ROSTER fájl

mustaine
x 43

Re: ROSTER fájl

Post by mustaine »

Sevarafa wrote:hát sajna ez a roster nagyon rossz... kezdve dee ford-tól egészen mcfadden-ig bezárólag... :(
jövőre előbb nekiállunk aztán jobb rostert csinálunk, gondolom most már nagy variálásra nincs idő...
Dee Ford ratingje azért ilyen magas, mert ahogy MarioAna is leírta, IRL OLB-nek draftolták, de a JAFL-os csapatában DE lesz a különböző séma miatt. OLB-ből lett DE. Ha Brandon Grahamet berakom a hetven akárhányas ratingjével DE-nek, akkor 90+-as ratingje lesz.

Ha elolvastad, Stez leírta, hogy ami irreális (pl. Dee Ford) majd ki fogja javítani.

Mivel MarioAna elbaszott erre egy hetet, legalább egy köszönömöt idehányhattál volna, vagy lehet utánacsinálni...

Ja és az előzőnél még mindig jobb, amivel volt vmi gebasz, mert abban Shady 94-es volt, míg pl Eddie Lacy 94+-os...
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
Sevarafa

Post by Sevarafa »

mustaine wrote:
Sevarafa wrote:hát sajna ez a roster nagyon rossz... kezdve dee ford-tól egészen mcfadden-ig bezárólag... :(
jövőre előbb nekiállunk aztán jobb rostert csinálunk, gondolom most már nagy variálásra nincs idő...
Dee Ford ratingje azért ilyen magas, mert ahogy MarioAna is leírta, IRL OLB-nek draftolták, de a JAFL-os csapatában DE lesz a különböző séma miatt. OLB-ből lett DE. Ha Brandon Grahamet berakom a hetven akárhányas ratingjével DE-nek, akkor 90+-as ratingje lesz.

Ha elolvastad, Stez leírta, hogy ami irreális (pl. Dee Ford) majd ki fogja javítani.

Mivel MarioAna elbaszott erre egy hetet, legalább egy köszönömöt idehányhattál volna, vagy lehet utánacsinálni...

Ja és az előzőnél még mindig jobb, amivel volt vmi gebasz, mert abban Shady 94-es volt, míg pl Eddie Lacy 94+-os...
ja hát ha szerinted valaki azért mert OLB-ből DE lesz, ezért plusz 20-as ratinget érdemel, akkor nem szóltam :) (tapsvihar, hogy ezt meg tudod magyarázni, pláne azért, mert ha valakit nem a saját posztján játszatsz, akkor esni szokott a ratingje, nem nőni...) ((plusplusz: ha már grahamnél tartunk aki eagles-ös legalább te tudhatnád szurkolóként, hogy nála azért nőhet a rating, mert ő alapban DE, más kérdés, hogy a 3-4-es system miatt rákényszerítik a LB posztot, mert 3-4 ben már nem oké DE-nek...de lehet most ujat mondtam neked... ))

Amugy, amikor megcsináltam az Fa listát stez-en kívül ki köszönte meg, ha már itt tartunk :)

Marioana, köszi a munkád természetesen, nem veled vagy a munkáddal van a gond, hanem a ratingekkel...
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Nem szerintem érdemel nagyobb ratinget hanem a Madden miatt, ha bármilyen OLB-ből DE -t csinálsz. Nyugodtan próbáld ki. Vagy csak olvasd el még egyszer amit ide leirtunk. Nem olyan nehéz megerteni...
Sevarafa

Post by Sevarafa »

mustaine wrote:Nem szerintem érdemel nagyobb ratinget hanem a Madden miatt, ha bármilyen OLB-ből DE -t csinálsz. Nyugodtan próbáld ki. Vagy csak olvasd el még egyszer amit ide leirtunk. Nem olyan nehéz megerteni...
esküszöm megnézem ezt :D
nem bírom elhinni, hogy ennyire autista a madden 08...
ha mégis, elnézésedet kérem mustaine
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Sevarafa wrote:
mustaine wrote:Nem szerintem érdemel nagyobb ratinget hanem a Madden miatt, ha bármilyen OLB-ből DE -t csinálsz. Nyugodtan próbáld ki. Vagy csak olvasd el még egyszer amit ide leirtunk. Nem olyan nehéz megerteni...
esküszöm megnézem ezt :D
nem bírom elhinni, hogy ennyire autista a madden 08...
ha mégis, elnézésedet kérem mustaine
MarioAna wrote:Okés, igen, vannak rating érdekességek benne. Dee Ford azért olyan sok, mert OLB-ből konvertált DE. Ergo egy átlagos mezei OLB, 90+OVR DE lesz. (lásd nálam McClellin, elvileg a 2. legjobb DE-m, pedig háááát).
:dance:

