ROSTER fájl

fetomy
The Creator
x 1037

Re: ROSTER fájl

Post by fetomy »

Nem hülyeség ez. Viszont nem, nem kerül fel. Csak az aktív 53-as roster kerül fel. Menet közben egy random FA-t igazoltatunk a maddennel, ha nagyon muszáj (sérülés). Jövőre ha aktiválod, akkor rákerülhet persze, hiszen nálad marad, de maddenben úgysem lenne értelme, azért akit PS-re rakunk az nem véletlen van ott, nem nagyon akarjuk a pályán látni :)
You fuck with the master you fuck with disaster...
Image
Regular Season Champion 2020-2021
NFC South Champion 2017-2018, 2020-2021
JackZoltan

Post by JackZoltan »

fetomy wrote:Nem hülyeség ez. Viszont nem, nem kerül fel. Csak az aktív 53-as roster kerül fel. Menet közben egy random FA-t igazoltatunk a maddennel, ha nagyon muszáj (sérülés). Jövőre ha aktiválod, akkor rákerülhet persze, hiszen nálad marad, de maddenben úgysem lenne értelme, azért akit PS-re rakunk az nem véletlen van ott, nem nagyon akarjuk a pályán látni :)
Thx! nem emlékeztem rá hogy az EL-ben hogy volt ... de most már megvilágosodtam :ugeek:
Image
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Itten vannak a rating módosítások. Egyéb kívánság óhaj sóhaj esetén forduljatok hozzám bizalmatlanul.

Image

SUS természetesen az eltiltás. Azok láthatóak itt, akik fullseasont kaptak, az ilyen pár meccseseket majd leveszem addig DC-ről.
Image
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

fetomy wrote:Itten vannak a rating módosítások. Egyéb kívánság óhaj sóhaj esetén forduljatok hozzám bizalmatlanul.
SUS természetesen az eltiltás. Azok láthatóak itt, akik fullseasont kaptak, az ilyen pár meccseseket majd leveszem addig DC-ről.
rostert kaphatunk? Az alapján döntenék, hogy Bowers vagy McClellin a "jobb" 72OVR-os, meg Brockers és Nelson lehúzására is kiváncsi vagyok, hogy miből lett visszavéve :).
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

megcsinálom a DC-ket és utána felrakom.

btw nyilván mindenhol azokon módosítottam, amik befolyásolják az OVR-t :D
QB: THP, THA,
RB: spd,ACC, car, btk,
....
DE: STR, SPD, ACC, TCK - Ezeknél mondjuk elég szépen kellett machinálni a szaros OLB-DE posztváltós OVR emelkedés miatt...
És persze elsődlegesen AWR.
Image
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Tramon Williams miért kapott lehúzást? :( Tavalyhoz képest 20-szal nőtt a taklija, eggyel nőtt az intje, van sackje (2,5). A PD ugyan visszaesett, de még mindig 10 fölött van (16-11).
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

fetomy wrote:megcsinálom a DC-ket és utána felrakom.

btw nyilván mindenhol azokon módosítottam, amik befolyásolják az OVR-t :D
QB: THP, THA,
RB: spd,ACC, car, btk,
....
DE: STR, SPD, ACC, TCK - Ezeknél mondjuk elég szépen kellett machinálni a szaros OLB-DE posztváltós OVR emelkedés miatt...
És persze elsődlegesen AWR.
ez most engem annyira nem érint, de az RB-nél...most egy 4.4-es RB-t lehúztatok 85SPD-re hogy ne legyen 90OVR? :D Vagy ennyire drasztikuscsökkenés csak az AWR-nél van?
Winning is a thing that's inherent with how you were raised. It’s something U carry with U for a lifetime. And to pretend that it’s brought or deposited at a place and left, it isn't. It's always carried with the participants of the people that are there.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

