Fosztogatók lapszemle

Moderator: ano92

Post Reply
mustaine
x 43

Fosztogatók lapszemle

Post by mustaine »

Image

Image
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
mustaine
x 43

Re: Fosztogatók lapszemle

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA
KÜLÖNKIADÁS

Breaking hírek:
Aláírta új szerződését a kiváló tight end, Coby Fleener, az elképesztő center, Stefen Wisniewski, a hihetetlen irányító, Michael Vick, a fenomenális corner, Cary Williams, és a felülmúlhatatlan safety, Charles Woodson. Jó hír, hogy mind az öt játékos viszonylag olcsón maradt az Öbölben, tekintve, hogy a többi csapat milyen szerződéseket osztogatott az újraigazolások során. Fleener 2020-ig marad a csapat alkalmazottja, míg Wisniewski 2019-ig, Williams 2018-ig, Vick 2017-ig, a rutinos Woodson pedig 2016-ig írt alá. "Fontos megtartani az értékeinket, hogy legyen mire alapozni a jövő csapatát" - nyilatkozta megkönnyebbülten a Fosztogatók genital general managere. A szóbeszéd szerint még mindig majd 60 millió dollár áll rendelkezésre a fizetési sapka alatt, ami jó jel, hiszen hiányposztnak tekinthető a DT, a G, és a LB is többek között. A hírek arról szólnak, hogy a GM elkezdte összerakni a draftboardját, erről is megkérdeztük. "A tegnap estét kezdtem el összerakni bazmeg, nem a draftboardot. Olyan másnapos vagyok, hogy azt sem tartom kizártnak, hogy tizenöt kutyát megerőszakoltam". Tudván, hogy Michael Vick is a csapat alkalmazottja, mi már semmin sem lepődünk meg.

STAY TUNED!
Last edited by mustaine on Mon Mar 09, 2015 11:49 pm, edited 1 time in total.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA
KÜLÖNKIADÁS

Breaking: Fortélyos Máté aláírt a Tőgyföldhöz, ahol 2 év alatt 15 millió dollárt tehet zsebre. A kiváló futó Latavius Murray játékát egészíti majd ki.

STAY TUNED!
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA
KÜLÖNKIADÁS

A szabadügynökpiac első felvonásának végeztével, a már megénekelt Matt Forten kívül összesen tizenkét játékos igazol Oaklandbe. Cody Parkey, az Auburn egyetem egykori kickere négy évre írt alá, vele egyidőben Cincinnatibe távozott a legendás lengyel lézerlábú Sebastian Janikowski. Az egykori elsőkörösért cserébe Emmanuel Lamur, LB érkezett.
Image
Nem tétlenkedett a general manager, hiszen szépen sorban további játékosok írtak alá. A veterán quarterback, Matt Hasselbeck 1, a tavaly feltámadó linebacker Josh Mauga 3, Jeremy Mincey 2, Jarvis Jenkins 2, Frostee Rucker 2, Jelani Jenkins 5, Ishmaa'ily Kitchen 2, Jermaine Kearse 3, Dallas Reynolds 1, Daniel Kilgore 2, Brandian Ross pedig 1 évig lesz a Fosztogatók játékosa. Tekintve, hogy a fenti játékosok egytől egyig orrnehéz szerződést kaptak, fontos állomásnak tekinthető ez a csapat építését tekintve, hiszen 2016-ra várhatóan ismét közel $70 000 000 lesz a sapka alatt. 2015-ben további $27 000 000 dollárból gazdálkodhat a general manager.
Image
A GM elmondása szerint a keret veteránokkal való feltöltése után készen áll a draftra, ahol állítólag már ki is szemelt néhány játékost. A pletykák szerint nincs kizárva irányító érkezése. Mivel az első körben a 23. helyen választ a csapat, ez a játékos állítólag Brett Hundley vagy Bryce Petty lehet.
Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA
KÜLÖNKIADÁS

Őrült estén van túl a front office, hiszen a 2015-ös JAFL Draft alkalmából 15 darab új játékosra tett szert az Oakland Raiders csapata. Nézzük sorra a pickeket:

1/31 Byron Jones, CB (Connecticut)
A kombájn sztárja, hatalmas upside-dal. 1/23-on voltam eredetileg, de kivitték mindkét célpontomat (Gurley és Malcom Brown), így a draft előtt egyeztetett csere megvalósulhatott a főhomárral. 1/31-en már jó picknek számít Jones, aki kurva jó corner lesz.

2/18 Tevin Coleman, RB (Indiana)
Abszolút kedvenc, muszáj volt felmozogni érte, mert tudtam, hogy a Bearsnek is kell a futó. Coleman bitang jó RB, szerintem IRL az első kör végén ki is viszik egyébként.

3/6 Carl Davis, DT (Iowa)
Eredetileg már az első körben a védőfalba akartam húzni, de Malcom Brownt kivitték, így Davis maradt, akinek minden fizikai adottsága megvan, hogy kezdő 4-3-as NT legyen. Futás ellen már most jó, nem könnyű arrébb tenni.

3/24 Laken Tomlinson, OG (Duke)
Az idei draft Gabe Jacksonja, nem volt mit tenni, kellett a támadófal belsejébe is valaki.

3/31 Adrian Amos, FS (Penn State)
Woodson és Brandian Ross volt a két safetym a draft előtt. Amos kezdő kaliber, bár a futás ellen még van hova fejlődnie.

4/19 Tre McBride, WR (William & Mary)
Stefon Diggs volt a célpont, de valami buzi kivitte előttem, szóval az utolsó használható WR-ért muszáj volt tradelni 6 helyet. Remélem megérte...

4/31 MyCole Pruitt, TE (Southern Illinois)
A leggyorsabb TE volt a kombájnon, eleinte harmadik számú lesz Fleener és Rivera mögött, aztán majd meglátjuk. Szerintem jó helyen jött, és nagyon atletikus játékos.

5/19 Mark Glowinski, OG (West Virginia)
Glowinski a kedvenc hátsó körös guardom, nem lehetett bent hagyni.