Dee Ford pl OLB-nek 76-os, míg DE-nek 92-es. De Orakponál is nagyobb OVR-t ír DE-ként, pedig egész életében OLB volt. A többiről nem is beszélve. Ez szépen ki lesz javítva, no panic :D
Sevarafa

Post by Sevarafa »

MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

nem hiszem, hogy Seva az én munkámat akarta becsmérelni, még ha úgy is jött le.

Én is "hozott" anyagból dolgoztam, nem igazán volt jobb kiinduló alap roster neten, ahol viszonylag normális ratingek mellett benne voltak a rookiek. Így is 150+ játékost kellett utólag belerakni, plusz ugye azt a 32*53 playát a helyére rakni. Anno csináltam footballidiotsra normális idei draft classt, ahol minden rookie 40 time-ja és magassága pl fel volt vezetve, és az alapján lettek megkreálva, de a közösség konkrétan leszarta, helyette a megszokottat választották, ahol a hypeolt játékosok már előre be vannak lőve NFL elit szintre. Szóval egy rosterbe sem éri meg beleölni azt az időt és energiát, mert úgysem fog mindenkinek tetszeni.

Külön örültem egyébként neki, amikor a csapattopikokban vagy elírta valaki a saját játékosa nevét, vagy beírta hogy pl OL, aminél ugye 5 posztot kellett végigkeresni, hogy meglegyen a nyomorult :D, vagy aki telebaszta UDFA névtelen játékosokkal a csapatát, amikről konkrétan semmit sem tudunk. Mert míg pl egy 4-5 éve NFL kerettag rotációs LB-t névről be tudom azonosítani, hogy hol játszott, meg mégis kicsoda, addig egy UDFA CB-t vagy OL-nek nem fogok utána nézni neten, hogy most 5'9"/6'2" vagy 6'6".

Ezek a DE/OLB módosítások mindig a madden rákfenéje lesz, sok mindent nem lehet vele tenni. Nem húzhatod le a 80SPD-et, ha 4.5öt fut a csávó, 70+tackle minimum van neki ha LB-nek is bedobják. Ahhoz, hogy Ford kb 75-80 közötti rookie legyen, kb 30-as AWR kellene neki (lásd nálam Margus Hunt, akiről mindenki tudja, hogy egy fizikális szörnyszülött...vagy régebben Vernon Gholston volt ilyen). Mivel az OVR ratinget nem mi/én vagy a roster gyártók számolják, hanem a Madden. Akkor meg viszont minden snapre beugrik, elfut rossz irányba, 80+szerelési tulajdonsággal is lepörög róla a QB/RB, meg ilyenek. Ezeket pont a slider beállításokkal lehet majd kijátszani, amire meg fetomy figyelni fog. Ne várjatok ALAP madden beállításokat, mert akkor lenne 2000+yardja 5 kezdő futónak, meg 20+TDket kapkodnának el a WR-ek.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

totál igazatok van. De engem nagyon meglep, hogy az akkori madden ennyire tudott gondolkodni, és ilyeneket csinált.
De elismerem, én vagyok a hunyó 101%-ig!
Anno milyen könnyű lehetett maddenezni? elhozol Fa-ból egy 80-as OLB-t, és egyből van egy 97-es DE-d :))
Withney Mercilusból (82) csináltam most egy 97-es De-t :D :D
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Sevarafa wrote:totál igazatok van. De engem nagyon meglep, hogy az akkori madden ennyire tudott gondolkodni, és ilyeneket csinált.
Anno milyen könnyű lehetett maddenezni? elhozol Fa-ból egy 80-as OLB-t, és egyből van egy 97-es DE-d :))
Ja, meg elhozol FA-ról akárkit 80 fölötti ratinggel és elcseréled draftpickért simán :geek:
Nekem tetszik amúgy a roster, a saját csapatom reálisan be van lőve.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Nálam is egész korrekt. bár a tavalyi maddenben hightower 84-es volt, nálam 76-os asszem, de ezt betudom annak, hog yILB-t fog játszani nálam.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Sevarafa wrote:Nálam is egész korrekt. bár a tavalyi maddenben hightower 84-es volt, nálam 76-os asszem, de ezt betudom annak, hog yILB-t fog játszani nálam.
Ez is a posztváltás miatt van. A Maddenben megcsinálsz egy OLB-t 84-esnek, annak ha átrakod a posztját ILB-re, akkor csökkenni fog a ratingje.
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

