Profilban tudod állítani a hátteredet, vagy 4-5 opció.MarioAna wrote:Fórummal kapcsolatban. Fordítva nem lehetne a színeket megvalósítani? Mármint világos szürke alapon sötét betűk, mert ettől nekem nagyon fáj a szemem. A fordított kombinációjával szoktam laptopon/monitoron olvasni (igaz barna árnyalatban, nem szürkén), így az nem bántja annyira. Ettől már csak a fekete alapon fehér betűktől lehetne rosszabb.
valóban, már rájöttem én is miután beírtamStez wrote:Profilban tudod állítani a hátteredet, vagy 4-5 opció.MarioAna wrote:Fórummal kapcsolatban. Fordítva nem lehetne a színeket megvalósítani? Mármint világos szürke alapon sötét betűk, mert ettől nekem nagyon fáj a szemem. A fordított kombinációjával szoktam laptopon/monitoron olvasni (igaz barna árnyalatban, nem szürkén), így az nem bántja annyira. Ettől már csak a fekete alapon fehér betűktől lehetne rosszabb.
Én rögtön átállítottam, most fekete-kék alapon van az egész.
Lesd meg.
Nem kell, fölösleges 32 új topik erre, mert a banda fele sosem fogja használni.MarioAna wrote:no akkor ez az auto-sub dolog megvalósíthatónak tűnik.
Ez a GM lapszemle pedig jó ötlet, viszont nem kellene minden csapatnak külön-külön, hogy a hírek ne ömlesztve legyenek?
jó lesz az, a lényeg az átláthatóságmustaine wrote:https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... MT0E#gid=5
nem tudom, konkrétan hogy gondoltátok, de szívesen megcsinálom, ha valaki leírja
megcsinálom akkor úgy, pont ezért írtam, hogy segítsetek, mert nem tudtam, mire gondoltokeaglesmcnabb wrote:jó lett ez, bár én olyanra gondoltam hogy posztok lesznek megadva mint ugyanígy a csapatok, és akkor mindenki beírhatja az adott posztra melyik csapatból mit kínál. csak mondjuk oszloponként, vagy külön fülekben, talán úgy jobb lenne.
Persze én könnyen ugatok, nem én szenvedek vele
fasza, csak meg kell csinálni ugyanígy a KERES munkalapot is alul, és akkor teljes lehet a káoszmustaine wrote:https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... MT0E#gid=0
Gordon javaslata alapján.
Ha van valakinek valami további ötlete, szívesen várjuk
aki keres, az gondolom megnézi a kínált és úgy keresMarioAna wrote:fasza, csak meg kell csinálni ugyanígy a KERES munkalapot is alul, és akkor teljes lehet a káoszmustaine wrote:https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... MT0E#gid=0
Gordon javaslata alapján.
Ha van valakinek valami további ötlete, szívesen várjuk.
jó de így nem írhatom be minden cellába hogy LSU!mustaine wrote: aki keres, az gondolom megnézi a kínált és úgy keres
a trade block főtopikot át kell írni Roster Movements vagy Team Transactions valamire és akkor meg van oldvaStez wrote:Nem hülyeség, és MarioAna sem csinált butaságot azzal, hogy trade blockba beírta magának a dolgot.
Annyit viszont szeretnék kérni, hogy lehetőleg akkor ne blockba írogassuk a csapat híreit, az igazolásokat, a távozókat, meg az egyéb dolgokat. Csak mert a trade block tulajdonképpen csak az adott csapat keres-kínálját kellene, hogy tartalmazza.
Majd létre lesz hozva mindenkinek valami topik, azon belül külön akkor be lehet írni a rostert, FA igazolásokat, távozókat, a depth chartot, stb.
Megpróbáljuk még ma megoldani.
Voltak rá próbálkozások, befulladtak, mivel konzolról állítólag valami mocskosmód nagy meló PC-ra átokoskodni a statisztikákat, a táblázatokat, meg úgy minden hasonlót. Mert ugye madden 15 csak konzolra van. Ott meg teljes mezőnnyel akkor tudunk online ligázni, ha mindenkinek van konzolja és madden, egyébként meg csak úgy lehetne, hogy beállítod, hogy mindegyik csapattal te vagy (ha lehet ilyet), és akkor te draftolsz mindenkinek. Na most a draft rohadt nagy meló lesz alapból, és utána jön a probléma, hogy a statisztikákat hogyan rakod át PC-re úgy, hogy az bármikor, bármelyik GM számára tisztán követhető legyen.Sevarafa wrote:ötlet:
madden szimulcio: Madden NFL 15
Connected Online vagy offline franchise. (online-nak jobb lenne)
A mágia: Fantasy Draft mód.
Igen. A connected franchise módban mindenki kiválasztja magának a csapatát, majd kiválasztjuk a fantasy draft roster módot.
Itt semmi más nincs, csak le kell szimulálni a draftot. Ugyanazt a draftot amit mi csinálunk skype-on. És kész. Megvan a legfrissebb roster... minden csapatban a megfelelő játékosok vannak. Normális szoftverrel van a szimulálás (nem lesz 2700 yardos futo stb)...
Szerintetek?
Főleg ugye az, hogy mi szezon közben nem lopkodhattunk.fetomy wrote:Hozzátenném, hogy azért volt tavaly sok minden úgy ahogy, mert gyorsan kellett megcsinálni a ligát, és nem volt idő mindent ujrairni, atvettuk az előzőt, és modositottunk pár dolgot amire hirtelen emlékeztünk, hogy akartuk. Sok buta szabály meg bowl.hu ról ered, ahol volt sok olyan dolog, ami teljesen értelmetlenül tért el az IRL től, mint pl ez is. Megjegyzem kétlem, hogy majd most tömegével kezdenék el az emberek a 6-7. Körösök lopkodasat, főleg hogy ugye azokat rosterre is kell tenni.
Nem jó, hogy ez tud kellemetlenségeket okozni, viszont amúgy ha nincs nyitva az admin akkor is sok trade születik nyitás előtt, tudomásul kell venni, hogy ilyen elofordulhat.