6/15 Christian Covington, DT (Rice)
Ha nincs a térdsérülése, és marad még egy évet a Rizsen, sima 2-3. körös pick lehetett volna, így jó értéken hoztam egy használható srácot. Érdemes megnézni ezt a videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=Wri9uyQOJug

6/20 Andy Gallik, C (Boston College)
Az nfl.com Bryan Storkhoz hasonlítja, talán nem is véletlenül. Alulértékelt prospect, aki nagyon erős, de kevésbé gyors.

7/6 Geneo Grissom, SLB (Oklahoma)
Na itt már nem tudtam kit hozzak. Grissom nagyon erős, de picit nyers DE/OLB hibrid, remélhetőleg lesz belőle valami.

7/12 Connor Halliday, QB (Washington State)
Térdsérülés nélkül simán a 4. körben kiment volna, így megcsíptem a 7. közepén. Mannion szintjét simán hozza, nálam akár kezdő is lehet!
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA
Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

A steal vagy reach itt nem azt jelenti, hogy jó vagy rossz lesz-e az adott játékos, hanem az általam használt draftpickhez képest az eltérést.

Byron Jones 1/27 Cowboys
JAFL: STEAL (1/31)
Jó helyre került, egyelőre talán harmadik számú CB lesz, de Brandon Carr nagyon sokat keres. Egyelőre nálam is harmadik számú corner, Cary Williams és DJ Hayden van előtte. Ha IRL free safety lesz, JJ Wilcoxot kellene kiszorítania.
A

Tevin Coleman 3/9 Falcons
JAFL: REACH (2/18)
Jobb helyre is mehetett volna, de a Falconsban legalább kezdő lesz. Egyelőre Devonta Freeman a legnagyobb riválisa. Így gyakorlatilag három kezdő RB-m van rosteren, több nem is kell egy run heavy csapatba.
A-

Carl Davis 3/26 Ravens
JAFL: REACH (3/6)
Első évtől kezdve része lesz a DT rotációnak, Ngata eligazolásával pedig sokra lehet hivatott. Nálam egyelőre csere, majd jövőre lehet kezdő.
B-

Laken Tomlinson 1/28 Lions
JAFL: STEAL (3/24)
Laza kétkörös steal, első napos kezdő LG-ban a Lionsban és nálam is. Büszke vagyok erre a pickre, tavaly UDFA-t húztam a harmadik körben. :D
A+

Adrian Amos 5/6 Bears
JAFL: REACH (3/31)
Brock Vereennél már most jobb játékos, első évében tuti csere lesz Mundy és Rolle mögött. Nálam szintén csere, Nate Allen és Woodson a kezdők.
B-

Tre McBride 7/28 Titans
JAFL: REACH (4/19)
A primadonna mentalitás repítette az utolsó körig, remélhetőleg a rostert megéli. 5 vagy 6 WR van előtte a depth charton. Egyre jobban sajnálom, hogy Diggs kiment előttem.
D+

MyCole Pruitt 5/7 Vikings
JAFL: REACH (4/31)
Rudolph mögött lesz csere, aki remélhetőleg hozza a formáját és továbbra is "jó" egészségnek örvend :) Nálam harmadik számú TE, de jó kezei vannak és nagyon gyors a posztjához.
A

Mark Glowinski 4/35 Seahawks
JAFL: STEAL (5/19)
Szerintem első naptól kezdő lesz a Seahawksban, merthogy nem állnak valami jól támadófalember téren. Kipróbálják centerként, guardként és tackleként is. Imádom ezt a picket, remek RG lesz belőle nálam. Ötödik körben egyelőre nagyon jónak tűnik.
A

Christian Covington 6/40 Texans
JAFL: REACH (6/15)
Valamelyik szaki szerint NT-ként számolnak vele, szerintem inkább DE lehet 3-4-ben, és van kitől tanulnia. Rotációban tuti szerepet kap, kiváló passrusher.
B+

Andy Gallik 6/32 Titans
JAFL: STEAL (6/20)
Kétlem, hogy túl sok szerepet kapna Schwenke mögött, de cserének egyelőre megteszi. Nem tudom, guardként kipróbálják-e, ahhoz talán kicsi.
B

Geneo Grissom 3/33 Patriots
JAFL: STEAL (7/6)
Imádom Belichicket. Igazi SPARQ játékos, szerintem a DE rotációban aktív szerepet kap majd. Kár, hogy kettő hasonló kaliberű faszit vitt a Patriots, így meg kell küzdenie a helyért. Nálam egyelőre csere SLB.
A

Connor Halliday UDFA Redskins
JAFL: REACH (7/12)
Tökmindegy. Practice squadba talán jó lesz.
D

Összesen: A-
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Rendkívül mértékadó PFF Roster:

Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA
ÚJONC HÍRMORZSÁK:

Byron Jones: Az első preseason meccsen inkább rossz volt, mint jó, majd a bal válla megsérült az egyik edzésen. Remélhetőleg tud javulni, a hírek szerint már meggyógyult a válla.

Tevin Coleman: Hamstring sérülés miatt nem játszhatott az első meccsen, hétvégén bizonyíthat.

Carl Davis: Folyamatos része a DL rotációnak Baltimoreban, egyelőre nagyon jónak tűnik.

Laken Tomlinson: Viszonylag sok hibával játszik, de legalább olyan zsákokat nem enged, mint az 1/5-ös Scherff.

Adrian Amos: IRL ötödik körösként már a kezdőkkel gyakorol a Bearsben, Brock Vereent simán kijátszotta a csapatból.

Tre McBride: A Titansben PS játékosként egyelőre övé a kickoff visszahordás.

MyCole Pruitt: Az első PS meccsen a legjobb volt a Vikesban, Rudi valószínűsíthető sérülése után első számú TE lehet.

Mark Glowinski: Boldog boldogtalan edzett már a Hawksban a kezdőkkel guardban, csak ő nem. Nem jó előjelek.

Christian Covington: Ő jónak tűnik, a rotációban bizonyára benne lesz.

Andy Gallik: Schwenke szenved centerben, ez jó hír Galliknek, aki a második csapatnál találhatja magát. Jelenleg legtöbbször RG-ként edz a második csapattal.