azért nem :D igyekeztem úgy csinálni, hogy AWR-en kívül képességbeli dolgok kb. 3-nál többel ne csökkenjenek. Olyankor viszont kellett, mikor az AWR pl. alapból is ilyen 50-60 volt, de ahogy emlékszem szpíden 1-3 közötti változások voltak max, inkább akkor carry-t, BTK-t, keccsinget csökkentettem. Megmondom őszintén volt jó pár akinél azért nem vágtam fejből a 40timeot :D de tényleg, nem emlékszem, hogy ilyen drasztikus szpídcsökenés lett volna.
Image
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Nandito wrote:Tramon Williams miért kapott lehúzást? :( Tavalyhoz képest 20-szal nőtt a taklija, eggyel nőtt az intje, van sackje (2,5). A PD ugyan visszaesett, de még mindig 10 fölött van (16-11).
Kukit sem számít a taklijainak a száma, emberezni nem tud, zónázni sem sokkal jobban, évek óta túlértékelt.
Hall is egy tacklegyár... Nem az minősíti a játékost.
A legtöbbet én értékeltem át, de most nem volt kedvem külön csak man-to-man/zone def és társai tulajdonságokban okoskodni, csak a ratingekkel foglalkoztam.
„I'll always be a Colt. Always. That will never change.” - Peyton Manning
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Stez wrote:
Nandito wrote:Tramon Williams miért kapott lehúzást? :( Tavalyhoz képest 20-szal nőtt a taklija, eggyel nőtt az intje, van sackje (2,5). A PD ugyan visszaesett, de még mindig 10 fölött van (16-11).
Kukit sem számít a taklijainak a száma, emberezni nem tud, zónázni sem sokkal jobban, évek óta túlértékelt.
A legtöbbet én értékeltem át, de most nem volt kedvem külön csak man-to-man/zone def és társai tulajdonságokban okoskodni, csak a ratingekkel foglalkoztam.
Aki 20, meg 22 PD-t csinál egy szezonban, az nem hiszem, hogy túlértékelt lenne. De mindegy is, vissza már úgy se kapom azt a 86-os ratinget. :)
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Nandito wrote:
Stez wrote:
Aki 20, meg 22 PD-t csinál egy szezonban, az nem hiszem, hogy túlértékelt lenne. De mindegy is, vissza már úgy se kapom azt a 86-os ratinget. :)
PFF szerint tavaly kemény 4 PD-je volt, amivel holtversenyben a 74. legjobb volt a cornerek között.
És én ezt el is hiszem, mert sok éve látom őt játszani és sosem értettem a hypeot, amit egyesektől kapott. :)
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Nem baj, pont elég neki ez a 84-es rating. A játéka így is úgy is szar már egy ideje, statok ide vagy oda, emberezéshez köze sincs az embernek, de zónázni sem igen tud.
Nandito
x 152

Post by Nandito »

Stez wrote:Nem baj, pont elég neki ez a 84-es rating. A játéka így is úgy is szar már egy ideje, statok ide vagy oda, emberezéshez köze sincs az embernek, de zónázni sem igen tud.
Ha még 84 lenne, de 83!!! :lol:
MarioAna
x 146

Post by MarioAna »

Shutdown hatalmas arc. Szar játékot hoz évek óta, cserébe legalább drága, és mindig pofázik :D. Mondjuk INT-et fogni azt még mindig tud, ha közelébe jön a labda.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Az még mindig zavar, hogy James Casey ratingje magasabb, mint Zach Ertzé, de hát ez van :D
"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

mustaine wrote:Az még mindig zavar, hogy James Casey ratingje magasabb, mint Zach Ertzé, de hát ez van :D
hát megoldottam bmeg :D
Image
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

gordon wrote:Demar Dotson 78 ---> 82
Johnthan Banks 73 ---> 76
Karcsú, a többi OK.
Köszi mégegyszer Mario
Image
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

kronikk wrote: Armstead most jelenleg 75ön van, azért keveselltem ezt, a 80-82 az szerintem reálisabb lenne. ----> 79
Image
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

JackZoltan wrote:Seattle Seahawks roster hibák:

Clinton McDonald (DT) 68-as ( Ő 77-es a Madden 25-szerint ) ---> 76
két darab Deshawn Sead van a rosteren ---> egyik törölve
Image
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Damon Williams maradt 77-es? LOL...Minden rangsorban és PFF-en is az egyik legjobb 3-4 DT.