Sevarafa wrote:totál igazatok van. De engem nagyon meglep, hogy az akkori madden ennyire tudott gondolkodni, és ilyeneket csinált.
online madden ligákban nem hiába tiltották az LB--->DE posztmódosítást :). Emlékszek én arra, mikor egy PERRY RILEY nevű RDE-t nem lehetett blokkolni.
Az OL poszt is ilyen egyébként, IRL egy RT-t nem fognak berakni C-nek, plusz ugye oldal sem mind1.

Az OLB/DE részhez még annyit, hogy 3-4OLB sosem csinált annyi sacket (alapbeállításokkal), mint egy hugy, gecibuta, de rohadt gyors 4-3DE.
Mondjuk madden ligában ugye te irányítasz, az azért sokat számít, SIM megint teljesen más.
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Ahhoz meg megint hozzá kell szokni, hogy az ILB/MLB-k lesznek a sackleaderek.
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

mustaine wrote:Ahhoz meg megint hozzá kell szokni, hogy az ILB/MLB-k lesznek a sackleaderek.
de legalább van 4 ugyanolyan 4-3 pass rusher DE-m, akik közül 2 lesz a pályán mert a rotáció úgysem fog működni.....katasztrófa lesz ez az idei év nálam :D :D :D.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

MarioAna wrote:
mustaine wrote:Ahhoz meg megint hozzá kell szokni, hogy az ILB/MLB-k lesznek a sackleaderek.
de legalább van 4 ugyanolyan 4-3 pass rusher DE-m, akik közül 2 lesz a pályán mert a rotáció úgysem fog működni.....katasztrófa lesz ez az idei év nálam :D :D :D.
Próbálgatom én is a rostert, de hogy Kendricks 4 sackes meccseket hoz ILB-ként, az elég vicces :D :D
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Előbb a 9. héten fagyott ki, most a 11-en szimu közben.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

mustaine wrote:
MarioAna wrote:
Próbálgatom én is a rostert, de hogy Kendricks 4 sackes meccseket hoz ILB-ként, az elég vicces :D :D
Alapból a 87-es ratingje is vicces.
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Na ja, de Jason Peters meg csak 91-es, pedig top3 LT, Joe Thomasszal meg Joe Staleyvel.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Maddenben viszont mindig lesz 1-2 vicces dolog. Sosem fogod tudni eltüntetni a 08-ból az 1000 yardos scrambler QB-kat, meg sorolhatnám még a szokásos hülyeségeit a programnak. De sajnos csak ezzel tudunk simmelni. Igyekszünk majd úgy húzni a slidereket, hogy reálisabb dolgok jöjjenek ki. Két éve homi valamit állított, és rögtön jöttek az 5000 yardos QB-k, míg előtte ilyen 4600 volt a max, de összesen 2-3 QB lépte át a 4000 yardos határt is.
Reálisabb volt jóval.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Alapbeállításkokal 1000 yardos WR is alig van, míg Shady kb minden szezonban 2500 yardot fut. Ezzel majd kell babrálni egy kicsit, de én bízom bennetek :D
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

mustaine wrote:
Chargers LT wrote:Sajna nincs ncore, meg amúgy sem nagyon akartam leszedni a maddent, de szívesen láttam volna a játékosaim ratingjét, így ellenőrizni sem tudok
Ha szeretnéd lescreenshotolom neked
Átjött, köszi... és akkor sorolok...bár sejtem azért lesz, mert nem az 53-as keret alapján volt a lista, hanem a felette feltöltött kép alapján, mert: Phillips TE, Keiser OLB, Manning ILB emberektől már meg kellett szabadulnom, mivel nem fértek be az 53-ba, de a madden listán ott vannak...
Aztán Willie Smith RT nálam, és nem LT, az 53-as keretemben már ez is helyesen van leírva.
Van egy playa, T Jordan MLB...a meg ki? :D Sose volt ilyen játékosom, bár gondolom ez Jordan Tripp megfelelője akarna lenni...de ő is már PS-ben van.