Geneo Grissom: A GB ellen jól játszott, az edzéseken dicsérik. Szeptemberben cutolva lesz.

Cedric Thompson: Könnyen kezdő safety lehet Delmas sérülése után.

Damien Wilson: Róla nem sok infó van, gondolom csendben teszi a dolgát.

DeAndrew White: Edzéseken tolja a circus catcheket, az első preseason meccsen viszont nagyon el volt tűnve. Jerome Simpson 6 meccses eltiltása nagy lehetőség neki.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA

Hasselbeck ma kezdő lehet a Coltsban, McGloin csere a Raidersben

Matt Forte 4.7-es átlaggal robotol, még mindig az egyik legjobb RB a ligában. Latavius 4.8-as átlaggal, idén bőven 1000 felett lehet. Tevin Coleman bordatörés miatt a második meccs óta nem játszik, 1-2 hét a visszatérés, de már megvan az első TD-je, és jól kezdte a szezont. Raheem Mostertet a Dolphins vitte el az Eagles practice squadból, eddig két kickoff returnje van, 28.5-es átlaggal.
Image

Reece hozza a szokásos megbízható játékát.

Hurns továbbra is elit, Streater és Riley Cooper sajnos nem. Jermaine Kearse a tőle megszokott második számú WR szerepben, Tre McBride a Titans PS-ben figyel, DeAndrew White pedig a 49ers kickoffjait hordja vissza, ráadásul két elkapása is van. Kaelin Clay a Lions, Neal Sterling a Jaguars practice squadjában próbálkozik, Keith Mumphery pedig jobbára ST játékos a Texansban (2 REC, 23 YRDS).

Fleener egyelőre hulladék, Mychal Rivera csere, MyCole Pruitt pedig ST játékos. CJ Uzomah inaktív listán volt eddig minden meccsen.

Veldheer és Vollmer kiváló, Tomlinson gyenge, Wisniewski átlagos. Tobin végre kezdő és az is marad. Ha Peters nem tud ma játszani, Tobin lesz a LT, egyébként pedig RG poszton szerepelhet. Glowinski inaktív, Kilgore és Menelik Watson sérült, Gallik szépen csendben ST játékos, Fulton csere. Ian Silberman jobbára inaktív.

Lamarr Houstont OLB-ként próbálgatják majd 300 fonttal, Mincey megsérült, szét is esett a Cowboys futás ellen, Justin Ellis sérült, Carl Davis aktív tagja a DL rotációnak Baltimoreban (ráadásul az egyik legjobb teljesítményt nyújta a rookiek közül a ligában), Kitchent kivágta a Browns, Vance Walker kezdő DE a Broncosban, Jarvis Jenkins kétszer sackelte RW3-t, Covingtonnak egy tackleje van a Texansban. Michael Johnson igyekszik visszaszerezni a régi formáját, Frostee Rucker pedig nagyon korrekt kezdő a Cardsban, egy sackje és egy FF-ja van. Martin Ifedinek nincs csapata.

Jelani Jenkins az egyik legjobb LB a ligában, Geneo Grissom hozza azt, amit egy hetedik köröstől várhatok. Josh Mauga kezdő a Chiefsben (még), Najee Goodeot visszaigazolta az Eagles Kiko sérülése után, Damien Wilson ST játékos. Emmanuel Lamur csere. Sio Moore Indianapolisba került, ahol ST játékos. Mark Nzeocha Cowboys PS, DJ Alexander Chiefs ST.

Cary Williams jobb, mint Maxwell, Arenasnak nincs csapata, Hayden egyelőre az egyik leggyengébb CB a ligában. Byron Jones nagyon ígéretes, jobbára belül játszik.

Nate Allen visszatérős IR-re került az első meccs után térdsérülés miatt, Amos kezdő a Bearsben és nem is rossz. Charles Woodson sérülten, 39 évesen is állat, Cedric Thompson a Dolphins, Taurean Nixon a Broncos PS-ben csücsül.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Smoking Jay in the house!
Image

Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

PreDraft Depth Chart

QB: Jay Cutler, Matt McGloin
RB: Matt Forte, Latavius Murray, Tevin Coleman, Raheem Mostert
FB: Marcel Reece
TE: Coby Fleener, MyCole Pruitt, Mychal Rivera, Ifeanyi Momah, C.J. Uzomah
WR1: Allen Hurns, Dwayne Bowe, DeAndrew White, Neal Sterling
WR2: Steve Smith, Riley Cooper, Keith Mumphery
WR3: Jermaine Kearse, Bryan Walters, Tre McBride, Kaelin Clay
C: Stefen Wisniewski, Zach Fulton, Andy Gallik
G: Laken Tomlinson, Mark Glowinski, Daniel Kilgore, Ian Silberman
T: Jared Veldheer, Sebastian Vollmer, Menelik Watson

DT: Vance Walker, Justin Ellis, Carl Davis, Christian Covington
DE: Michael Johnson, Lamarr Houston, Denico Autry, Kroy Biermann, Jeremy Mincey, Frostee Rucker, Martin Ifedi
SLB: Jelani Jenkins, Geneo Grissom
MLB: Jasper Brinkley, Najee Goode, Damien Wilson, D.J. Alexander
WLB: Josh Mauga, Sio Moore, Mark Nzeocha
FS: Nate Allen, Taurean Nixon
SS: Adrian Amos, Cedric Thomspon
CB1: Johnathan Joseph, D.J. Hayden
CB2: Cary Williams, Will Blackmon
NCB: Byron Jones, JaCorey Shepherd, Neiko Thorpe

K: Cody Parkey
P: Tress Way
LS: Jon Condo
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Elit draftclass:
Total Rnd Pick Team Player Pos. School
2 1 2 Oakland Raiders Jared Goff QB California
19 1 19 Oakland Raiders Jack Conklin OT Michigan State
20 1 20 Oakland Raiders Laquon Treadwell WR Ole Miss
54 2 22 Oakland Raiders Jonathan Bullard DE Florida
95 3 31 Oakland Raiders Jalen Mills FS LSU
135 5 1 Oakland Raiders Rees Odhiambo OG Boise State
155 5 21 Oakland Raiders Nick Kwiatkoski OLB West Virginia
173 6 1 Oakland Raiders Stephen Weatherly DE Vanderbilt
224 7 12 Oakland Raiders Ian Wells CB Ohio
230 7 18 Oakland Raiders David Onyemata DT Manitoba
mustaine
x 43