Ha már túlértékelés...Woodhead az egyik legalulértékeltebb játékos, mégis le lett véve tőle, most 1-el jobb, mint egy 844 yardos/2TD-s Ivory :D Danny meg 1000+ y/8TD
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Löfli wrote:- van egy Chris Hagg nevű TE, gondolom ő Chris Gragg-nek a fogyatékos tesója, nem kell a rosterre. ----> Intézetbe küldve
- Reggie Walker 55-ös overall wtf? ----> 73
- McKelvin 79-es OVR ----> 84 és Cason is előtte van az elég érdekes ----> 76
- Urbikon is lehetne húzni még egy kicsit, IRL tavaly brutáljó szezont tolt. ----> 82
Image
Löfli

Post by Löfli »

Fred Jackson szerintem eléggé le lett húzva (87-88 körülire tenném), meg McCown is. mondjuk McCownnál inkább az a lényeg, hogy valamivel jobb legyen Manuelnél :)
Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

No offense Löfli, de McCownnak borzasztóan magas ez a 87 OVR, főleg annak fényében, hogy pl Matt Ryan 89-es vagy Stafford 86-os.
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

Chargers LT wrote:Damon Williams maradt 77-es? LOL...Minden rangsorban és PFF-en is az egyik legjobb 3-4 DT. ---> 84

Ha már túlértékelés...Woodhead az egyik legalulértékeltebb játékos, mégis le lett véve tőle, most 1-el jobb, mint egy 844 yardos/2TD-s Ivory :D Danny meg 1000+ y/8TD
Fafej buzi csak még nem vallotta be, de Stez már tudja mert lefeküdt vele, ezért levetetett belőle :P

Elvileg minden kérés kérdés óhaj sóhaj javítva, DC-k is belevéve.

http://jafl.eu/roster/JAFL_V2.ros
Image
Löfli

Post by Löfli »

mustaine wrote:No offense Löfli, de McCownnak borzasztóan magas ez a 87 OVR, főleg annak fényében, hogy pl Matt Ryan 89-es vagy Stafford 86-os.
tudom, hogy magas a 87 OVR, de utána meg túlságosan le lett húzva. vagy akkor manuelt is húzzuk le mert ő tuti nem jobb, mint mccown
Image
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Löfli wrote:
mustaine wrote:No offense Löfli, de McCownnak borzasztóan magas ez a 87 OVR, főleg annak fényében, hogy pl Matt Ryan 89-es vagy Stafford 86-os.
tudom, hogy magas a 87 OVR, de utána meg túlságosan le lett húzva. vagy akkor manuelt is húzzuk le mert ő tuti nem jobb, mint mccown
Mea culpa, azt nem láttam, hogy már le lett húzva. :whistle:

Ami még szemet szúrt (bár Raiders cserejátékos), Najee Goode 59 OVR, míg Casey Matthews 72 OVR. IRL Goode 3. az Eagles ILB depth chartján, Matthews pedig ötödik-hatodik.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

mustaine wrote:
Löfli wrote:
Mea culpa, azt nem láttam, hogy már le lett húzva.

Ami még szemet szúrt (bár Raiders cserejátékos), Najee Goode 59 OVR, míg Casey Matthews 72 OVR. IRL Goode 3. az Eagles ILB depth chartján, Matthews pedig ötödik-hatodik.
Pont azért maradt így. Ilyen sokadik cserejátékossal már nem foglalkoztam. Ha ezeket is rendesen átnézem, akkor ezer hibát találtam volna, nem akartam még ezzel is húzni az időt.
mustaine
x 43

Post by mustaine »

Rendben, engem nem zavar, csak gondoltam szólok :roll:
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Lusta kuki vagyok, nem tagadom. :D
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

"Not Found

The requested URL /roster/JAFL_V2.ros was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." ...másnak is gondolom :)
Wyatt

Post by Wyatt »

Nekem sincs itt semmi, állítólag itt sárgában voltak a ratingek, de már azok sincsenek meg.
Szal lécce legyen valahol megtekinthető, ki hányas rate-et kapott, hogy lássam, mivel nem értek egyet majd, köszke
Beki
x 321

Post by Beki »

fetomy wrote:Itten vannak a rating módosítások. Egyéb kívánság óhaj sóhaj esetén forduljatok hozzám bizalmatlanul.
Beki wrote:Winters 73-as és Konz 70-es ratingje is alacsonynak tűnik nekem.
Ezen két úriemberrel tudunk vmit kezdeni esetleg, főleg Konz 70-es ratingje zavar.
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Beki wrote:
Beki wrote:Winters 73-as és Konz 70-es ratingje is alacsonynak tűnik nekem.
Ezen két úriemberrel tudunk vmit kezdeni esetleg, főleg Konz 70-es ratingje zavar.
Konz full fos szezont zárt, most már nem mindegy, hogy 70-es vagy 75-ös ratinggel játszik? Annál többet az életben nem érne. Hadd ne kelljen most már belenyúlkálni, simmeljünk végre.
Wyatt

Post by Wyatt »