Antonio Gates nincs a listán!

És még ami szemet szúrt, hogy a védőfal rendben van, kivéve egy embert, pont Damon Harrison 77-es, ami konkrétan vicc, már-már ilyen kwame geathers, és szinte Lissemore-i magasságokban (mélységekben) van, pedig utóbbiak pályát alig láttak, Harrison meg lassan elit, tekintve, hogy a liga egyik legjobb nózija és a zsírdisznó állat. :D
Amúgy kb ok, a támadók eléggé ott vannak nálam a szeren :)
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

mustaine wrote:Alapbeállításkokal 1000 yardos WR is alig van, míg Shady kb minden szezonban 2500 yardot fut. Ezzel majd kell babrálni egy kicsit, de én bízom bennetek :D
Nem lesz gond. Mondjuk a futott yardokon olyan sokat nem tudunk húzni, mert az is mindig elég irreális szokott lenni sajnos.
De ahogy IRL is, úgy mi is a passz irányába toljuk majd el a ligát, hogy reálisabb legyen. De ettől függetlenül két éve, fullosan run heavyre épített Billsnél Spiller lazán futott emlékeim szerint 2300 yard körül, meg akkor Meki például a Vick-Shady kombóval futott 3500 yardot kb. De ez a két csapat futásra is állította be durván az offenset, a passz nagyon kevés is volt.
Spiller toronymagasan futott yard rekordot, de még így is lazán 1/1 lett a Bills. :)
Beki
x 321

Post by Beki »

Köszönet MarioAna-nak a hatalmas befektetett energiamennyiségért és akiknek köszönhetően a sim létrejön stb, stb. :)
Gyorsan átfutottam a Jets rostert és a többség tökéletes, bár Marcedes Lewis és Coples 90 feletti ratingje nem indokolt sztem, és Winters 73-as és Konz 70-es ratingje is alacsonynak tűnik nekem.
Farky

Post by Farky »

Köszönet a rosterért, én is belenéztem így pár észrevétel Arizonából:

- 2 db Brock Coyle van a rosteremen, egyik 6'0 a másik 6'2 magas, ebből az egyik törölni kéne
- 2 db Jonathan Newsome is van, ők sem egyeznek
- Palmer 81 ovr 78 awr az wtf? főleg h Stantonnak 76 awr-je van, azért ettől Palmer jobb
- Khyri Thornton DT 80 str??? egy DT-nek? Fitzgeraldnak van 82 :D

most így ennyit találtam, de még egyszer köszi a rostert
Löfli

Post by Löfli »

Nagy köszi a rosterért MarioAna!

- van egy Chris Hagg nevű TE, gondolom ő Chris Gragg-nek a fogyatékos tesója, nem kell a rosterre.
- Reggie Walker 55-ös overall wtf?
- McKelvin 79-es OVR és Cason is előtte van az elég érdekes.
- Da'norris Searcy-nek bántóan alacsony az awr-je szvsz.
- Urbikon is lehetne húzni még egy kicsit, IRL tavaly brutáljó szezont tolt.
- Biermann 92 OVR, az wtf, Branch előtte van a DC-n, és ő csak 82-es :D

elvileg ezeken kívül minden okés, ja McCown-nak is picit magas az OVR-je, de az nem baj :D
Image
ano92
x 114

Post by ano92 »

Rettentő underrated pár playám.
Fusco, Pouncy, Monroe. Amire a fél életem áldoztam nevetségesen alacsony a statjuk. És az awr ami a legjobban le van húzva még jó pár playánál.

Azt szeretném kérdezni, hogy a depth chart még ezután készül? Mert ez nekem ratyi :D

De természetesen köszönet ezért a munkáért, amit beleöltél a rosterbe. A statok tudom, hogy nem a te hibáid :D
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

ano92 wrote:Rettentő underrated pár playám.
Fusco, Pouncy, Monroe. Amire a fél életem áldoztam nevetségesen alacsony a statjuk. És az awr ami a legjobban le van húzva még jó pár playánál.