Post by mustaine »

A Raiders 2016-ban 3-4-et védekezik.
Depth Chart:

QB: Jay Cutler, Jared Goff, Matt McGloin
RB: Matt Forte, Latavius Murray, Tevin Coleman
FB: Marcel Reece
TE: Coby Fleener, MyCole Pruitt, Mychal Rivera
WR: Allen Hurns, Steve Smith, Laquon Treadwell, Jermaine Kearse, Bryan Walters, Tre McBride, Riley Cooper, Dwayne Bowe
LT: Jared Veldheer, Menelik Watson
LG: Laken Tomlinson, Daniel Kilgore
C: Stefen Wisniewski, Andy Gallik
RG: Jack Conklin, Mark Glowinski
RT: Sebastian Vollmer, Rees Odhiambo

NT: Justin Ellis, Carl Davis, David Onyemata
LE: Vance Walker, Christian Covington
RE: Denico Autry, Jonathan Bullard, Frostee Rucker
LOLB: Jarvis Jones, Geneo Grissom, Stephen Weatherly
LILB: Josh Mauga, Nick Kwiatkoski
RILB: Jelani Jenkins, Jasper Brinkley, Sio Moore
ROLB: Lamarr Houston, Jeremy Mincey, Kroy Biermann
CB1: Johnathan Joseph, Cary Williams, JaCorey Shepherd
CB2: Byron Jones, DJ Hayden, Ian Wells
FS: Nate Allen, Jalen Mills
SS: Adrian Amos

LS: Jon Condo
mustaine
x 43

Post by mustaine »

INSIDE BAYAREA

2016 JAFL DRAFT
1/2 Jared Goff, QB (California)
Image
Mióta tudom, hogy enyém az 1/2, az első számú kiszemelt Goff volt. Közben párszor elbizonytalanodtam, de abszolút ésszerű az irányító érkezése, Goff pedig királyabbnak tűnik, mint Wentz.
1/19 Jack Conklin, T (Michigan State)
Image
Nem hiába árultam Vollmert egész offseason alatt, Conklin lesz az új right tackle, amint Vollmernek lejár a szerződése, vagy sikerül elcserélni. A következő szezonban guardként kezdő, később esetleg Veldheer helyét is átveheti a bal oldalon.
1/20 Laquon Treadwell, WR (Ole Miss)
Image
Itt Doctsont akartam vinni, de ő kiment 1/10-re, ezért maradt Treadwell. Azóta megnéztem róla jó pár videót, és nem bántam meg a húzást. Brutálisan jó kezei és catch radiusa van, egy az egyben mindenkit lenyomott a collegeban, legitim első számú receiver. Aki a sebességét hozza fel negatívumként, csak nevetni tudok rajta, remek útvonalakat fut és hihetetlen jól szedi le a labdákat.
2/22 Jonathan Bullard, DE (Florida)
Image
El volt döntve, hogy átállok 3-4-re, mivel sikerült Michael Johnsontól megszabadulni, más játékos nem maradt aki a régi rendszert kívánta volna. Bullard 3tech, 5tech poszton is bevethető, a futás ellen a legjobbak között van az idei classból, passrushban pedig képes lesz fejlődni. Vernon Butler volt a fő kiszemelt 2/18-ra, de Gordon sajnos felírta a listájára így neki kellett elvinnem néhány pickkel korábban.
3/31 Jalen Mills, CB/FS (LSU)
Image
IRL hátrébb fog elkelni, de kellett egy safety, mert nem volt meg a létszám. Egyelőre depthnek jó lesz, aztán majd kiderül, lesz-e belőle valami.
5/1 Rees Odhiambo, G (Boise State)
Image
Ha egészséges tud maradni, kezdő LT lehet, szóval ez abszolút ilyen boom or bust választás. Ha más nem, guardként biztos kap szerepet, de az egészsége kérdéses lehet.
5/21 Nick Kwiatkoski, LB (West Virginia)
Image
A PFF nagyon szereti, ahogy tavaly Glowinskit is, szintén a WVU-ról bár ő guard és szintén én draftoltam. Passz ellen és futás ellen is jó volt, az NFL-ben azért meglepne, ha 2 down linebackernél több lenne, talán ez a plafon nála. A realitás egy special teamer esetleg néhány kezdő meccsel.
6/1 Stephen Weatherly, OLB (Vanderbilt)
Image
Prototípus méretek, a fél liga elhívta privát workoutra, nem lehet véletlen. Ha szituációs játékosnál több lesz, már jól jártam. "NFL scouts believe Vanderbilt edge rusher Stephen Weatherly "could develop into a legitimate starting three-down linebacker," according to TFY Draft Insider's Tony Pauline."
7/12 Ian Wells, CB (Ohio)
Image
Az egyik idei sleeperem, a SPARQ listán Ramsey mögött a második CB idén. Videó nem sok van róla, de őt is a fél liga elhívta privát workoutra, nem lepne meg, ha már a második napon elvinné valaki.
7/18 David Onyemata, DT (Manitoba)
Image
Nigáriai játékos, aki Kanadában járt egyetemre, aztán még lehet lesz belőle valami. Ő is SPARQ király egyébként, 17 csapat képviselői mentek el a pro dayére Kanadába. Amúgy a combine-on kb minden számban top5-ben lett volna, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy draftolni fogják, nálunk a hetedik körben pedig ilyen faszikat elvinni ajándék.

