút ésszerű az irányító érkezése, Goff pedig királyabbnak tűnik, mint Wentz.
Nem hiába árultam Vollmert egész offseason alatt, Conklin lesz az új right tackle, amint Vollmernek lejár a szerződése, vagy sikerül elcserélni. A következő szezonban guardként kezdő, később esetleg Veldheer helyét is átveheti a bal oldalon.
Itt Doctsont akartam vinni, de ő kiment 1/10-re, ezért maradt Treadwell. Azóta megnéztem róla jó pár videót, és nem bántam meg a húzást. Brutálisan jó kezei és catch radiusa van, egy az egyben mindenkit lenyomott a collegeban, legitim első számú receiver. Aki a sebességét hozza fel negatívumként, csak nevetni tudok rajta, remek útvonalakat fut és hihetetlen jól szedi le a labdákat.
El volt döntve, hogy átállok 3-4-re, mivel sikerült Michael Johnsontól megszabadulni, más játékos nem maradt aki a régi rendszert kívánta volna. Bullard 3tech, 5tech poszton is bevethető, a futás ellen a legjobbak között van az idei classból, passrushban pedig képes lesz fejlődni. Vernon Butler volt a fő kiszemelt 2/18-ra, de Gordon sajnos felírta a listájára így neki kellett elvinnem néhány pickkel korábban.
IRL hátrébb fog elkelni, de kellett egy safety, mert nem volt meg a létszám. Egyelőre depthnek jó lesz, aztán majd kiderül, lesz-e belőle valami.
Ha egészséges tud maradni, kezdő LT lehet, szóval ez abszolút ilyen boom or bust választás. Ha más nem, guardként biztos kap szerepet, de az egészsége kérdéses lehet.
A PFF nagyon szereti, ahogy tavaly Glowinskit is, szintén a WVU-ról bár ő guard és szintén én draftoltam. Passz ellen és futás ellen is jó volt, az NFL-ben azért meglepne, ha 2 down linebackernél több lenne, talán ez a plafon nála. A realitás egy special teamer esetleg néhány kezdő meccsel.
Prototípus méretek, a fél liga elhívta privát workoutra, nem lehet véletlen. Ha szituációs játékosnál több lesz, már jól jártam. "NFL scouts believe Vanderbilt edge rusher Stephen Weatherly "could develop into a legitimate starting three-down linebacker," according to TFY Draft Insider's Tony Pauline."
Az egyik idei sleeperem, a SPARQ listán Ramsey mögött a második CB idén. Videó nem sok van róla, de őt is a fél liga elhívta privát workoutra, nem lepne meg, ha már a második napon elvinné valaki.
Nigáriai játékos, aki Kanadában járt egyetemre, aztán még lehet lesz belőle valami. Ő is SPARQ király egyébként, 17 csapat képviselői mentek el a pro dayére Kanadába. Amúgy a combine-on kb minden számban top5-ben lett volna, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy draftolni fogják, nálunk a hetedik körben pedig ilyen faszikat elvinni ajándék.