Azt szeretném kérdezni, hogy a depth chart még ezután készül? Mert ez nekem ratyi :D

De természetesen köszönet ezért a munkáért, amit beleöltél a rosterbe. A statok tudom, hogy nem a te hibáid :D
Depth Chartot majd sim meccsek előtt lehet állítani, gondolom meg lesz rá a topik itt :D.
Látom azért legalább páran átnézik a csapatokat, ami jó hír.
Egy auto DC reordert pedig alap, hogy kell csinálni mindenkinek, mivel az editorral bepakolt játékosokat a madden "nem veszi észre" csak ezután.

+ a legnagyobb hiba, hogy a franchise QB-m csak 75OVR-es, mikor 90+-osnak kellene lennie :(
ano92
x 114

Post by ano92 »

örülj annak a 75 nek, :D
Image
JackZoltan

Post by JackZoltan »

Seattle Seahawks roster hibák:

Clinton McDonald (DT) 68-as ( Ő 77-es a Madden 25-szerint )
Alford és Trufant alulértékelt
két darab Deshawn Sead van a rosteren
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

A MADDEN 25-ös ratingeket ne nézzétek, teljesen más a rating rendszer ott, mint a 08 PC-ben. Főleg RB/DL esetében például. Kiindulópontnak mondjuk jó lehet, de ne alapozzatok rá.

Úgy látom a "kreált" játékosok duplikálódtak, vagy csak némelyiket szimplán nem vettem észre, hogy már ott volt a rosteren :oops: .
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

MarioAna wrote:A MADDEN 25-ös ratingeket ne nézzétek, teljesen más a rating rendszer ott, mint a 08 PC-ben. Főleg RB/DL esetében például. Kiindulópontnak mondjuk jó lehet, de ne alapozzatok rá.

Úgy látom a "kreált" játékosok duplikálódtak, vagy csak némelyiket szimplán nem vettem észre, hogy már ott volt a rosteren :oops: .
Pedig nem rosszak, nekem le van szedve minden frissítés madden 25-re és nincs sok helyen hülyeség, tehát arra azért lehet alapozni.
De egyébként mostanság adják ki az új madden ratingjeit is.
kronikk
x 5

Post by kronikk »

Saints:

Köszönöm én is a rostert.

Észrevétel:
K. Robinson és T. Decoud is 29es mezszámú.
A másik, hogy Quarless 78-as ratingjét keveslem, ahhoz képest, hogy a rookie Amaro 82-es, de lehet én értékelem túl Quarlesst. A másik pedig Armstead overallja is kevés szerintem, ahhoz képest, hogy előző félszezont végigtolta nem is rosszul és most is kezdő lesz idén.
Mady

Post by Mady »

Nate Stupar LB rajta van a Jax rosteren, de már régen kidobtam. Más hibát nem vettem észre.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Nálam is van egy problem. Nicks még nálam van.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Sevarafa wrote:Nálam is van egy problem. Nicks még nálam van.
Mert megerdemled, nem szabadulhatsz tole meg 3 evig.
Sevarafa

Post by Sevarafa »

Andre Williams már berámolt ma egy tD-t.. nem emeljük fel a ratingjét 99-re? :D :P
ano92
x 114

Post by ano92 »

Stez wrote:
MarioAna wrote:A MADDEN 25-ös ratingeket ne nézzétek, teljesen más a rating rendszer ott, mint a 08 PC-ben. Főleg RB/DL esetében például. Kiindulópontnak mondjuk jó lehet, de ne alapozzatok rá.

Pedig nem rosszak, nekem le van szedve minden frissítés madden 25-re és nincs sok helyen hülyeség, tehát arra azért lehet alapozni.
De egyébként mostanság adják ki az új madden ratingjeit is.
magára a rating rendszerre gondolt. Madden 25 meg 08 közt van pár év, hogy a statok ugyanazok lehessenek.