A nagy képet nézve egyre jobban tetszik a draftom, pedig a második körben már a világomat nem tudtam úgy belázasodtam. Vasárnap valamivel okosabb leszek, hogy ki hol kelt el IRL, de egész jónak tűnik a névsor egyelőre.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Offense összehasonlítás

2015 QB: Matt Hasselbeck, Matt McGloin
2016 QB: Jay Cutler, Jared Goff, Matt McGloin
Miután mindkét irányítóm free agent lett az egyébként túl jól sikerült átmeneti szezon végén, ráadásul Hassie vissza is vonult, új arcok után kellett néznem. Egyelőre Cutler a kezdő, Goff csere, McGloint pedig potom pénzért sikerült visszahozni a szabadügynök-piacról. Egyébként nincs kizárva hogy ez a trió marad jövőre is, cap hely mint a tenger, esetleg Goff átveszi a kezdő pozíciót egy jó rookie szezon esetén.

2015 RB:
Matt Forte, Latavius Murray, Tevin Coleman, Marcel Reece
2016 RB: Matt Forte, Latavius Murray, Tevin Coleman, Marcel Reece
Nincs változás, de Murray korrekt 2015-ös IRL szezonja után magasabban lesz rangsorolva, mint eddig.

2015 TE: Coby Fleener, Mychal Rivera, MyCole Pruitt
2016 TE: Coby Fleener, Mychal Rivera, MyCole Pruitt (C.J. Uzomah, Ifeanyi Momah)
Itt sincs változás, ez továbbra is egy korrekt egység.

2015 WR: Allen Hurns, Riley Cooper, Rod Streater, Jermaine Kearse, Tre McBride, DeAndrew White
2016 WR: Allen Hurns, Steve Smith, Laquon Treadwell, Jermaine Kearse, Dwayne Bowe, Riley Cooper, Bryan Walters, Tre McBride
Rövid távra jött Steve Smith és Bowe, drafton Treadwell. Mivel Hurns még mindig elit, Treadwell jövőre no1 receiver lesz, ez a poszt is évekre meg van oldva.

2015 OL: Jared Veldheer, Laken Tomlinson, Stefen Wisniewski, Zach Fulton, Sebastian Vollmer, Menelik Watson, Mark Glowinski, Daniel Kilgore, Andy Gallik, Matt Tobin
2016 OL: Jared Veldheer, Laken Tomlinson, Stefen Wisniewski, Jack Conklin, Sebastian Vollmer, Menelik Watson, Mark Glowinski, Daniel Kilgore, Andy Gallik, Rees Odhiambo
Fulton, Tobin elment, Conklin, Odhiambo érkezett. Minőségi javulás, Conklin elit játékos lesz. A kezdő amúgy elég király itt is.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Előszezon rookie figyelő:
1/2 Jared Goff, QB (California)
Kezdőnek draftolták jelenleg harmadik számú QB. Tovább előre a sambradfordi úton!
1/19 Jack Conklin, T (Michigan State)
Kurva jó RT lesz, egyelőre nagyon elégedett vele mindenki.
1/20 Laquon Treadwell, WR (Ole Miss)
Bridgewater sérülése neki se jött jól, de majd az ágyúkezű Vick megtalálja néhány passzal.
2/22 Jonathan Bullard, DE (Florida)
3 héten belül kezdő lesz Unrein helyén, jó előszezonon van túl.
3/31 Jalen Mills, CB/FS (LSU)
Ahhoz képest, hogy IRL csak hetedik körben vitték el, egész jól kezdte a szezont. Rosteren lesz, egyelőre special teamer.
5/1 Rees Odhiambo, G (Boise State)
Még backup
5/21 Nick Kwiatkoski, LB (West Virginia)
Sérült volt, csak egy meccsen játszott. Állat. https://twitter.com/sportsmockery/statu ... 1652973568
6/1 Stephen Weatherly, OLB (Vanderbilt)
1.5 sack, rotációs játékos lesz.
7/12 Ian Wells, CB (Ohio)
ACL szakadás, Lions IR :(
7/18 David Onyemata, DT (Manitoba)
Rotáció
UDFA James Bradberry, CB (Samford)
Kezdő corner a Panthersben, kurvajól is játszik
UDFA Jimmy Landes, LS (Baylor)
(Kamu) IR-en, a vállát műtik. Jövőre övé a poszt.
UDFA Juston Burris, CB (North Carolina State)
Korrektül tolja a Jetsben, Millinert már megelőzte a depth charton, jelenleg a 4 a sorban.
UDFA LeShaun Sims, CB (Southern Utah)
Talán ő is 53-on lesz, sokat hibázott.

Egyéb:
Blaine Gabbert nálam csere QB, IRL kezdő a 49ersben, Kellynél akár még jó számokat is hozhat Foles 2013-as szezonjából kiindulva
Tevin Coleman remélhetőleg megkapja az őt megillető no1 RB helyet a Falconsnál.
Tre McBride úgy tűnik rostert fog a Titansnél, egész jó TC-n és preseasonön van túl. Justin Huntert miatta vágták ki.
Daniel Kilgore kezdő center a 49ersnél, míg a nálam kezdő Wisniewski csak csere az Eaglesnél.
Mark Glowinski a a legmegbízhatóbb támadófalember a Seahawksban.
Justin Ellis lenyomta Dan Williamst a Raiders kezdő NT posztjáért.
Carl Davis összeszedett valami bokasérülést, állítólag nem súlyos.
Vagy Josh Mauro, vagy Frostee Rucker kezdő lesz a Cardinals d-falában.
Christian Covington a Texansnál JJ Watt túloldalán kezd.
Byron Jones a Cowboys kezdő FS-je.
Adrian Amos szokásosan megbízható.
Eric Rowet remélhetőleg elcseréli az Eagles valami olyan csapatba, ahol illene a rendszerbe.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

mustaine
x 43

Post by mustaine »

mustaine
x 43

Post by mustaine »

mustaine
x 43

Post by mustaine »

Kérem szépen íme egy elit karrier kezdete:
https://twitter.com/firstandskol/status ... 6434070529
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Újoncként elsőcsapatos all-pro a csapat büszkesége, Jack Conklin (RT)!
Elit GM által draftolt elit játékos.
Első körökért eladó.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Ilyen csávók kellenek a csapatomba

http://www.totalprosports.com/2017/01/1 ... ts-tweets/
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Két évre előre megjósoltam a jövőt 2015-ben.
A mai napon az NFL Raiders is szerződtette Jelani Jenkinst.
pic.twitter.com/wOpvqGwcP1
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Tőgyföld '17 PRE-DRAFT Depth Chart:

QB: Jared Goff / Jay Cutler / Blaine Gabbert
RB: Latavius Murray / Tevin Coleman / Raheem Mostert
FB:
TE: Coby Fleener / C.J. Uzomah / MyCole Pruitt
WR: Allen Hurns / Laquon Treadwell / Jermaine Kearse / Tre McBride / Aaron Burbridge
C: Stefen Wisniewski / Andy Gallik
G: Mark Glowinski / Laken Tomlinson / Austin Pasztor / Rees Odhiambo
LT: Jared Veldheer
RT: Jack Conklin / Menelik Watson

NT: Bennie Logan / Justin Ellis / David Onyemata / Carl Davis
DE: Denico Autry / Jack Crawford / Jonathan Bullard / Josh Mauro / Christian Covington / Vance Walker
ILB: Nigel Bradham / Jelani Jenkins / Nick Kwiatkoski / D.J. Alexander / Josh Mauga
OLB: Connor Barwin / Jarvis Jones / Lamarr Houston / Jacquies Smith / Stephen Weatherly / Geneo Grissom
CB: Johnathan Joseph / James Bradberry / Eric Rowe / Jalen Mills / Juston Burris / LeShaun Sims / Ian Wells
S: Byron Jones / Adrian Amos / Nate Allen

LS: Jimmy Landes
mustaine
x 43

Post by mustaine »

mustaine
x 43

Post by mustaine »

A 2017-es draft class pedig a következő:
12 1 12 Raiders Gareon Conley CB Ohio State
28 1 28 Raiders John Ross WR Washington
51 2 19 Raiders Alvin Kamara RB Tennessee
61 2 29 Raiders Dorian Johnson OG Pittsburgh
93 3 29 Raiders Dawuane Smoot OLB Illinois
129 4 29 Raiders Julie'n Davenport OT Bucknell
136 5 1 Raiders Brad Kaaya QB Miami (Fla.)
151 5 16 Raiders Tedric Thompson SS Colorado
164 5 29 Raiders Zane Gonzalez K Arizona State
188 6 15 Raiders Rayshawn Jenkins FS Miami (Fla.)
202 6 29 Raiders Tarik Cohen RB North Carolina A&T
240 7 29 Raiders Jehu Chesson WR Michigan
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Nem egyszerű jól draftolni miközben trackert is vezetek, ezzel idén újra szembesültem.

A needjeimet így vázoltam a felkészülés során:
S
EDGE
WR
CB
RB
TE
OT

Az első pickem az 1/12 volt, amelyik helyre nem volt fix célpontom, viszont volt felírva jónéhány játékos, akit nyugodt szívvel kihúznék ezen a helyen. Legjobban a top 2 safetynek örültem volna, őket azonban elég korán kivittétek. Így esett a választásom Conleyra, aki illik a csapatba, kellett a corner, Conley nagy kedvencem az idei classból. Első naptól fogva kezdő, Bradberryvel együtt két olyan cornerem van, akikben sok lehetőséget látok. Jelenleg ezt a választást természetesen A-ra értékelem.

A második pickem az 1/28 volt, amit a Jaguars csere keretében szereztem meg. Itt sem volt konkrét célpontom, ezért úgy gondoltam, hogy majd BPA-zok, mert úgyis lesz egy top játékos, aki lecsúszik ide. Nem látni egyelőre, hogy Treadwellel mi lesz, ezért jött szóba az elkapó draftolása. Ross magasan volt a boardomon, a térde az utolsó infók szerint sokkal jobb állapotban van, mint ahogy arról korábban beszéltek. Szóval összességében ez a választásom needre érkezett és BPA is volt, elégedett vagyok. A+

A második körben is egy saját és egy exjaguars pickkel gazdálkodtam. A 19. helyre konkrét célpontom volt, akit végül sikerült is elhozni. Kamara nagy kedvencem, néhányatoknak már leírtam, hogy mennyire kedvelem őt. Nem volt olyan fontos futót vinnem, mert Latavius és Coleman valid kezdőjátékosok, de Kamarába sajnos szerelmes lettem ezért nem hagyhattam hogy másé legyen. Ezt a választást B-re értékelem, mert ha józan ésszel gondolkodom, lett volna sokkal fontosabb erősíteni való poszt is.

A 29. helyen guardot szerettem volna választani, mert a Tomlinson projektről úgy látom, hogy befuccsolt. Dorian Johnson szerintem a legjobb idén ezen a poszton, baromi meggyőző a játéka, tíz évig kezdő lesz a ligában. A

A harmadik és a negyedik körben nem volt saját pickem, de a Jaguarsé mindkét esetben nálam volt. Ez a két választás kevésbé tetszik, mert nem annyira voltam képben a class közepével. 3/29-re Dawuane Smoot jött, mert kellett egy edge rusher. Lehet IRL szombaton sem fog elmenni, de azért bízom benne, hogy mégis. Depthnek egyelőre jó lesz, C-.

4/29-re Julie'n Davenport jött, mert látom benne a lehetőséget, hogy 2-3 év múlva kezdő LT legyen az NFL-ben, ezért remélem, hogy IRL is jó helyre kerül. Nálam egyelőre csere left tackle lesz, és egyébként hatalmas faszi. C

5/1-re csereirányítót hoztam, mert Cutler jelenleg még az sem, Gabbert meg már soha nem is lesz. Kaaya igazi hardworker melós faszi, aki tíz évig lesz a ligában​, de valószínűleg alapesetben sose lesz kezdő. Pont erre volt most szükségem, szerintem jó választás. B+

Az ötödik körben oda jutottam, hogy még mindig összesen egy darab safety volt a rosteremen, és ezen mindenképp változtatni akartam. Így jött képbe a kiváló nevű Tedric Thompson, aki majd harcolhat az egyik kezdő posztért. C+