Felőlem te is bemásolhatod kuki, ha neked megvan a rosterem
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Wyatt wrote:Felőlem te is bemásolhatod kuki, ha neked megvan a rosterem
Nincs meg nekem. De összesen két játékosod volt módosítva, Dunbar és Wharton, ezen kívül én is csak azt a rostert ismerem, amit MarioAna még belinkelt.
Wyatt

Post by Wyatt »

Mondjuk azért nem zavarna, ha mégis látnám, és bele tudnék pofázni én is a dolgokba, bár remélhetőleg annyira lehúzva nem volt persze senki
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Wyatt wrote:Mondjuk azért nem zavarna, ha mégis látnám, és bele tudnék pofázni én is a dolgokba, bár remélhetőleg annyira lehúzva nem volt persze senki
De, Wharton, őt fel is húztam.
Wyatt

Post by Wyatt »

Mármint a két emberen kívül, akit látok itt persze :)
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Azt nem tudom, nem emlékszem már.
De asszem a Pats a 2. legjobb OVR szerint, szóval kétlem. És még Wilforkot is hagytam 90+-on, Ninko meg valami 88 körüli, szóval szavad nem lehet.
Wyatt

Post by Wyatt »

Hát a 88 nem túl masszív, de egye fene, ha van annyi kb Chandler Jones is. Főleg a WR-ek, meg az OL-emberkék lehetnek kérdésesek, Wilfork szerintem is maradhat 90 felett, bár már nem nálam van :D De Kinghton is remélem, hogy elég pöpec lett helyette, meg Collins és a DB-k is érdekelnek. Na jó, mindenki :D
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Wyatt wrote:Hát a 88 nem túl masszív, de egye fene, ha van annyi kb Chandler Jones is. Főleg a WR-ek, meg az OL-emberkék lehetnek kérdésesek, Wilfork szerintem is maradhat 90 felett, bár már nem nálam van :D De Kinghton is remélem, hogy elég pöpec lett helyette, meg Collins és a DB-k is érdekelnek. Na jó, mindenki :D
Emlékezetből Devin 90 körüli, Collins asszem 84, Chandler Jones 88 körül, lehet 90, Edelman, aki már Chicagoban játszik, 88-90 körüli szintén azt hiszem. Teszem hozzá, már az kurva nagyvonalú, szóval szavad nem lehet tényleg, bármit is találsz. :D
Wyatt

Post by Wyatt »

Hmm, Edelmannél az tényleg soknak tűnik, Collinsnak egyelőre valóban nem adnék én sem többet (na majd jövőre!), DMC meg ha 90 felett van, az már nem para (azzal gondolom top 3 körül lesz)
Chargers LT
x 26

Post by Chargers LT »

Gates rákerült utólag a listára? Mert amit mustaine bemásoldt nekem, azon ugye nem volt rajta és így lehet a Gates nélküli "hibás" rostert kaptad meg Stez, ami nem is 53-as volt amúgy sem
gordon
x 89

Post by gordon »

Amit én láttam azon nem volt rajta a jövőbeli HOF, elit-frencsájz 99OVR-es LS-em. Kell ő oda? :think:
A kezdők rutinjával rendelkezem !
Beki
x 321

Post by Beki »

Stez wrote:Konz full fos szezont zárt, most már nem mindegy, hogy 70-es vagy 75-ös ratinggel játszik? Annál többet az életben nem érne. Hadd ne kelljen most már belenyúlkálni, simmeljünk végre.
Üsse kő csapassuk a simet inkább. :D
Stez
Bears GM
x 202

Post by Stez »

Késő este lesz sim.
Sceurpien

Post by Sceurpien »

Akkor most lemegy az első PreSeason kör ma este? Egyébként egyetértek a módosításokkal a csapatomon, nagy buksisimi nektek.
Farky

Post by Farky »

a PS lopkodáson szerzett embereke bekerülnek pre-re a rosterbe?
fetomy
The Creator
x 1037

Post by fetomy »

- madcaten fent lesznek a ratingek is.
- Gatesi bekerült
- utolsó rostertölteléket nem szeretnék már belerakni és módosítgatni, hogy a 62-es overáljával elérjen pl. 2 tackle-t. Ha akiknek ilyen szarságok kellenek összedobnak nekem egy Jack Daniels Honey-ra esetleg Ballantines Brasilra, amit még hétvégén megkapok, akkor lehet róla szó!
Image
Post Reply