Madden 25 nél max az overallokat lehet nézni, és azt hasonlítani össze. De lebontva a többi statot fölösleges.
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

kronikk wrote:Saints:

Észrevétel:
A másik, hogy Quarless 78-as ratingjét keveslem, ahhoz képest, hogy a rookie Amaro 82-es, de lehet én értékelem túl Quarlesst. A másik pedig Armstead overallja is kevés szerintem, ahhoz képest, hogy előző félszezont végigtolta nem is rosszul és most is kezdő lesz idén.
mezszám az majd javítandó, Quarless teljesen reális 78-as ratingű, egy szolid csere TE. Armsteaddel meg az a baj, hogy az LB szerű gyorsasága miatt amint elér egy bizonyos szintet blokkolásban úgy az OVR-ja hatalmasat ugrik. Nem tudom most a ratingjeit, de 80-82től többet semmiképp sem érdemel.
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

Sevarafa wrote:Andre Williams már berámolt ma egy tD-t.. nem emeljük fel a ratingjét 99-re? :D :P
azt nem, de meglepődnék ha szezon végére nem ő lenne a kezdő RB a Giantsnél.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Sevarafa wrote:Andre Williams már berámolt ma egy tD-t.. nem emeljük fel a ratingjét 99-re? :D :P
Legyen, átírtam neked 99-esre a ratingjét, plusz minden tulajdonságát, de viszont az első héten beszedek vele egy career endinget.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

MarioAna wrote:

Észrevétel:
mezszám az majd javítandó, Quarless teljesen reális 78-as ratingű, egy szolid csere TE. Armsteaddel meg az a baj, hogy az LB szerű gyorsasága miatt amint elér egy bizonyos szintet blokkolásban úgy az OVR-ja hatalmasat ugrik. Nem tudom most a ratingjeit, de 80-82től többet semmiképp sem érdemel.
Lane Johnson lehetne nála a mérce, de azért Johnson jóval jobb blokkoló.
kronikk
x 5

Post by kronikk »

MarioAna wrote:

Észrevétel:
Armstead most jelenleg 75ön van, azért keveselltem ezt, a 80-82 az szerintem reálisabb lenne. Quarless meg akkor jó, majd jövőre felmegy 90re, idén úgy is ő lesz a GB első számú TE-je.
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

kronikk wrote: Quarless meg akkor jó, majd jövőre felmegy 90re, idén úgy is ő lesz a GB első számú TE-je.
de nem azért, mert olyan jó :D. Lyerla ha nem basz meg egy borzot akkor tehetsége alapján jövőre neki kellene az 1.számúnak lenni. Csak szegény olyan sötét mint Mordor, plusz még most meg is sérült.
JackZoltan

Post by JackZoltan »

Oké, de azért Mekdonáldnak keveslem azt a 68-as overallt :geek:
Image
Nandito
x 152

Post by Nandito »

MarioAna wrote:
kronikk wrote: Quarless meg akkor jó, majd jövőre felmegy 90re, idén úgy is ő lesz a GB első számú TE-je.
de nem azért, mert olyan jó :D. Lyerla ha nem basz meg egy borzot akkor tehetsége alapján jövőre neki kellene az 1.számúnak lenni. Csak szegény olyan sötét mint Mordor, plusz még most meg is sérült.
Idén meg Bostick pályázik a kezdő posztra. Quarless nekem sem tűnik többnek egy megbízható csérénél. Ezért is hagytam FA-ra kerülni. :D
kronikk
x 5

Post by kronikk »

Nandito wrote:
MarioAna wrote:
Idén meg Bostick pályázik a kezdő posztra. Quarless nekem sem tűnik többnek egy megbízható csérénél. Ezért is hagytam FA-ra kerülni. :D
Jó hát én is Amarot tartom kezdő TE-nek, de azért megnyugtató, hogy Quarless ott van mögötte
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Ránéztem a jersey#-re, mivel kurvasok van, nem írom be egyesével, hogy mit mire javítok, gondolom úgysem lényeges senkinek, illetve általában olyan egyezések vannak, hogy FutureHof - nonameudfa, szóval itt nyilván az udfa megtarthatja a számot, mert a futurehof úgyis megérti a dolgot, és beleegyezik egy tök más mezszámba.
You fuck with the master you fuck with disaster...
Image
Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
gordon
x 89

Post by gordon »

Demar Dotson 78
Johnthan Banks 73
Karcsú, a többi OK.
Köszi mégegyszer Mario
A kezdők rutinjával rendelkezem !
Mady

Post by Mady »

Átnézegettem még 1x és mégis csak van hiba a Jaxnél. 52 játékos van ott Rosteren. Ugye írtam már, h. Nate Stupar már nincs nálam, az úgy 51.
A 2 hiányzó: Brandon Linder G és Carson Tinker LS.
JackZoltan

Post by JackZoltan »

Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de aki PS-ben van az nem lesz benne a madden rosterbe csak akkor ha felkerül a DC-re?
Image
Post Reply