Az ötödik körben akartam hozni egy rúgót, mert Parkey legfeljebb átlagos. Zane Gonzalez az idei class legjobbja ezen a poszton, Aguayonál is jobb, viszont kevesebb körülötte a hype, ami nekem kapóra jött. A

A hatodik körnek megint két választási lehetőséggel álltam neki, az egyikre feltétlenül megvolt a célpontom. Viszont úgy gondoltam, hogy ő még bent lesz a masodiknál is, tehát az elsőt ismét egy safetyre költöttem el, akinek világbajnok SPARQ eredményei vannak. A faszi neve Rayshawn Jenkins, Tedrickel lebokszolják az egyik kezdő pozíciót. C

A második pickem a hatodik körben a személyes kedvencemre használtam, Tarik Cohen az új Darren Sproles, bár még soha életében egy kickoffot sem hordott vissza. Cserébe kicsi, gyors és ellenállhatatlan futóként. Kis egyetemről jön, Tyreek Hill 2.0 szagot érzek. A+

A hetedik körben már fogalmam se volt, kit húzzak, úgyhogy ráböktem egy jónak tűnő játékosra SPARQ alapján. Vagy lesz belőle valami, vagy nem. Amúgy Jehu Chessonnak hívják. D

Mint minden draft, ez is király lett, de teljes képet úgyis csak néhány szezon múlva kapunk.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Gareon Conley CB Ohio State
JAFL: 1/12 Raiders
IRL: 1/24 Raiders

John Ross WR Washington
JAFL: 1/28 Raiders
IRL: 1/9 Bengals

Alvin Kamara RB Tennessee
JAFL: 2/19 Raiders
IRL: 3/3 Saints
Ennek mégis mi értelme volt?

Dorian Johnson OG Pittsburgh
JAFL: 2/29 Raiders
IRL: 4/8 Cardinals

Dawuane Smoot OLB Illinois
JAFL: 3/29 Raiders
IRL: 3/4 Jaguars

Julie'n Davenport OT Bucknell
JAFL: 4/29 Raiders
IRL: 4/24 Texans

Brad Kaaya QB Miami (Fla.)
JAFL: 5/1 Raiders
IRL: 6/32 Lions

Tedric Thompson SS Colorado
JAFL: 5/16 Raiders
IRL: 4/4 Seahawks

Zane Gonzalez K Arizona State
JAFL: 5/29 Raiders
IRL: 7/6 Browns

Rayshawn Jenkins FS Miami (Fla.)
JAFL: 6/15 Raiders
IRL: 4/6 Chargers

Tarik Cohen RB North Carolina A&T
JAFL: 6/29 Raiders
IRL: 4/12 Bears

Jehu Chesson WR Michigan
JAFL: 7/29 Raiders
IRL: 4/34 Chiefs
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Egyszerűen ninsc hiba!!!

1/24 Oakland Raiders Kolton Miller, OT, UCLA
2/20 Oakland Raiders Dallas Goedert, TE South Dakota state
3/4 Oakland Raiders D.J. Chark, WR, LSU
3/20 Oakland Raiders Malik Jefferson, ILB, Texas
4/20 Oakland Raiders Derrick Nnadi, DT, Floria State
5/11 Oakland Raiders Marcell Frazier, DE, Missouri
5/20 Oakland Raiders Alex Cappa, OT, Humboldt State
6/14 Oakland Raiders Deadrin Senat, DT, South Florida
7/15 Oakland Raiders Kahlil McKenzie Jr, DT, Tennessee
7/39 Oakland Raiders Zaycoven Henderson, DT, TAMU

Mindenidők legjobb draft classa!
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Legjobb játékos evör:

Image

Alex Cappa, Humboldt State
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Raiders DEPTH CHART:

QB: Jared Goff, Brad Kaaya
RB: Alvin Kamara, Tevin Coleman, Latavius Murray, Tarik Cohen
TE: Dallas Goedert, Coby Fleener, MyCole Pruitt
WR1: Allen Hurns, Jermaine Kearse, John Ross, Tre McBride, Aaron Burbridge
WR2: Larry Fitzgerald, Laquon Treadwell, D.J. Chark, Jehu Chesson
LT: Jared Veldheer, Kolton Miller, Rees Odhiambo
LG: Laken Tomlinson, Austin Pasztor
C: Stefen Wisniewski
RG: Mark Glowinski, Dorian Johnson
RT: Jack Conklin, Menelik Watson, Julie'n Davenport, Alex Cappa

RDE: Denico Autry, Christian Covington, Carl Davis, Deadrin Senat
NT: Bennie Logan, David Onyemata, Derrick Nnadi, Kahlil McKenzie Jr
LDE: Jonathan Bullard, Jack Crawford, Zaycoven Henderson
EDGE: Connor Barwin, Marcell Frazier, Dawuane Smoot, Stephen Weatherly, Jarvis Jones
LB: Nigel Bradham, Malik Jefferson, Nick Kwiatkoski, Ukeme Eligwe
CB1: James Bradberry, Gareon Conley, Ian Wells
CB2: Jalen Mills, LeShaun Sims, Juston Burris
FS: Byron Jones, Montae Nicholson, Rayshawn Jenkins
SS: Morgan Burnett, Tedric Thompson

K: Zane Gonzalez
LS: Jimmy Landes
mustaine
x 43

Post by mustaine »

az idei draftot is megnyertem, íme:

1/18 Rashan Gary, Edge, Michigan
elit.

2/22 Julian Love, Cb, Notre dame
elit és 98-as.

3/19 Emanuel Hall WR, Missouri
gyors

3/21 L.J. Collier, DL, TCU
erős

4/18 Beau Benzschawel, OL, Wisconsin
német

5/12 Kahale Warring, TE, San Diego St
zierlein 2-3. körre írta! steal.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Raiders hírek

A csapat general managere bejelentette, hogy a franchise adózási okokból a mexikói Guadalajarába teszi át a székhelyét. Beatwriterek szerint a háttérben a mellékállásban folytatott kokain- és avokádókereskedelem állhat. Megkeresésünkre a GM megtörölte az orrát, majd megerősítette, hogy a következő szezont a helyi soccer csapat, a Chivas Guadalajara stadionjában kezdik. A hírek szerint a tavaly felépült Las Vegas-i épületre a Republikánus Párt tette rá a kezét, ahol a következő négy év ellenállását fogják megszervezni.
Image
Néhány rostermozgás történt a ligaév megnyitásával, egyrészt három veterán játékosnak megköszönték a semmit, Nigel Bradham és Devonta Freeman mellett a nagy reményekkel érkező elkapó, John Ross is máshol kereshet új megélhetést. Előbbi kettő azt tervezni, hogy kamionozni kezd, Ross pedig a tokiói olimpia új versenyszámában, a 40 yard dash-ben szeretne aranyérmet szerezni. Egy új játékos is van, Marcus Mariota egy csere keretében érkezett a Titanstől némi avokádóért cserébe, így átveheti Jared Goff helyét a kezdő poszton.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Raiders hírek

Sikerült megtartani a csapat két sztárjátékosát, Alvinka Marát és Dzse Kanklint. Amellett, hogy Marcus Mariota érkezett egy csere keretében, franchise taget kapott Jared Goff, így az edzőtáborra maradhat az irányítókérdés eldöntése. A hírek szerint a GM egy cornerback igazolásán is fáradozik, bár a bizalom továbbra is töretlen Gareon Conley irányába, akit a 2017-es drafton sikerült megszerezni az első körben. A Mexikóba költöző franchise továbbra is nagy mozgástérrel rendelkezik, százmilliónál is több dollár áll rendelkezésre a keret megerősítésére. A GM ragaszkodik hozzá, hogy a felhasználásra váró keretből minden centet saját magára fordít.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

1/19 Greg Newsome II
2/19 Tylan Wallace
3/28 Alim McNeill
4/24 Demetric Felton
5/11 Josh Ball
5/19 Ihmir Smith-Marsette
5/29 Drew Dalman
5/33 Malcolm Koonce
6/24 KJ Stepherson
6/27 Reed Blankenship
6/28 Jaylon Moore
6/33 Tommy Doyle
6/39 Zach Davidson
7/28 Darren Hall
7/35 Christian Kirksey

top class
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Mexikóba költöznek a következő emberek:

1/19 Greg Newsome II, CB, Northwestern
Bíztam benne, hogy lecsúszik valamelyik top15ös prospect, akár kúbét is vittem volna. Nagyjából az történt, amire számítottam, nem maradt senki, így BPA-zni kellett. Teven Jenkins és Newsome között vacilláltam, végül a poszt fontossága (és hogy van egy allpro RT-m) döntött Newsome mellett. B-

2/19 Tylan Wallace, WR, Oklahoma State
Legendásan nem tudok jól WR-t húzni, ha fel kéne sorolnom az előző 8 évben milyen embereket hoztam erre a posztra, a sírás kerülgetne. Bár nem elit atléta, Wallace mindent tud, amit egy NFL elkapónak tudni kell, remélhetőleg egészséges is tud maradni.
B

3/28 Alim McNeill, DT, NC State
Itt nagyon homály voltam, 3/19-ről lecseréltem, mert nem tetszett a bent lévő játékosok közül senki. A viszonylag nagy upside miatt esett a választásom McNeillre, de szívesen kicseréltem volna erről a helyről egy jövő évi pickért.
C-

4/24 Demetric Felton, RB/WR, UCLA
Szerettem volna egy RB-t hozni, mert nem voltunk meg darabra sem, Felton futóként, slot WR-ként és returnerként is használható depth faszi, semmi extra.
B-

5/11 Josh Ball, T, Marshall
Valószínűleg később is bent lett volna, de nagy sleeper lieblingem volt, nem szerettem volna, ha valaki lenyúlja. Florida Stateről kivágták freshmanként asszonyverésért, utána ment át a Marshallra, ahol megbízható játékot mutatott, méretei jók, ha tud viselkedni egyből 6th lineman lehet, később LT upside-dal.
A

5/19 Ihmir Smith-Marsette, WR, Iowa
Zavarosban halászás, jó a neve.
A+

5/29 Drew Dalman, C, Stanford
Az új Jason Kelce
A+

5/33 Malcolm Koonce, DE, Buffalo
Tweener, futás ellen kuka, passz ellen jó. Egyeseknél második körös ez a faszi, máshol 7-UDFA, 5/33-ra egy lövést megért, hátha lesz belőle valami.
B

6/24 K.J. Stepherson, WR, Jacksonville State
Notre Dame-n kezdte, fegyver és kábó miatt elzavarták, a másodosztályban kötött ki, ilyenekre hatodik körben le kell csapni. Kár, hogy túl öreg, de akár belőle is lehet valami.
B-

6/27 Reed Blankenship, DB, Middle Tennessee State
Másik nagy sleeperem, itt egy cikk róla: https://www.hogshaven.com/2021/3/27/223 ... ling-freak
A

6/28 Jaylon Moore, T/G, Western Michigan
Ez nem egy túl szexi pick, de több helyen 3-4. körre írták, hatodik végén így ajándék.
B+

6/33 Tommy Doyle, Miami (Ohio)
Backup támadófalember.
C

6/39 Zach Davidson, TE/P, Central Missouri
900 elkapott yard tight endként 2019-ben, Pittsnek 770 volt a legjobb szezonjában, csak mondom. Plusz feature, hogy punterként is nyomta egyetemen.
A-

7/28 Darren Hall, CB, San Diego State
Athleticen 5-6. körre írták, nfl.comon ötödikre, hetedik végén így ajándék.
B+

Közben egy idei ötödik és egy jövő évi negyedik körért elpasszoltam Foye Oluokunt, majd a 7/35-ért elhoztam Christian Kirkseyt. A legfontosabb pickemmel jó játékost hoztam, a többinek majd kiderül mennyi értelme volt.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

1/19 Greg Newsome II, CB
IRL: 1/26 Browns

2/19 Tylan Wallace, WR
IRL: 4/25 Ravens

3/28 Alim McNeill, DT
IRL: 3/8 Lions

4/24 Demetric Felton, RB